Beoordelingen Autobedrijf van Rijswijk

8,5
592 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 592 beoordelingen

Rene uit Veen

19-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed en professioneel geholpen door verkoper Niels. Duidelijke uitleg en een nette aflevering van de auto. Wij komen hier zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Florian uit Wapenveld

18-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e Volvo bij dit bedrijf en wederom was het een prettige ervaring. Gedurende het bezoek wordt er op geen enkele manier aangedrongen of iets geforceerd. Het personeel is kundig en professioneel. Wat beter zou kunnen is de bespreekbaarheid van de verkoopprijs.


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Den Bosch

18-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede, persoonlijke service met eerlijk advies.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Zutphen

26-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de tweede maal een gebruikte auto gekocht. Erg fijn door Stefan geholpen. Goede inruilprijs gekregen, doen wat ze beloven. Ik kan dit bedrijf aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

H uit Brabant

19-04-2019
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Schitterend bedrijf. Fijne gastvrije en vriendelijke mensen. Mooie auto's. MAAR kijken,kijken dan twee keer bedenken eer je koopt. Als de deal gesloten is moet je het van de gekochte garantie hebben. Problemen die daar niet onder vallen.....LOSSEN ZE NET VOOR JE OP!!


Sander uit Dordrecht

28-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer goede ervaring. Een elektrische bestelbus gekocht voldeed uiteindelijk niet aan onze wensen voor zakelijk gebruik. Samen tot een oplossing gekomen om een andere bestelbus te kopen en de elektrische weer in te leveren. Meedenkende mensen! Nogmaals bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Breda

22-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst in een ongedwongen sfeer. alle tijd voor de klant en altijd de mogelijkheid voor een proefrit.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Zevenbergen

21-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Almelo

21-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Bertus uit Gorinchem

21-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan