Beoordelingen Vakgarage Will Schraven

8,8
53 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 53 beoordelingen

Kees uit Halsteren

14-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service! Wij waren bij de garage en reden per ongeluk bij het achteruit rijden tegen een paal aan. Terwijl wij koffie aan het drinken waren, kwam de baas en die heeft binnen 10 minuten de deuk weggewerkt. Er is niks meer van te zien en het was ook nog eens gratis!! Wat een geweldige service!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Bergen op Zoom

24-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geweldige garage! Super klantvriendelijk en ze staan direct voor je klaar. Laatst startte de auto niet en WILL was binnen 10 minuten bij mij thuis om het euvel te verhelpen. Hij ontdekte meteen dat het aan de sleutel lag. In geen tijd was het probleem opgelost. Vanmorgen de winterbanden voor de zomerbanden verwisseld. Dat ging op afspraak en ik werd ook meteen geholpen


Ja, ik beveel dit aan

L.C. uit Bergen op Zoom

20-04-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Topservice! ( Startproblemen met de auto, kwamen direkt langs en binnen uurtje nieuwe accu erin ) Supermonteurs die met de klant meedenken, om de beste oplossing voor een goede prijs te vinden. Van tevoren prijsopgave en vervangen onderdeel bewaard. Echt familiebedrijf dat nog alle moeite voor je doet. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Wies uit HOOGERHEIDE

28-02-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

John uit Bergen op Zoom

30-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: MITSUBISHI Colt gekocht. Bij het ophalen van de auto vroeg ik aan Will hoe de demontabele trekhaak werkte. Hij deed voor hoe hij gemonteerd moest worden, maar demonteren lukte totaal niet meer. Uiteindelijk heeft hij de auto terug op de brug gezet en met hamer en schroevendraaier de trekhaak gedemonteerd. Daarna de hele unit roestvrij gemaakt en goed ingespoten met een soort kruipolie. Nu kan hij met één vinger gemonteerd en gedemonteerd worden. Superklasse! Een dag later belde hij mij met de mededeling dat hij een set winterbanden had voor een heel aantrekkelijke prijs. Dán denk je dus héél goed mee met de klant
BEDANKT WILL voor de service


Ja, ik beveel dit aan

Marlies uit Halsteren

21-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb met dit bedrijf alleen maar positieve ervaringen. Ik word altijd snel en goed geholpen. Afspraken worden altijd nagekomen. Zowel de eigenaren als de monteurs zijn uitermate behulpzaam en vriendelijk. Fijne garage.


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Bergen op Zoom

21-12-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Orsin uit Bergen op Zoom

18-12-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het bedrijf is eerlijk en denkt mee met de klant. Zeer klantgericht en werkt vakkundig. Persoonlijke service.


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Bergen op zoom

03-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben al jaren hier voor de service aan mijn Mitsubishi Outlander diesel tot volle tevredenheid. Inmiddels ook mijn Renault hier in onderhoud. Voor onderdelen wordt ook gezocht naar goedkopere alternatieven van goede kwaliteit. Een onverwachte moterschade werd uitstekend verholpen inclusief claim naar de fabrikant.
Uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Roosendaal

24-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd snel en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan