Beoordelingen Vakgarage Wessels

9,3
19 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

F.W. uit Elburg

04-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 36 jaar klant. Inmiddels geholpen door 3e generatie familie Wessels bij het afnemen van alweer de 10e auto bij dit no nonsense bedrijf. Zegt toch genoeg v.w.b. service en betrouwbaarheid. Ook nu weer bekwaam en zeer vriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Wezep

27-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een goed bedrijf was de service vooropstaat! Top dus!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

03-03-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede service, luisterend oor, zelfs op de zaterdagochtend tijd om vanuit werkplaats te ondersteunen. Bedankt, we konden direct door richting Delft


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan mijn auto. De service is netjes uitgevoerd en ik werd prettig te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Elburg

15-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Snel een nieuwe auto gevonden volgens onze wensen! Weer uitstekende service gehad, zoals we gewend zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

27-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een supersnelle service en men wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. Ze doen het beste voor de klant en het juiste advies. Echte vakmensen die weten waar ze over praten.


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit wezep

27-03-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We zijn in bezit van een rolstoelbus, volkswagen polo en een camper. De polo is daar gekocht in 2015 waar wij tot op heden geen problemen mee hebben. Alle voertuigen hebben ze ook in onderhoud. De service vinden wij top net als de hartelijke ontvangst en heerlijke koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Zwolle

18-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na veel autobedrijven bezocht te hebben, hebben we bij Vakgarage Wessels onze Fiat 500 aangeschaft. Zeer netjes en vakkundig te woord gestaan. Hier wordt nog echt tijd voor je vrij gemaakt dit in tegenstelling tot veel andere bedrijven. Bij aflevering stond onze Fiat er keurig bij en waren alle puntjes conform afspraak aangepakt.


Ja, ik beveel dit aan

T uit Wezep

12-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dierenspeciaalzaak uit Wezep

08-12-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto van één van onze klanten wilde niet meer starten. Na gebeld te hebben zijn ze direct gekomen en hebben de auto weer weten te starten. Dit deden ze zonder daar iets voor te rekenen. Service van het bedrijf, Grote klasse.


Ja, ik beveel dit aan