Beoordelingen Van de Velde Auto's B.V.

8,8
211 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
191 t/m 200 van 211 beoordelingen

B.

11-11-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had bij jullie bijna een jaar geleden een Seat Cordoba gekocht. Ik wou nog kwijt dat die echt super bevalt. om die reden heeft me zusje laatst nog een ibiza gekocht met dezelfde motor. nog bedankt voor de service MVG


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Krabbendijke

02-11-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar aankoop van een occassion gedaan. Zeer goed geholpen en niets geen gezeur over kleinigheden die binnen de garantie vielen. Allemaal netjes verholpen!
Dit jaar APK + kleine beurt + monteren winterbanden. Niets geen verassingen op de factuur en werd met gratis wasbeurt afgeleverd!
Waar zie je dit nog in deze tijd?


Ja, ik beveel dit aan

Wilbert uit 's-Gravenpolder

26-10-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: erg positief, we werden vriendelijk ontvangen, goede uitleg over de eventuele aankoop.de auto is erg netjes afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit oost-souburg

26-10-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: tot op heden goed


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Goes

25-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf die weet wat klanten nodig hebben. Je wordt snel en vriendelijk geholpen voor een normale prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Sonmez uit Arnhem

05-10-2011
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Via telefoon informatie gevraagd van een auto.. Vriendelijke personen.. Morgen ga ik auto kijken.. Gaan we zien..


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Goes

16-09-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Kapelle

28-07-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-07-2011
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-07-2011
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan