Beoordelingen Van der Boon Auto's Alphen BV

9,1
36 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Hans uit Alphen aan den Rijn

11-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 05-12-2017

Hoo, Hoo, Hoo……………,
De kosten voor een keuring van mijn slee zijn alltime low !
Mijn slee moest voor een APK,
En dat was nodig voor de lange reis naar Canada.
De rendieren trekken er dan lustig op los,
Dus wilde ik een APK met een betrouwbare VOS.
VOS staat voor Variabel Onderhoud Systeem,
Een goed en betrouwbaar onderhoud, maar zeker niet extreem.
Via mijn mobiele telefoon,
Kwam ik in contact met van de Boon.
Een Suzuki/Subaru dealer eerste klas,
Waar je niet behandeld wordt als een simpele pias.
De service bij van de Boon is kundig en goed,
Iets wat ook de kerstman een groot plezier doet.
Bij de monteurs van dit bedrijf was mijn slee in goede handen,
Dus vlieg ik nu probleemloos van Canada naar de Zuidpoollanden.
Mijn Suzuki Liana is weer op en top gecontroleerd en gekeurd,
En dat tegelijk met een zogeheten VOS beurt.
Dus beste mensen; wie dit leest, denk er aan,
Bij twijfel;…. bellen of regelrecht naar van de Boon gaan.
Ik wens alle medewerkers bij van de Boon die dit mooie bedrijf dragen,
Prettige en fantastische feestdagen.

De Kerstman


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit amsterdam

21-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wat blijft het toch een super vriendelijk en goed bedrijf
weer een andere auto aangeschaft bij van der boon
de service en inzet is echt altijd fantastisch
ze nemen altijd de tijd voor je en denken met je mee


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit amsterdam

21-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wat blijft het toch een super vriendelijk en goed bedrijf
weer een andere auto aangeschaft bij van der boon
de service en inzet is echt altijd fantastisch
ze nemen altijd de tijd voor je en denken met je mee


Ja, ik beveel dit aan

Dirk Hendrik uit Alphen aan den Rijn

06-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goede service, ik heb veel vertrouwen in dit bedrijf en ik wacht in spanning af of ik de rekening terugverdien.
Met vriendelijke groet
Dirk Hendrik van Schagen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Loenen a/d Vecht

28-09-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In september 2016 een mooie Golf 7 automaat van 2013 gekocht in Leimuiden. Helaas ging er in oktober 2017 wat mis met het schakelen van de automaat. Gebeld, zelfde dag opgehaald met vervangend vervoer. Nieuw onderdeel er in en na twee weken had ik hem weer. Prima service met een prijs waar ik mee gematst ben. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Alwin uit Amsterdam

15-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren kom ik met mijn auto's bij dit bedrijf.
Familie achtige ervaring, met vakkundige lui.
Denken mee, als auto wat ouder wordt en grotere reparaties eigenlijk niet te verantwoorden zijn.
Er ging wel eens wat niet helemaal optimaal, maar dit is dan altijd naar volle tevredenheid opgelost.
Betrouwbaar adres!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Medemblik

23-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jonge occasion gekocht bij Van der Boon. Prima aflevering en goede service nadien toen bleek dat het wagengereedschap niet helemaal compleet was.


Ja, ik beveel dit aan

Jason uit Sassenheim

19-08-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs bij dit bedrijf in de vestiging te Leimuiden een zeer nette occasion van 2.5 jaar oud gekocht, net, eerlijk en transparant bedrijf met goede prijs/kwaliteit en ze doen wat ze beloven. We waren aangenaam verrast dat het ook op deze manier kan. Eindelijk eens een bedrijf getroffen waar de rijklaarmaakkosten ook in verhouding zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Esther

20-04-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf. Tijdens de proefrit niet opgemerkt dat er een raar geluidje in zat. Er werd naar gekeken en het bleken de banden te zijn wat geen kwaad kon. Om me tegemoet te komen is het netjes opgelost. Ik kreeg 2 nieuwe banden voor de prijs van 1. Dit werd direct geregeld terwijl ik genoot van een kopje koffie. Prima service, vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Alphen aan den rijn

28-12-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels al jaren zeer tevreden klant. Betrouwbaar in verkoop en altijd ' fatsoenlijke' reparaties, waarin meegedacht wordt conform de leeftijd van de auto. Inmiddels weer bezig met de aanschaf van een occasion. Laat deze aankoop graag via deze fijne garage verlopen


Ja, ik beveel dit aan