Beoordelingen Vakgarage W. van der Zweep

8,7
200 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 200 beoordelingen

Bas uit Groningen

22-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier onlangs een Golf Plus gekocht. Het contact en de service hebben wij als zeer positief ervaren! Daarnaast kregen we een mooie inruilwaarde voor onze oude auto.


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Swichum

25-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de week een tweedehands Volkswagen Polo via van der Zweep gekocht. Uiterst vriendelijk en betrokken geholpen, de volgende wordt absoluut weer via van der Zweep aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

HJ uit Leeuwarden

22-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al jaren klant bij Wytse van der Zweep en dat bevalt opperbest!

We rijden momenteel een Fiat Panda en een Alfa Romeo 159, beide wederom geleverd via van der Zweep. We zijn altijd tevreden over de afgeleverde auto's.

Daarnaast uitstekende service en het adres waar je vetrouwd je volgende auto kunt kopen en laten onderhouden.

Heb net mijn nieuwe 159 opgehaald en ik rij weer met een glimlach op mijn gezicht!

Wytse en medewerkers, bedankt en ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

michiel uit wergea

01-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: wij zijn met twee auto's al meer dan 15 jaar een tevreden klant bij vd Zweep. Ze staan altijd voor je klaar als je kleine of grote akkefietjes hebt, het personeel is altijd vriendelijk, ook als je tijdens lunch of koffiepauzes even komt 'inbreken'. en mocht een reparatie onverhoopt hoger uitvallen dan wordt je daar keurig vooraf over geïnformeerd.
gewoon een goeie tent!
@wytse:je weet waar de bloemen heen kunnen hè? :)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima!


Ja, ik beveel dit aan

caroline uit warten

17-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Lourella uit WERGEA

17-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Markenbinnen (NH)

14-11-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn VW-caddy via IWVMAA verkocht aan (van) de(r) Zweep.
Het ging volkomen pijnloos en soepel.
Bij leven en welzijn misschien over ca. 5 jaar rechtstreeks.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M uit Lwd

06-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apk gedaan. Goede service, duidelijke afspraken. Snel en correct.


Ja, ik beveel dit aan