Beoordelingen Vakgarage Will Schraven

8,8
56 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
41 t/m 50 van 56 beoordelingen

Anoniem

09-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Jans uit Kapellen

07-04-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben in meerdere landen gewoond en auto's in service gehad. Van alle garages is Schraven eenvoudigweg de beste gebleken. Wij hebben enige Mitsubishi's bij hen in onderhoud en een "moeilijke" Renault. De behandeling bij Schraven is recht door zee, ter zake kundig en eerlijk.

Er wordt open gecommuniceerd en niets is hen teveel. Vertrouwen is tegenwoordig de basis van het werk in een garage en dat verdienen zij bij Schraven keer op keer.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Roosendaal

01-04-2015
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima persoonlijke service, kunnen je altijd helpen en zeer flexibel. Veel know how


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Bergen op Zoom

01-04-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb goede ervaringen vanwege de vakkundigheid, de serviceverlening en het 'meedenken' bij vragen etc.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Rilland

15-01-2015
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bedrijf waar klantenservice hoog in het vaandel staat, hier word je nog geholpen zoals het hoort. Hebben hier uiteindelijk al meerdere auto's gekocht en bij evt, problemen is er altijd hulp&service! Dit is uiteindelijk voor ons alles waard. Kan iedereen Autocenter Will Schraven aanbevelen, ze staan altijd voor je klaar!


Ja, ik beveel dit aan

RJP uit Bergen op Zoom

13-12-2014
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Stephen uit Bergen op Zoom

13-12-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Bergen op zoom

13-12-2014
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd ruimte voor de persoonlijke aandacht zonder dat dit ten koste gaat van de kwalitatieve en kwantitatieve werktijd. Het voelt feitelijk een heel stuk als gewoon thuiskomen.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit philippine

12-12-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Bergen op Zoom

21-08-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jarenlang ben ik klant en nog steeds naar alle tevredenheid. De kracht van dit autobedrijf is het inlevingsvermogen: de wensen van de klant staan voorop en niet de commerciƫle targets van de grote merken, importeurs of dealers. Ik vind het belangrijk een vertrouwd garagebedrijf te hebben, waar ik kan aankloppen voor service en deskundigheid!


Ja, ik beveel dit aan