Beoordelingen Vakgarage Ypenburg Den Haag

8,4
70 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,1
51 t/m 60 van 70 beoordelingen

E uit Rijswijk

26-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor het eerst in jaren weer naar een officiƫle garage,
en de ervaring is vriendelijk personeel goed geholpen en niet duur.
Na een kleine beurt bleek de dop van klepdeksel iets te lekken doordat er olie onder het rijden er uitgeperst werd,terug gegaan werd dit probleem met een nieuwe dop verholpen zonder extra kosten.(was overigs niet hun fout.
bedankt voor deze goede service.
E de Regt


Ja, ik beveel dit aan

Kor uit Den Haag

22-10-2017
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto naar behoren gerepareerd, maar met 2 opmerkingen: 1. Uiteindelijke prijs ruim 2x de prijsopgave.
2. Deel van het werk is uitbesteed aan een andere garage, waardoor de reparatie ruim 1 dag extra heeft geduurd.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Zoetermeer

15-10-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

N uit Leidschendam

12-10-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Den Haag

08-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Delft

08-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto is al een jaar of vijf naar volle tevredenheid in onderhoud bij deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-10-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk ontvangen. Leuke rustige wachtruimte, maar daar aangekomen... jammer, geen wifi!
Afgesproken werkzaamheden keurig gedaan, met 1 zonder morren, snel hersteld "vautje.


Ja, ik beveel dit aan

Eduard uit Den Haag

12-09-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik was tevreden met de termijn waarop ik terecht kon. Ook tevreden met de grondigheid van de diagnose en het resultaat (en ook de prijs) van de reparatie.
Nadeel is de relatieve afgelegenheid van het bedrijf t.o.v. openbaar vervoer (huurauto was prima, maar is toch vrij prijzig, 60 euro voor 2 dagen). Bij faciliteiten wachtruimte miste ik de optie van WIFI: mijn originele plan was om wat te werken terwijl ik zou wachten op de werkzaamheden, maar dat plan moest ik al snel overboord gooien.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Rijswijk

30-07-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Plezierige ontvangst, vakbekwaam, goede terugkoppeling van gevonden problemen.


Ja, ik beveel dit aan