Beoordelingen Vakgarage Willem Schoon

8,9
43 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Andreas uit Alkmaar

27-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima bedrijf, prima mensen, uiterst betaalbaar en betrouwbaar. Altijd leenauto beschikbaar. Eerste monteur Pina die mijn Mercedes altijd doet is een topper. Andreas Naber, Den Haag / Alkmaar


Ja, ik beveel dit aan

pey jaeger uit DRACHTEN

31-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: dit is werkelijk een top bedrijf en mensen van hun woord,kocht mercedes van 12 jaar oud waarmee paar dingen mis gingen,eigenaar toonde zich zeer betrokken en loste de problemen(ondanks hoge kosten) naar alle tevredenheid op,koop mijn volgende auto 100% zeker weer bij dit bedrijf,zeker voor ieder1 een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Marcus uit Sijbekarspel

09-01-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had een probleem met mijn Fiat. Hij draaide maar op 3 cilinders van de 4. Direct de Fiat-dealer gebeld: die had geen tijd. Of ik later terug wilde komen....

Daarna Willem Schoon gebeld: we hebben het druk, maar kom maar langs, dan gaan we eerst kijken.

Daarna hebben ze direct het probleem opgelost.

Zo hoort het!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-12-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een dikke pluim voor de service bij deze garage.
De lekke band van mijn auto thuis gemaakt en snelle aktie nadat mijn uitlaat kapot was, keurig een leenauto mee.Top!!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Purmerend

18-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer mooie en goede mercedes gekocht bij dit bedrijf vriendelijke eigenaar en laat je ook rustig kijken naar het aanbod niet opdringerig en alles wordt na aankoop goed afgehandeld


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Purmerend

08-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op advies van mijn vader bij Willem Schoon een auto gekocht.En kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over dit bedrijf.Ondanks de lage prijs van deze auto is de auto toch keurig afgeleverd! Mijn volgende ''duurdere'' auto komt dan ook zeker weer bij dit bedrijf vandaan!!


Ja, ik beveel dit aan

Brenda uit Purmerend

08-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij dit bedrijf een BMW touring gekocht en zijn hierover zeer tevreden!
Niet alleen over de auto maar vooral de manier waarop de koop en de aflevering tot stand kwam verdient alle lof!! Hier is de klant nog echt koning!


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Beemster

01-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren mijn vaste garage. Geweldige service en enorm deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Bernard uit Laren

01-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf om zaken mee te doen!


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Marken

20-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al mijn kinderen kochten hun eerste auto bij Willem Schoon. Goede prijs,kwaliteit en een heel prettig mens om mee om te gaan! En hele goede service, altijd bereid om te helpen, gewoon een heel goed en betrouwbaar bedrijf waar je van op aan kunt!


Ja, ik beveel dit aan