Beoordelingen Autobedrijf van Rijswijk

8,4
508 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 508 beoordelingen

P. B. uit Nieuw-Beijerland

13-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette en correcte benadering/behandeling door de mensen die daar werken. Vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Aldenzee uit Deurne

13-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Grijpskerke

12-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Volvo V60 gevonden bij dit bedrijf. Na een prettige ontvangst en het maken van een proefrit was de koop snel gesloten. Lichte gebruiksporen op de achterbumper maar dat werd aangeboden om opnieuw te laten spuiten. Wij rijden weer al enkele weken met veel plezier rond in onze nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Dreischor

12-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer correct alles volgens afspraak. DIK TEVREDEN.


Ja, ik beveel dit aan

Ellie uit IJsselstein

12-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

Ibrahim uit Soesterberg

26-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een mooie auto gekocht V40 D4 r design
Ik kreeg een volle tank van ze (62liter) dernaast hebben ze mij nog een korting gegeven op de auto zelf.
De service was uitstekend. Arthur heeft veel vragen voor me beantwoord en heeft me goed geholpen bij het kopen van mijn nieuwe auto .

Bij deze ben ik een tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Hilversum

20-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs bij van Rijswijk een VW Polo aangeschaft. Erg goede service met zeer vriendelijk personeel. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Veen

19-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring met dit bedrijf,je wordt correct en netjes geholpen,auto een paar kleine dingen, die snel werden opgelost.top!


Ja, ik beveel dit aan

Brahim uit Amstenrade

17-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Bram

16-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn hier gaan kijken voor een auto. Ze hebben een grote voorraat en scherpe prijzen. Keurig geholpen en snel tot een deal gekomen. Bellen paar weken na de verkoop nog op of alles in orde is. Keurig werk.


Ja, ik beveel dit aan