Beoordelingen Van Aarle Volvo Occasions

8,7
451 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
  • Showroom 8,9
  • Communicatie 8,7
  • Aanbod 8,6
1 t/m 10 van 451 beoordelingen

Ron uit Tilburg

19-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede afspraken en service. Duidelijke afspraken. Vriendelijk professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Friso uit Rotterdam

19-02-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rosmalen

19-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring. Kom nu al jaren bij dit bedrijf. Altijd persoonlijk en er wordt meegedacht.
No nonsens.


Ja, ik beveel dit aan

Regina uit Nistelrode

19-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en nemen de tijd voor jouw als klant.


Ja, ik beveel dit aan

Pierre uit Heeswijk-Dinther

19-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig no nonsens.
Goede service en kennis.


Ja, ik beveel dit aan

Maurits uit 's-Hertogenbosch

17-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring:
Recentelijk hier een volvo V70 2008 gekocht. Dit overigens mede op aanraden van mijn oude garageman uit berlicum, die me vertelde dat het een betrouwbaar bedrijf is die hun best doen voor een eerlijke boterham. Er hangt een prettige sfeer in het bedrijf en het personeel is heel vriendelijk.
Ze hebben veel occassion volvo's staan en bieden bij aankoop 3 afleverpakketten. Dit zodat je zelf de keuze hebt voor wat meer service en garantie, of gewoon voor de scherpst mogelijke prijs kan gaan. Bij de koop nam ik het middelste afleverpakket zodat ik gelijk een grote beurt had. Er knipperde bij de aankoop nog wat lichtjes van de navigatieaansluiting, waarvan mij verteld werd dat hier bij de grote beurt nog wel naar gekeken zou worden. Er werd tevens gezegd dat, mocht men bij de grote beurt nog wat andere zaken als versleten rubbers oid tegenkomen, ze hier ook niet te moeilijk over zouden doen.

Echter, toen ik de auto later kwam brengen voor de grote beurt, bleek er meer mis te zijn met de auto. Uiteindelijk moesten er twee draagarmen vervangen worden, evenals twee schokbrekers die beiden lek waren, ook was een koplamp in de tussentijd uitgevallen, en gaf het elektronisch circuit wat problemen. Een aantal zaken hiervan had men gemakkelijk kunnen negeren om kosten te besparen. Ik merkte er tijdens het rijden nog niet zoveel van en er had best nog een tijd mee gereden kunnen worden.
Desondanks werd het allemaal gewoon eerlijk benoemd en alles werd gratis vervangen. Kreeg daarnaast nog nieuwe ruitenwissers, een kapotte sproeier werd vervangen, en twee verschillende deuken werden ook gratis nog uitgedeukt. Daar ze, pas na de gedane verkoop, bij de grote beurt constateerden dat de voorbanden tegen het einde begonnen te lopen, kreeg ik als klap op de vuurpijl nog twee nieuwe banden en uitlijning mee, mede omdat het door al het gerepareer een dag langer duurde. De auto die ik kocht was daarnaast toch echt al scherp geprijsd in vergelijking met vergelijkbare autos op marktplaats en gaspedaal, dus ik ben onder de indruk van deze hele goede service.

Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen en mijn volgende volvo koop ik zeker hier. Keep up the good work.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit Rosmalen

17-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al ruim 30 jaar klant.


Ja, ik beveel dit aan

Lennart uit Arnhem

16-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: HEle Fijne Volvo V60 afgenomen! onwijs bedankt :)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-02-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Vianen nb

15-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gewoon in een woord een geweldig bedrijf, altijd vriendelijk en een snel duidelijk antwoord op je vragen.
fijne mensen!!


Ja, ik beveel dit aan