Beoordelingen Van der Boon Auto's Alphen BV

9,1
38 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Andrew uit Utrecht

10-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: van der Boon betekend voor mij:

"Bekwaam, Onderscheidend, Open en eerlijk, Nauwkeurig"

Dit autobedrijf is voor mij een echte topper. Ik kom hier al een aantal jaar en wil ook geen ander autobedrijf meer.

Het begon allemaal toen ik mijn voorgaande auto inruilde voor een betrouwbare Suzuki Swift 1.5 exclusive met Automaat. Heerlijke auto en heb er nu al bijna 40.000 KM mee opzitten (gekocht met 51.000 KM op de teller).

Na elke vakkundige kleine of grote beurt voelt de auto altijd weer als nieuw, ligt heerlijk op de weg.

Ook overig onderhoud zoals een APK is dik in orde. Van der Boon is erg open en denkt ook mee; een tijdje terug nog een schade laten repareren aan mijn voorbumper (eigen schuld schade, laag hangende zon in file) I.p.v. de gehele bumper vervangen hebben ze het mooi kunnen wegwerken, uitdeuken, opvullen en spuiten.

Met steenslag op de voorruit komt elke automobilist een keer in aanraking: zo had ik een flink putje wat een barst werd. De nieuwe ruit was in no time perfect gemonteerd.

Ook onderhoud aan zaken die mij onbekend waren: zoals een kapotte lambdasonde vervangen is keurig uitgelegd en snel gebeurt.

De laatste keer dat ik langs ben geweest was voor het vervangen van een kapotte ruitenwissermoter, dat wil zeggen de ruitenwissers functioneerden nog, maar wel met een hoop kabaal wat uiteraard niet prettig is. Ook hiervoor is kundig en snel de ruitenwisser moter vervangen. En gelijktijdig hadden ze ook de banden keurig opgepompt (zonder dat ik daar om gevraagd had als service). Top!

Helaas kosten auto's nu eenmaal geld net als de reparaties; maar in mijn ogen zijn het eerlijke prijzen.

Het wachten is geen straf de koffie/thee is heerlijk. Je zit er prima. Indien je een leen auto wilt hebben is dit ook in overleg mogelijk: voor mij gaat het dan altijd om een leenauto met automaat: wederom geen probleem. Voor degene met drukke agenda's: de auto s'avonds brengen, leen auto mee en de volgende dag / einde dag weer ophalen is een fantastisch concept wat ze aanbieden.

Daarnaast communiceert Van der Boon helder en duidelijk en reageert men snel op e-mails. Van de receptie tot aan de verkoop tot aan de monteurs: allemaal even aardig en keurig. Laatst had ik nog een vraag aan de monteur die mijn auto had gerepareerd en ik werd direct keurig doorverbonden waarna ik een kraakhelder en keurig antwoord kreeg. Zo hoort het!

Kortom: wat kan een mens zich nog meer wensen?

van der Boon, bedankt voor al deze topservice en ga zo door!

Vriendelijke groeten,

Jullie trouwe klant, Andrew Lyalls


Ja, ik beveel dit aan

nicoline uit alphen aan den rijn

30-12-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al jaren klant en altijd tevreden. Ze kennen hun klanten en denken goed mee. Hoge service en staan klaar met raad en daad. Heel fijn bedrijf en absolute aanrader om er je auto te kopen en in onderhoud te houden.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Alphen aan den Rijn

11-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 05-12-2017

Hoo, Hoo, Hoo……………,
De kosten voor een keuring van mijn slee zijn alltime low !
Mijn slee moest voor een APK,
En dat was nodig voor de lange reis naar Canada.
De rendieren trekken er dan lustig op los,
Dus wilde ik een APK met een betrouwbare VOS.
VOS staat voor Variabel Onderhoud Systeem,
Een goed en betrouwbaar onderhoud, maar zeker niet extreem.
Via mijn mobiele telefoon,
Kwam ik in contact met van de Boon.
Een Suzuki/Subaru dealer eerste klas,
Waar je niet behandeld wordt als een simpele pias.
De service bij van de Boon is kundig en goed,
Iets wat ook de kerstman een groot plezier doet.
Bij de monteurs van dit bedrijf was mijn slee in goede handen,
Dus vlieg ik nu probleemloos van Canada naar de Zuidpoollanden.
Mijn Suzuki Liana is weer op en top gecontroleerd en gekeurd,
En dat tegelijk met een zogeheten VOS beurt.
Dus beste mensen; wie dit leest, denk er aan,
Bij twijfel;…. bellen of regelrecht naar van de Boon gaan.
Ik wens alle medewerkers bij van de Boon die dit mooie bedrijf dragen,
Prettige en fantastische feestdagen.

De Kerstman


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit amsterdam

21-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wat blijft het toch een super vriendelijk en goed bedrijf
weer een andere auto aangeschaft bij van der boon
de service en inzet is echt altijd fantastisch
ze nemen altijd de tijd voor je en denken met je mee


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit amsterdam

21-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wat blijft het toch een super vriendelijk en goed bedrijf
weer een andere auto aangeschaft bij van der boon
de service en inzet is echt altijd fantastisch
ze nemen altijd de tijd voor je en denken met je mee


Ja, ik beveel dit aan

Dirk Hendrik uit Alphen aan den Rijn

06-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goede service, ik heb veel vertrouwen in dit bedrijf en ik wacht in spanning af of ik de rekening terugverdien.
Met vriendelijke groet
Dirk Hendrik van Schagen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Loenen a/d Vecht

28-09-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In september 2016 een mooie Golf 7 automaat van 2013 gekocht in Leimuiden. Helaas ging er in oktober 2017 wat mis met het schakelen van de automaat. Gebeld, zelfde dag opgehaald met vervangend vervoer. Nieuw onderdeel er in en na twee weken had ik hem weer. Prima service met een prijs waar ik mee gematst ben. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Alwin uit Amsterdam

15-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren kom ik met mijn auto's bij dit bedrijf.
Familie achtige ervaring, met vakkundige lui.
Denken mee, als auto wat ouder wordt en grotere reparaties eigenlijk niet te verantwoorden zijn.
Er ging wel eens wat niet helemaal optimaal, maar dit is dan altijd naar volle tevredenheid opgelost.
Betrouwbaar adres!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Medemblik

23-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jonge occasion gekocht bij Van der Boon. Prima aflevering en goede service nadien toen bleek dat het wagengereedschap niet helemaal compleet was.


Ja, ik beveel dit aan

Jason uit Sassenheim

19-08-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs bij dit bedrijf in de vestiging te Leimuiden een zeer nette occasion van 2.5 jaar oud gekocht, net, eerlijk en transparant bedrijf met goede prijs/kwaliteit en ze doen wat ze beloven. We waren aangenaam verrast dat het ook op deze manier kan. Eindelijk eens een bedrijf getroffen waar de rijklaarmaakkosten ook in verhouding zijn.


Ja, ik beveel dit aan