Beoordelingen Autobedrijf van Rijswijk

8,3
235 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 235 beoordelingen

Paul uit Maarssen

14-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen bij de aanschaf van een gebruikte auto. Verkopers zijn zeer behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Auto's zijn scherp geprijsd.


Ja, ik beveel dit aan

steven uit gouda

31-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: top bedrijf. goede uitstraling, mooie auto,s


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Niet altijd even goed telefonisch bereikbaar (voicemail/ lunchpauze). Wordt ook niet altijd meteen geholpen bij binnenkomst. Het is overigens wel een eerlijk, goed en net bedrijf wat zijn afspraken nakomt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettig bedrijf om rond te lopen, goed verzorgt, veel keuze en vergelijkingsmateriaal. Prima en eerlijk advies in de keuze voor een nieuwe auto. Flexibel met moment van betalen en ophalen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-01-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Frits J.m. uit Waalwijk

12-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vrije merkendealer met een open mind, waar je met een goed gevoel weggaat en weer terug komt. De enigste opmerking die ik wil maken is over de aflevering, waar meer tijd voor zou mogen worden uitgetrokken. M.n. om uitleg te geven omtrent het praktisch gebruik van bedieningssystemen. Voor de rest ben ik een tevreden relatie.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Kruisland

12-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb er nu mijn eerste auto gekocht v60 en hij bevalt me prima ik raad iedereen in mijn buurt aan voor een mooie auto moet je daar zijn


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit 's-Hertogenbosch

12-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen, duidelijke informatie over achtergrond van auto's en zeer netjes opgeleverd! Top!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf!
Netjes geholpen bij aanschaf van een nieuwe auto!


Ja, ik beveel dit aan