Beoordelingen Van den Born Automobielen

8,4
38 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
31 t/m 38 van 38 beoordelingen

Anoniem

22-08-2013
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Diverse keren een gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf.Alle vertoonde verborgen gebreken die na een paar maanden rijden of nieuwe apk boven water kwamen.Met zeer hoge kosten nadien.Let wel het waren auto's van rond de 1500,- euro.Daar kan je in principe ook niets van verwachten.Ik zou toch naar de beter garages gaan en met bovag garantie een auto aanschaffen.Ook hier geld goedkoop is duurkoop.Dit bedrijf is uitstekend geschikt als auto poetsbedrijf.Zij maken slopers echt vakkundig toonbaar.Dat dan weer wel.


Edwin uit Den helder

03-05-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben zeer te spreken over dit bedrijf waar de service hoog staat.


Ja, ik beveel dit aan

DORUS uit DEN HELDER

07-04-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De eerst keer dat ik hier een auto gekocht heb maar zeker niet de laaste,een prima SERVICE ER WORDT GEDAAN WAT WORDT BELOOFT dit heb ik lang niet meegemaakt je bent nog echt klant SUPER


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-02-2013
4,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


edwin uit den helder

01-02-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

dorus uit den helder

07-12-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vorige week een renault scenic gekocht uitstekend geholpen,als dit zo blijft kom ik zeker terug voor al mijn onderhoud,ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Den Helder

08-11-2012
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In het verleden (2010) heb ik uit pure noodzaak bij Van den Born gekocht. Met APK (dat is wettelijk bij een auto als je op de openbare weg tijd) en de distributie laten vervangen. Er zaten geen boekjes in de auto waarop je dat kon afleiden. Nadat ik de auto had opgehaald en paar maanden mee rijd werden de remmen steeds stotterig. En een scheutje in de uitlaat voor. Goed de auto is niet van de jongste. Maar dat tijdens de APK de remmen volgens de normen zijn begrijp ik, maar dat ik 3 maanden daarna 600 euro moet uitgeven aan nieuwe remmen komt rauw op me dak vallen. Na de remmen kreeg de auto elektrische storingen, hier ben ik naar de dealer geweest met een nieuw relais en de auto deed het weer. Na 5 maanden ben ik blij dat ik van deze auto ben verlost. Ik had van deze garage eigenlijk meer persoonlijke service verwacht, in plaats van auto kopen en dan wegwezen.


Theo uit Amsterdam

26-09-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze garage is heel betrouwbaar ik heb daar een Ford mondeo gekocht wat een super auto netjes afgeleverd en korectbehandeld super deze man


Ja, ik beveel dit aan