Beoordelingen Vakgarage WK Auto's

8,7
422 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
411 t/m 420 van 422 beoordelingen

Anoniem

16-11-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Reeds enige jaren doet WK auto's het onderhoud van mijn auto. Dit naar volle tevreden. De monteurs doen hun werk goed, afspraken worden nagekomen en de rekening is altijd helder. Kortom een betrouwbare garage. FM


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Oegstgeest

15-11-2011
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Leidschendam

12-11-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een autobedrijf zoals het hoort te zijn, maar helaas zeldzaam in de Randstad. Goede service, prettige verkoper / eigenaar, dringt zich niet op. Gebruikte auto aangeschaft met BOVAG garantie, tijdens de garantietermijn zijn een aantal mankementjes (waar WK auto's niks aan kon doen) netjes hersteld.


Ja, ik beveel dit aan

Kiren uit Topaaslaan 27, 2332JC, Leiden

12-11-2011
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk receptie personeel. Goede kwaliteit/prijsverhouding m.b.t onderhousbeurt.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Leiderdorp

13-08-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De service is prima, de auto rijdt nog altijd goed en ik heb nog nooit problemen met deze garage gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Leiden

10-07-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede service door deskundige mensen


Ja, ik beveel dit aan

ger uit leiden

08-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: het een goed bedrijf is met goede specialisten van het autovak en schade . en bij een apk altijd een telefoontje wat het gaat kosten zo kom je nooit voor verassingen te staan


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Leiden

30-03-2011
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: JE ER ALTIJD CORRECT WORD GEHOLPEN EN MET VRIENDELIJKE MENSEN


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit H. uit Leiden

22-03-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: deze vakgarage prima werk levert; afspraken goed worden nagekomen, enz. Bijzonder punt: Enige tijd na aflevering van de wagen voor servicebeurt o.i.d. wordt altijd contact opgenomen waarbij opgave wordt gedaan van het te verrichten werk en prijsopgave gedaan. Zo sta je nooit voor vervelende verrassingen!


Ja, ik beveel dit aan

petra uit leiden

16-03-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ze de beste in de buurt zijn en altijd vriendelijk en snel word geholpen !!!


Ja, ik beveel dit aan