Beoordelingen Van den Born Automobielen

8,4
38 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
21 t/m 30 van 38 beoordelingen

dorus uit DEN HELDER

27-11-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weer een apk en onderhoud laten doen,eerlijke en goede beurt gehad.Duidelijk verhaal geen rare dingen op de faktuur.Weer super.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Heerhugowaard

25-11-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

ruud uit leiden

06-09-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed geholpen en afgehandeld .


Ja, ik beveel dit aan

dorus uit Den Helder

05-08-2014
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nu bijna twee jaar klant nog steeds super tevreden,alles wordt keurig gemaakt als je een probleem hebt,ben dan ook zeer tevreden en blij dat ik hier klant ben geworden.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Julianadorp

22-04-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Amsterdam

05-03-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via kennissen Van den Born auto's aanbevolen gekregen.
Recent een Golf V gekocht. Ben er erg blij mee.
Reindert is een betrouwbare servicegerichte autoverkoper waar je goed zaken mee kunt doen.


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik

08-11-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Telefonisch info gevraagd over de staat van een Peugeot 206 SW. Op basis hiervan gaan kijken.(toch 160 km)Door Reindert hartelijk ontvangen met koffie. Auto zag er zo uit als doorgegeven.(Heb ik wel anders meegemaakt)Uitgebreide proefrit gemaakt en deal gesloten. Kenteken overschrijven kan ter plekke. Toen we vertrokken bleven de achteruitrijlichten branden. Terug naar de garage. Binnen 20 min. is er een nieuwe schakelaar geplaatst. Auto gekocht op meeneembasis.
Showroom is netjes, oogt groot door een spiegelwand en loopt "muurloos" over in de werkplaats. Verkoper is rustig en informatief en geeft alle tijd om een auto te bekijken. Hoe een gebruikte auto het gaat doen is natuurlijk altijd afwachten.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit noord scharwoude

28-10-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede rustige verkoper die verstand van zaken heeft en niet opdringerig is
kortom een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den helder

20-09-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Opel Vectra 2.2 Dti bij Reindert van Den Born gekocht, auto is geheel nagekeken en achteraf mankeerde er toch nog een paar kleinigheidjes aan.
Dit garagebedrijf lost echt alles op zonder commentaar.
Alle lof voor Reindert en Peter


Ja, ik beveel dit aan

Erik & Patricia uit Den Helder

23-08-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is onze tweede auto (Peugeot 307) die wij gekocht hebben bij van den Born.
Altijd uitstekend geholpen en prima service.


Ja, ik beveel dit aan