Beoordelingen Vakgarage W. van der Zweep

8,7
205 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 205 beoordelingen

Familie uit ROTTUM FR

12-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wederom een auto gekocht bij Vakgarage van der Zweep. Het is een betrouwbaar adres met goede service en advies. Hartelijk bedankt voor jullie inzet!!


Ja, ik beveel dit aan

DHV Multiservice

05-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Het auto aanbod is ronduit goed te noemen. Niets op aan te merken. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Renate uit Leeuwarden

06-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg blij met mijn auto. Service echt super. Echt aan te raden...!!


Ja, ik beveel dit aan

Bastiaan uit Drachten

28-03-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Christina uit Warten

22-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super blij met m'n auto!! Goede service, prachtige kleur! En snelle levering! Zeker aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Groningen

22-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier onlangs een Golf Plus gekocht. Het contact en de service hebben wij als zeer positief ervaren! Daarnaast kregen we een mooie inruilwaarde voor onze oude auto.


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Swichum

25-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de week een tweedehands Volkswagen Polo via van der Zweep gekocht. Uiterst vriendelijk en betrokken geholpen, de volgende wordt absoluut weer via van der Zweep aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

HJ uit Leeuwarden

22-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al jaren klant bij Wytse van der Zweep en dat bevalt opperbest!

We rijden momenteel een Fiat Panda en een Alfa Romeo 159, beide wederom geleverd via van der Zweep. We zijn altijd tevreden over de afgeleverde auto's.

Daarnaast uitstekende service en het adres waar je vetrouwd je volgende auto kunt kopen en laten onderhouden.

Heb net mijn nieuwe 159 opgehaald en ik rij weer met een glimlach op mijn gezicht!

Wytse en medewerkers, bedankt en ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

michiel uit wergea

01-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: wij zijn met twee auto's al meer dan 15 jaar een tevreden klant bij vd Zweep. Ze staan altijd voor je klaar als je kleine of grote akkefietjes hebt, het personeel is altijd vriendelijk, ook als je tijdens lunch of koffiepauzes even komt 'inbreken'. en mocht een reparatie onverhoopt hoger uitvallen dan wordt je daar keurig vooraf over geïnformeerd.
gewoon een goeie tent!
@wytse:je weet waar de bloemen heen kunnen hè? :)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima!


Ja, ik beveel dit aan