Beoordelingen Van den Born Automobielen

8,4
37 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

W uit Alkmaar

26-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier in december een auto gekocht. Auto gekocht met 3 maanden garantie. In de garantieperiode teruggewenst ivm kleine gebreken en keurig verholpen. Erg tevreden over de afhandeling en het proces van proefrit tot koop. Fijn dat er nog bedrijven zijn waar vertrouwen en afspraken nakomen hoog in het vaandel staan. Reindert bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Den Helder

04-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aankoop van de auto van mijn keuze waren er een paar punten ter reparatie.
Deze werden naar mijn volle tevredenheid snel opgelost.
Kortom een (tnt 1maand na aankoop) tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

dorus uit den helder

04-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie nissan gekocht. Zeer nette inruil deal gemaakt .al jaren vaste klant .keurig en eerlijk geholpen. zeer tevreden met deze garage


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Hippolythushoef

21-10-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn zus koopt een auto bij van Den Born ze heeft niet een groot budget maar daar wist Reindert toch wat op en bood haar een prachtige auto aan waar ze meteen voor viel.
Na een week of twee stonden we samen in Schagen waar plots het contactslot weigerde. Reindert gebeld en binnen twintig minuten was er een service monteur aanwezig en hielp ons op weg. (tweedehands auto sleutel versleten) Wat een super service ! de volgende dag langs en advies laat even een nieuwe sleutel maken en geef ons de rekening maar. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. op basis van deze actie was mijn reactie, Reindert kun je voor mij op zoek naar een betrouwbare Ford Focus met Trekhaak ? Dat heeft Reindert gedaan en ik rijdt nu ook rond in een prima auto van Van Den Born ! ik raad dit bedrijf aan bij iedereen die een betrouwbare partij en goede wagen zoekt.

Ga zo door !

Frans Ras
Hippolythushoef


Ja, ik beveel dit aan

dorus uit DEN HELDER

30-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Hyundai i 20 bj 2011 gekocht ,andere auto ingeruild die ik ook al eerder hier had aangeschaft.Altijd prima geholpen keurige afspraken die zonder problemen worden nagekomen ,


Ja, ik beveel dit aan

dorus uit den helder

06-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Weer een auto gekocht. Goede en eerlijke deal .keuring en netjes behandeld. Blijf hier zeker klant


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Den Helder

09-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bijzonder vriendelijke maar vooral deskundige service, bij klachten wordt je altijd keurig geholpen. Je moet je klacht wel bij van den Born uitten en niet bij anderen. Ik ben de afgelopen jaren altijd niet alleen deskundig, maar ook zéér netje behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Gaston uit dorpstraat 50

19-04-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

andre uit Groningen

07-02-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: de problemen die ik had ,zijn naar behoren goed opgelost
Daarom heb ik mijn 2e auto daar ook gekocht

Ik raad ieder daarom aan daar een auto te kopen


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Den Helder

22-12-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topservice. Tijdens proefrit wou auto niet meer starten. Er werd meteen een nieuwe accu ingezet. Ook de olie lucht die ik rook werd vakkundig verholpen en kreeg ook meteen aanbod voor na controle. Deze service heeft mij doen besluiten de auto toch te kopen. Had gewoon een goed gevoel bij de auto en het bedrijf. Tot nu toe niet teleurgesteld. Aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan