Beoordelingen Vakgarage Werkhoven

9,1
155 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
141 t/m 150 van 155 beoordelingen

Sander uit Heerhugowaard

07-11-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed en snel en zonder gedoe


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Heerhugowaard

07-11-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds 1 jaar vaste klant bij dit autobedrijf. Ik word altijd goed, snel, vakkundig en op een leuke en vriendelijke manier geholpen. Mijn auto rijdt altijd als een zonnetje. Deze garage is een aanwinst voor Heerhugowaard en omstreken.


Ja, ik beveel dit aan

Roeland uit Amsterdam

06-11-2011
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik had winterbanden nodig voor mijn auto. Mijn vader is vaste klant en rade mij aan ook met het bedrijf contact op te nemen. na dit gedaan te hebben bleek het een zeer redelijke prijs.

Bestellen van de winterbanden ging zonder problemen en ook het monteren ging vlot en zonder problemen. Tijdens de montage uitgebreid met de eigenaar staan praten.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Purmerend

05-11-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Heerhugowaard

05-11-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Toegankelijke garage die met je meedenkt. Open en eerlijk, waar vind je dat nog?!


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Heerhugowaard

05-11-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autoservice Werkhoven is een prettig bedrijf. De service is goed, de prijzen liggen lager dan vergelijkbare garages, de deskundigheid van de medewerkers is goed. Wij hebben er 2 auto's in onderhoud. Laatst hebben we er een zoekopdracht voor een andere auto geplaatst en binnen een maand zijn we tot aanschaf overgegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Heerhugowaard

05-11-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima service voor een schappelijke prijs


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Heerhugowaard

05-11-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Flexibel,probleemloos,staan altijd voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Jacobus uit Heerhugowaard

05-11-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kan altijd heel gauw een afspraak maken en alles word netjes en keurig gedaan.Hele goeie service,vriendelijk personee; ben echt heel tevreden over de service,deskundigheid en de prijs en kwaliteit is heel goed.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit heerhugowaard

05-11-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bekwaam en vriendelijk personeel en reparaties & onderhoud tegen gunstige tarieven. Zeker een aanwinst voor Heerhugowaard !


Ja, ik beveel dit aan