Beoordelingen Van de Velde Auto's B.V.

8,7
194 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
11 t/m 20 van 194 beoordelingen

L uit Oudelande

06-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring de klant vriendelijkheid het geduld. De kundigheid. De benadering van alle medewerkers zeer positief. Geen lange wachttijden. Gebruik van toilet. Niet te vergeten het kopje koffie.


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Goes

27-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Niets anders dan lof over dit mooie familie bedrijf. Wij werden uiterst vriendelijk ontvangen en uitgebreid geadviseerd over de aanschaf van een auto.

Je kan aan alles goed merken dat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan bij dit bedrijf. Over alles word meegedacht en de klant staat ten alle tijde centraal. Erg prettig vind ik persoonlijk als er een grote aankoop word gedaan.

Showroom is ruim en netjes ingericht, nog een leuk speelhoekje voor mijn dochtertje. Kortom aan alles is gedacht. Auto werd snel en conform afspraak geleverd. Ik kreeg bij de overdracht een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden van de aangekochte auto.

Dus als u een nette goed onderhouden auto zoekt met een hoog klantvriendelijkheids gehalte, twijfel dan niet langer en neem zeker de moeite om een bezoek te brengen aan "van de Velde auto's". Rest mij nog om van de Velde auto's nogmaals hartelijk te danken.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Kruiningen

26-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service van deze garage. Contact altijd prima heel vriendelijk en spontaan snel handelen wanneer nodig voor mensen met elk budget.


Ja, ik beveel dit aan

Jacquelien uit Goes

26-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al vele jaren vaste klant bij Van de Velde Auto's B.V. De service is altijd geweldig. Echt een bedrijf waar de klant nog koning is.


Ja, ik beveel dit aan

Lea uit Hansweert

23-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, maken tijd voor je.
Bij reparatie/ keuring altijd vervangende auto.
Al ruim 30 jaar hier auto's gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Tholen

07-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een verademing in vergelijk met andere bedrijven. Mijn vrouw en ik werden als VIP klanten behandeld! Lijkt misschien overdreven, maar dit wordt zachtjesaan toch zeldzamer. We hebben strakke onderhandeling gevoerd over een Ford Focus Station en beide partijen waren er tevreden over. Bij de levering was ook alles keurig in orde.
Bij wegrijden werd ik terug geroepen, want er was remlicht stuk. Werd direct opgelost. Ik kan iedereen aanraden VEN DE VELDE AUTO’S eens naar een auto te gaan zoeken. Scherpe prijzen, maar vooral goede auto’s en bovenal: geweldige verkoper/service!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Dalfsen

25-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goed bedrijf het voeld gewoon goed en mooie autos in de schowroom vader en zoon met gevoel voor het bedrijf nette inruil prijs ik woon in de buurt van Zwolle 250km van ons huis het is het zeker waard. Als we weer een auto nidig hebben of de kinderen kijken we zeker op hun site. Ons oordeel een dikke pluim


Ja, ik beveel dit aan

Dook uit Bergen op Zoom

12-03-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed, aankoop is
netjes verlopen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Heinkenszand

10-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en keurig verzorgde showroom.


Ja, ik beveel dit aan