Beoordelingen Vakgarage Webrovi

8,7
245 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
231 t/m 240 van 245 beoordelingen

Nordin uit Amersfoort

15-06-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De verleende service en dienst Door uw personeel ( Ronald ) is uitermate goed en deskundig. Dit gaf ons gelijk lekker gevoel bij waardoor men (klant) zich gebonden voelt aan de garage


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Swifterbant

03-06-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en eerlijk.
Zeker een aanrader voor een vertrouwde auto en een goeie service


Ja, ik beveel dit aan

ALEIDA JACOBA uit WAPENVELD

28-05-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: IK BEN HEEL TEVREDEN MET DEZE GARAGE, ZE STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR.EN ZIJN OOK NOG VRIENDELIJK.BEN ZEER TEVREDEN


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Amsterdam

27-05-2015
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Garderen

26-05-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Wapenveld

18-05-2015
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik heb sinds kort een klanten relatie met dit bedrijf. Door het taalgebruik en manier van praten ondervond ik dat de verkoper verstand van zaken had. Er hangt een gemoedelijk sfeertje binnen dit bedrijf en ze willen zich graag inzetten als je een probleem hebt.
De aankoop van mijn auto heb ik als zeer positief ervaren. Ik heb me op geen moment beinvloed of gepushed gevoeld.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-05-2015
5,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Sascha uit Arnhem

26-04-2015
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Zelhem

23-04-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na lang zoeken een Peugeot 207 sw gevonden met weinig kliometers bij Webrovi auto's. Er staan er veel op internet maar ik zoek kwaliteit en niet de laagste prijs. Heb er nu 112 kilometer meegereden en hij bevalt geweldig. Bedankt Ronald!


Ja, ik beveel dit aan

Hendrie uit HEINO

20-04-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan