Beoordelingen Van der Boon Auto's Alphen BV

9,1
38 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
21 t/m 30 van 38 beoordelingen

Manouk

06-11-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

p. uit Den Bosch

06-11-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettig, persoonlijk, betrouwbaar en dienstverlenend bedrijf. Tijdens aankoop van de auto goed advies gekregen. Ze werken transparant. Mocht alles bekijken en uitgebreid testrijden. Onderscheidend in: luisteren naar de wensen van de klant, service, persoonlijke aandacht, vakkennis en oplossingsgerichtheid. Geen gehaast gedoe en ze denken en handelen in mogelijkheden. Onderdelen die bij aankoop van de occassion zichtbaar aan vervanging toe waren, werden vervangen. Leenauto werd ter beschikking gesteld bij reparatie. Aftersale ook goed, problemen met auto werden onder garantie goed opgelost. Dit bedrijf is een aanrader en is onderscheidend in de markt in vergelijking met de bedrijven waar ik ervaring mee heb.


Ja, ik beveel dit aan

Wilma uit Warmond

06-11-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben tot nu toe vriendelijk en snel geholpen!!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Alphen aan den Rijn

06-11-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor het kopen van mijn eerste auto, kreeg ik deskundig advies en de prijs kwaliteit is ook goed!


Ja, ik beveel dit aan

Jannie uit Etten-Leur

24-09-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hele goede ervaring met het bedrijf: persoonlijke aandacht en had het gevoel dat er echt meegedacht werd. En belangrijker nog misschien wel, als er iets is lossen ze het heel netjes op.


Ja, ik beveel dit aan

ton uit rotterdam

31-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in één woord geweldig prima service bij aankomst voor alleen kijken auto direct proefrit gemaakt heel goed gesprek met verkoper en na afspraak tot koop alles snel geregeld financiering/verzekering aflevering incl bovag en alles werkelijk tot in de puntjes verzorgd.
kortom top garage doet ook wat zij beloven.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Aerdenhout

24-08-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bijna half jaar geleden KIA Sorento bij ze gekocht. Aflevering etc. prima, maar na bijna half jaar een paar keer uitval van stuurbekrachtiging. Mijn plaatselijke KIA dealer wist niet wat het was: “Dat wordt zoeken.” Vd Boon vond per computer binnen een paar minuten een foute krukas sensor. Een forse reparatie, zodat ik een leenwagen mee kreeg. Vandaag weer omgeruild. Medewerker Willem Kempen: “Ik hoop dat alles zo OK is!” Geen woord over kosten, noch voor de reparatie, noch voor de leenwagen. Een fantastische service. Dit bedrijf is een echte aanrader.
Ruud Vader, Aerdenhout.


Ja, ik beveel dit aan

Onno uit Apeldoorn

25-02-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enige tijd geleden een occasion gekocht bij Van der Boon Alphen ad Rijn. Plezierig aankoopproces gehad en alles keurig volgens afspraak geregeld. Een groot voordeel van dit bedrijf: ze zitten niet te zeuren of moeilijk te doen als er iets moet gebeuren, nee, ze doen het gewoon en Afspraak is Afspraak.
Vandaag de auto weer opgehaald na een aantal zaken die voor de garantie in aanmerking kwamen. Dit is allemaal naar tevredenheid geregeld, één onderdeeltje was nu niet leverbaar en dit wordt op een later moment afgehandeld. De zaken die we besproken hebben zijn keurig opgelost.
Bij elk contact worden we keurig geholpen en oplossing zijn snel paraat. De contacten zijn ook nog eens erg prettig.
Ik kan Van der Boon van harte bij u aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Erik

10-08-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na aanschaf nieuwe auto is de auto bij vdBoon in onderhoud. Inmiddels ruim 13 jaar. Een heel prettig bedrijf waar je iedereen kent en iedereen jou kent. De behandeling is altijd even prettig. Onderhoud en (schade)reparatie altijd prima voor elkaar. Ook bij spontaan binnenvallen met een klacht wordt je direct geholpen. De mogelijkheid om ’s avonds de auto te brengen voor onderhoud/reparatie is geweldig. Kortom een vertrouwenwekkend bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

lex uit aarlanderveen

16-05-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima! op alle fronten


Ja, ik beveel dit aan