Beoordelingen Van der Linden van Sprankhuizen B.V.

8,9
60 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Harma uit Purmerend

18-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Balipersoneel doet er alles aan om je het naar de zin te maken!


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Purmerend

10-05-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ondanks dat mijn voormalige auto daar 6 maanden stond voor een ABS-probleem, zijn zij altijd vriendelijk en oplossingsgericht geweest. Daarom een goede beoordeling!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Monnickendam

01-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn heel tevreden over de aankoop van onze Crossland x . Afgelopenweek gekocht in Purmerend
Demitri was onze verkoper die ons uitstekend heeft geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Grootebroek

25-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Hoorn

15-03-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service en duidelijk wat betreft kosten voor eventueel onderhoud, daarnaast ook snel antwoord op vragen wat betreft onderhoud, prijzen etc.


Ja, ik beveel dit aan

Rein uit Bovenkarspel

13-03-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Enkhuizen is klantgericht en geeft een zeer goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Middenmeer

09-03-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd prima, met mijn 20 jaar oude Astra wordt ik net zo goed geholpen als iemand met een nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Wervershoof

09-03-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klant als koning staat hoog in het vaandel.
Levert goede kwaliteit en perseneel is staat je altijd vriendelijk te woord.


Ja, ik beveel dit aan

Cornelis uit Hoorn

08-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk te woord gestaan.
Snelle service.
Heel fijn na onderhoudsbeurt de auto even door de wasstraat zodat hij er weer keurig en schoon uitziet


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hoorn

08-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan