Beoordelingen Van der Boon Auto's Alphen BV

9,1
38 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
11 t/m 20 van 38 beoordelingen

Esther

20-04-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf. Tijdens de proefrit niet opgemerkt dat er een raar geluidje in zat. Er werd naar gekeken en het bleken de banden te zijn wat geen kwaad kon. Om me tegemoet te komen is het netjes opgelost. Ik kreeg 2 nieuwe banden voor de prijs van 1. Dit werd direct geregeld terwijl ik genoot van een kopje koffie. Prima service, vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Alphen aan den rijn

28-12-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels al jaren zeer tevreden klant. Betrouwbaar in verkoop en altijd ' fatsoenlijke' reparaties, waarin meegedacht wordt conform de leeftijd van de auto. Inmiddels weer bezig met de aanschaf van een occasion. Laat deze aankoop graag via deze fijne garage verlopen


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Bodegraven

27-12-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij wilden ons eens oriƫnteren voor een andere auto die we ergens begin volgend jaar wilde aanschaffen en hadden een lijstje met een aantal modellen. Wij zagen bij van de Boon een Hyundai staan die op ons lijstje stond en wilde de auto eens in het echt bekijken. de wagen stond buiten, maar werd keurig binnen gereden zodat we hem rustig van alle kanten konden bekijken en een proefrit was absoluut geen probleem. Hoewel het eigenlijk nog niet de bedoeling was toch tot aanschaf overgegaan omdat we deze wagen eigenlijk niet konden laten lopen. Bij ophalen keurig gepoetst en gewassen aangetroffen in de showroom, nette prijs, keurige voorwaarden zoals een pechpas, pechhulp en een halve tank benzine. Dat heb ik toch vaak zat anders meegemaakt. Erg vriendelijke klantenbehandeling (alsof je er al jaren over de vloer komt).

Mocht ik een negatief of kritisch punt moeten benoem, dan is het de lokatie die wat krap aanrijden is


Ja, ik beveel dit aan

hans uit amsterdam

09-10-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij van der Boon een gebruikte Subaru Impreza aangeschaft, en een citroen ingeruild.
zij geven echt de tijd om de auto te bekijken en proef te rijden, na de koop werd de radio keurig overgezet in de nieuwe auto, en de inruil prijs was ook goed.
voor een eerste kennismaking met van der Boon; een prima ervaring.
daar durf ik met een gerust hart terug te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Sjef

06-02-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een niet echt nieuwe auto gekocht Na enkele weken bleek kortsluiting in de bedrading te zitten. van der Boon heeft dit heel netjes en naar tevredenheid opgelost.
mijn hartelijke dank.
Top !!!


Ja, ik beveel dit aan

Sjef

06-02-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een niet echt nieuwe auto gekocht Na enkele weken bleek kortsluiting in de bedrading te zitten. van der Boon heeft dit heel netjes en naar tevredenheid opgelost.
mijn hartelijke dank.
Top !!!


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Amsterdam

29-11-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Albert A.H. uit Leiden

08-11-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lennart uit Alphen aan den Rijn

08-11-2012
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik belde 's ochtends met een code die door de pechhulp uit het motormanagement was gelezen (snelheidsmeter werkte niet meer). De monteur van vd Boon had een vermoeden waar dit aan lag. 's Middags is de auto binnen drie kwartier gefixt.


Ja, ik beveel dit aan

Wilma uit Rotterdam

07-11-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Met wat voorwerk ben ik bij jullie terecht gekomen,na een aangenaam telefoongesprek ben ik komen kijken naar de auto die ik op het oog had.
Na een proefrit en wat gesprekken met een kop koffie was de deal gemaakt.
Ben zeer blij met mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan