Beoordelingen Vakgarage Will Schraven

8,8
56 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
51 t/m 56 van 56 beoordelingen

Stephanie uit Roosendaal

13-08-2014
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam op vrijdag middag laat in de middag voor een reparatie aan mijn auto. Er werd direct tijd voor gemaakt en het probleem werd zo goed als opgelost. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Philippine

05-08-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne gastvrije sfeer. Een dealer die echt achter zijn merk product staat. Aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Halsteren

24-07-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Sint Maartensdijk

01-04-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Will Schraven onze Outlander gekocht in maart 2012. Leuk en gezellig gesprek over de aankoop gehad onder het genot van een bak koffie. Klein mankement na aankoop werd op korte termijn vakkundig verholpen onder de garantie. (geen kosten dus) Na een jaar probleemloos te hebben gereden een beurt en APK laten uitvoeren bij dit bedrijf. Slechts een paar kleinigheden welke gerepareerd werden. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden met onze Outlander en de volgende auto wordt zeker weer een Outlander die we zeker weer zullen aanschaffen bij Will Schraven. Service en klant vriendelijkheid zijn top, ook na aankoop. Gewoon binnen lopen voor een praatje pot kan gewoon bij dit bedrijf. Ook het contact met de monteurs en de receptionist is goed te noemen. Duidelijk en goed advies. Aanbevolen dus !


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Bergen op Zoom

27-11-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Meedenkend maar niet opdringerig, ongelooflijk snel wat betreft reparatie en vooral erg goed qua service: Persoonlijk ervaren dat een misverstand qua dekking voor een reparatie, eigenlijk voor onze kosten, gewoon werd opgelost!
Een klein bedrijf met grote service!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Bergen op Zoom

02-12-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele eerlijke en nette, serieuze mensen, die weten waar ze mee bezig zijn en waar ze het over hebben. Geen groot bedrijf waardoor er een hele persoonlijke en prettige benadering is.


Ja, ik beveel dit aan