Beoordelingen Vakgarage W. Polling

8,8
38 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Gerrit uit Groningen

10-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vooral contact gehad met Sjoerd. Hij is vriendelijk, servicegericht, komt afspraken na en de contacten en onderhandelingen verlopen gemoedelijk.


Ja, ik beveel dit aan

j uit hoogezand

26-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik loop al jaren bij polling het is een super goed bedrijf ze staan altijd voor je klaar echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

John uit Haren GR

21-10-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk ontvangen en geholpen en houdt zich aan de afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

theo uit oss

11-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: onderhandelen met dit bedrijf gaat zo gemoedelijk dat als je daar niet slaagd slaag je nergens heb een nieuwe auto gekocht en de mijne ingeruild en zonder dat gezeur van ja kleur is niet goed of te veel km nee nergens gezeur over in ruilen en mee nemen zeer goed ontvangen met koffie alles was zo geregeld en het vertrouwen was er meteen van alle twee de kanten van hun uit en van mij uit zeer goede garage en zeker dat als ik weer een auto moet kopen kijk ik zeer zeker op auto bedrijf polling eelde ik heb ze tienen gegeven als het hoger kon deed ik dat echter en nogmaals bedankt voor alles gr fam van ballegooij uit het brabantse land oss grtjes theo


Ja, ik beveel dit aan

Tjaakolina uit Eelde

27-09-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goede service en deskundig advies. Personeel is ervaren en erg vriendelijk. Ben al jaren een zeer tevreden klant van een uiterst betrouwbaar bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Reinder uit Winschoten

19-01-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben voor 4 jaar een auto gekocht bij
Garage W.Polling wij werden toen vriendelijk ontvangen en goed geholpen door Polling zee .
Wij lopen nu er 4 jaar en wij krijgen altijd goed geholpen zeer klant vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

A uit Leek

28-12-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk geholpen en houdt zich aan de afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-07-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend geholpen door Klaas bij de aanschaf van een (wat oudere) tweedehands auto. Geen standaard autohandelaar mooi-weer verkooppraatjes maar een eerlijke uitleg over de staat van de betreffende auto. Klaas heeft niks te veel gezegd en mij een betrouwbare auto verkocht voor een erg prima prijs. De hele afhandeling van de koop verliep vriendelijk en vlot, maar steeds met goede aandacht voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Yde

02-06-2015
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Tja wat zal ik er van zeggen.
Ik ben op 12-05-2015 bij het tanken gevallen bij de pomp
Wat bleek er lag een flinke plas diesel olie.
Mijn jas broek en schoenen zaten er onder.
Binnen er melding van gemaakt tel. nummer achtergelaten.
Zou later gebeld worden nou niet dus.
Heb op heden niets van de ''heer" W Polling vernomen.
Nu op 02-06-2015 werd ik vanmiddag gebeld door mvr Polling
Mijn jack zou om plm 19.30 terug worden gebracht.
Heeft dus bijna 3 weken geduurd.
Klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij W Polling.
Zal er ook in facebook melding van maken.


W uit Assen

29-01-2015
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maandagochtend gebeld voor een auto die Polling de zaterdag ervoor op internet aanbood. Afspraak gemaakt dat ik diezelfde middag rond drie uur/half vier langs zou komen voor de auto.

Dus ik eerder vrij genomen van het werk, apart om heen gereden. Daaraan gekomen vertelt die stumper mij doodleuk dat de auto al verkocht is.
Bedankt voor de service en klantvriendelijkheid! Gun een ander liever het geld.