Beoordelingen Vakgarage Wessels

9,1
13 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Henry uit wezep

27-03-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We zijn in bezit van een rolstoelbus, volkswagen polo en een camper. De polo is daar gekocht in 2015 waar wij tot op heden geen problemen mee hebben. Alle voertuigen hebben ze ook in onderhoud. De service vinden wij top net als de hartelijke ontvangst en heerlijke koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Zwolle

18-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na veel autobedrijven bezocht te hebben, hebben we bij Vakgarage Wessels onze Fiat 500 aangeschaft. Zeer netjes en vakkundig te woord gestaan. Hier wordt nog echt tijd voor je vrij gemaakt dit in tegenstelling tot veel andere bedrijven. Bij aflevering stond onze Fiat er keurig bij en waren alle puntjes conform afspraak aangepakt.


Ja, ik beveel dit aan

T uit Wezep

12-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dierenspeciaalzaak uit Wezep

08-12-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto van één van onze klanten wilde niet meer starten. Na gebeld te hebben zijn ze direct gekomen en hebben de auto weer weten te starten. Dit deden ze zonder daar iets voor te rekenen. Service van het bedrijf, Grote klasse.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Kampen

30-11-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs hebben wij bij u een Opel Agila gekocht.
Wij zijn hier heel blij mee.
Wij zijn zeer tevreden over zowel de auto alswel de de presentatie en aflevering van uw bedrijf!
De koop was snel gesloten, het was duidelijk dat de verkoper Jacob zijn vak goed verstaat.
Maar ook bij aflevering stond de auto er picobello bij en kregen wij onder het genot van een kop koffie alle ins en outs over de Auto te horen!
Wij wensen u goede zaken voor de toekomst!!

De groeten van zeer tevreden klanten!!

Gertha en Henk Koops


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-11-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-11-2015
5,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week wezen kijken voor een Renault Megane 2.0 16V uit 2004. Volgens de garage een goede auto en daardoor de enkele reis van 100 km voor lief genomen. Mede omdat we deze specifieke auto met bijbehorende specificaties zoeken.

Helaas wees de proefrit na een paar minuten iets heel anders uit. Ondanks de lage kilometerstand schudde de motor alle kanten uit, had geen vermogen en de hele auto trilde. Ook de voorophanging was niet goed. Zeer vaag gevoel in de stuurinrichting.

Verklaring volgens garage was dat het een inruiler was en dat ze hem zo neer hadden gezet. Voor deze prijs moesten we ook niet te veel verwachten (de auto had een vraagprijs van bijna 4500 euro!!! Net onder de limiet dat er verplicht garantie gegeven moet worden....) Wel had de auto overigens net een beurt gehad bij deze garage. De gehele distributie was aan vervanging toe. Dit was niet gedaan en kwam volgens de garage nog over de vraagprijs heen.

Al met al helaas geen goede auto en daardoor aan een stevige prijs (zeker omdat er nog 500 euro bij kwam voor de distributie).

Teleurgesteld en 35 euro aan benzine lichter weer naar huis gegaan.

Overigens nu een paar dagen later staat de wagen nog steeds aangeboden, echter nu met volledig vervangen distributie. Echter nog steeds dezelfde prijs. Kan me echter niet voorstellen dat dit de problemen heeft opgelost.


Henk uit Drachten

07-02-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: uiterst correcte en eerlijke behandeling
snelle reparatie


Ja, ik beveel dit aan

Elvira uit Oldeholtpade

22-01-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een gebruikte auto gekocht. Voor een goede prijs. Ook de inruilprijs voor mijn oude auto was heel goed. Maak je wel eens anders mee, als je als vrouw een showroom binnenstapt! Heel vriendelijk en eerlijk geholpen. Super blij met mijn mooie autootje. Absoluut een aanrader dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Heerlen

07-04-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 14 - 02 - 2014 een Nissan X-trail uit 2003 gekocht. Mooie, goed onderhouden auto waar ik direct verliefd op werd. Helaas bleek na zes weken dat een vrijloopnaaf van mijn dynamo was vastgelopen. Gelukkig viel dit onder de garantie, maar helaas was het niet mogelijk om hiermee 280 kilometer terug te rijden naar Wezep. In overleg met de heer Wessels de auto laten repareren bij een garage in de buurt, waarbij de heer Wessels de materiaalkosten op zich heeft genomen,zonder dat hij hiertoe verplicht was. Uiterst flexibel op het gebied van garantie, goede tips aan de telefoon om het euvel te achterhalen en ons ook nog eens behoed voor een veels te dure garage. Een volgende auto zou ik zo weer kopen bij dit bedrijf, ondanks de (voor mij) grote afstand.

Bart van Grinsven


Ja, ik beveel dit aan