Beoordelingen Vakgarage Will Schraven

8,8
49 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

John uit Bergen op Zoom

30-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: MITSUBISHI Colt gekocht. Bij het ophalen van de auto vroeg ik aan Will hoe de demontabele trekhaak werkte. Hij deed voor hoe hij gemonteerd moest worden, maar demonteren lukte totaal niet meer. Uiteindelijk heeft hij de auto terug op de brug gezet en met hamer en schroevendraaier de trekhaak gedemonteerd. Daarna de hele unit roestvrij gemaakt en goed ingespoten met een soort kruipolie. Nu kan hij met één vinger gemonteerd en gedemonteerd worden. Superklasse! Een dag later belde hij mij met de mededeling dat hij een set winterbanden had voor een heel aantrekkelijke prijs. Dán denk je dus héél goed mee met de klant
BEDANKT WILL voor de service


Ja, ik beveel dit aan

Marlies uit Halsteren

21-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb met dit bedrijf alleen maar positieve ervaringen. Ik word altijd snel en goed geholpen. Afspraken worden altijd nagekomen. Zowel de eigenaren als de monteurs zijn uitermate behulpzaam en vriendelijk. Fijne garage.


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Bergen op Zoom

21-12-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Orsin uit Bergen op Zoom

18-12-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het bedrijf is eerlijk en denkt mee met de klant. Zeer klantgericht en werkt vakkundig. Persoonlijke service.


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Bergen op zoom

03-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben al jaren hier voor de service aan mijn Mitsubishi Outlander diesel tot volle tevredenheid. Inmiddels ook mijn Renault hier in onderhoud. Voor onderdelen wordt ook gezocht naar goedkopere alternatieven van goede kwaliteit. Een onverwachte moterschade werd uitstekend verholpen inclusief claim naar de fabrikant.
Uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Roosendaal

24-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd snel en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anne-Marie uit Bergen op Zoom

16-07-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Harry is een supermonteur. Gaat overal voor je achteraan, doet alles om je te helpen en maakt zelfs tijd voor je als hij het eigenlijk te druk heeft. Goude kerel!


Ja, ik beveel dit aan

Lennart uit Ossendrecht

05-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ydo uit Bergen op Zoom

11-05-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen, flexibel, lange openingstijden, denken mee.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan