Beoordelingen Vakgarage Wester

9,5
8 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Margot uit Wervershoof

12-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Superservice! Eerlijke prijzen en goede inruilprijzen.


Ja, ik beveel dit aan

M.E.M uit WIJDENES

17-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een service....!
Top mannen.
*duim geeft*


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Bovenkarspel

11-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We kopen al jaren privé en zakelijk onze auto's hier. Prima service, goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Purmerend

08-09-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Echt een top garage die nog weten wat service is.
Voor mij geen andere garage meer :-)


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Bovenkarspel

01-09-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze auto had een aantal jaren weinig onderhoud gehad en kreeg problemen met de automaat vlak voor onze vakantie. Zonder afspraak naar Frank Wester gegaan en hij heeft gelijk actie ondernomen en kwam tot de conclusie dat er een lager uitgelopen was die in backorder stond.
Geen punt, kon zo kosteloos een auto van Frank meekrijgen om mee op vakantie te gaan.
goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Y uit Rotterdam

03-11-2014
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Onderweg van Rotterdam naar Grootebroek kwam ik erachter dat een van mijn koplampen kapot was. Omdat de benodigde lamp niet op voorraad was kroop Frank gelijk in de telefoon om hem te bestellen en die middag te laten leveren. In volle vertrouwen heb ik mijn Mini achter gelaten en deze aan het einde van de dag weer opgehaald. Deze was toen weer voorzien van een nieuwe lamp. Wat er toen gebeurde maakte mij sprakeloos. Ik mocht NIET betalen en hij wensten me een goede reis terug naar Rotterdam. Waar vind je dat nou nog? Enorm bedankt voor de service, jullie zijn zeldzame kanjers!


Ja, ik beveel dit aan

Maikel uit Weert

22-02-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben op 8 februari 2014 een rechtsgestuurde Fiat Punto van bouwjaar 2000 gekocht bij Vakgarage Wester voor € 1500,-
Deze is afgeleverd met een nieuwe distributieset en nieuwe APK. Bij de apk constateerde Frank 2 kleine gaatjes in het carter en heeft deze uit eigen initiatief vervangen. Binnen een week ging de druklager eruit van de koppeling.
Frank en vader hebben hem helemaal vanuit Grootebroek (N-H) opgehaald in Weert (Limburg). Hij is kosteloos gerepareerd met een geheel nieuwe koppelingsset. Er bestaat dus toch nog een autobedrijf dat klanttevredenheid en service verkiest boven snel geld verdienen ! Super !
Wij zouden een volgende keer weer een auto kopen bij vakgarage Wester !


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Grootebroek

19-12-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De auto,s die wij rijden en in het verleden hebben gehad komen allemaal bij Garage Wester vandaan. Dit zegt genoeg, dacht ik.


Ja, ik beveel dit aan