Beoordelingen Van de Velde Auto's B.V.

8,7
191 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 191 beoordelingen

Glass uit Arnemuiden

31-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al 20 jaar kopen we alle auto’s bij Vd Velde.
Prijstechnisch OK, supergoede service.
Zeer tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

Glass uit Arnemuiden

24-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al 20 jaar kopen we alle auto’s bij Vd Velde.
Prijstechnisch OK, supergoede service.
Zeer tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

Marga

09-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Denk mee met de klant. Plezierig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Arie Willem uit Vlissingen

27-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Plezierig no nonsens bedrijf. To the point en afspraak is afspraak. Verademing om mee te maken.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Vlissingen

26-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettige ontvangst .
Nemen de tijd om alle argumenten samen te wegen en daarna tot goede heldere concurrerende afspraken te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Luttenberg

08-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net en correct bedrijf. Vooraf waarde bepaling van mijn inruil auto en aanschaf van nieuwe auto. Beurt en banden werden van te voren uitgevoerd omdat wij 2.5 uur verder wonen. auto stond zoals afgesproken klaar!! prima service!


Ja, ik beveel dit aan

L uit Oudelande

06-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring de klant vriendelijkheid het geduld. De kundigheid. De benadering van alle medewerkers zeer positief. Geen lange wachttijden. Gebruik van toilet. Niet te vergeten het kopje koffie.


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Goes

27-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Niets anders dan lof over dit mooie familie bedrijf. Wij werden uiterst vriendelijk ontvangen en uitgebreid geadviseerd over de aanschaf van een auto.

Je kan aan alles goed merken dat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan bij dit bedrijf. Over alles word meegedacht en de klant staat ten alle tijde centraal. Erg prettig vind ik persoonlijk als er een grote aankoop word gedaan.

Showroom is ruim en netjes ingericht, nog een leuk speelhoekje voor mijn dochtertje. Kortom aan alles is gedacht. Auto werd snel en conform afspraak geleverd. Ik kreeg bij de overdracht een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden van de aangekochte auto.

Dus als u een nette goed onderhouden auto zoekt met een hoog klantvriendelijkheids gehalte, twijfel dan niet langer en neem zeker de moeite om een bezoek te brengen aan "van de Velde auto's". Rest mij nog om van de Velde auto's nogmaals hartelijk te danken.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Kruiningen

26-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service van deze garage. Contact altijd prima heel vriendelijk en spontaan snel handelen wanneer nodig voor mensen met elk budget.


Ja, ik beveel dit aan