Beoordelingen Van der Plaats Motorenhandel

8,9
58 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 58 beoordelingen

Marco uit Den Haag

13-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Fantastisch bedrijf. Hier kan je rustig rondkijken zonder verkoper in je nek. Vrijblijvend kon ik een proefrit maken zonder afspraak en met aangeboden Motorjas, helm en handschoenen. Een echt kleinschalig familiebedrijf, een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Rotterdam

22-03-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg goed bedrijf. Wilde mijn superbike customizen. Velgen spuiten, andere uitlaat, knipperlichten hendels.. etc.. eerlijk en goed advies, een prijs op maat en fantastische service. Een morderne motorzaak met nog oud vakmanschap. Als je ook je yahama r1 wilt ombouwen naar je drooombike... dan is Ron jou Go-to man. Zeer zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

N uit Leidschendam

08-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Utrecht

21-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vakkundig, eerlijk en betrouwbaar. Een zaak met relaxte sfeer en persoonlijke aandacht. Ik kom er zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

johnny uit IJsselstein Ut

26-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: prima en een fijn bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

lucas uit Rotterdam

29-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Fijne zaak voelt gelijk vertrouwd en persoonlijk aan
echt een aanrader
Kreeg ook een leuke atentie bij het ophalen van mijn Suzuki V strom


Ja, ik beveel dit aan

Herre uit Nieuwerkerk aan den IJssel

03-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Mijn eerste motor gekocht bij Ron!

Bij binnen komst al gelijk een goed gevoel. Een praatje over van alles en nog wat toch even snel een test ritje gemaakt op een van de motoren die me aanstond.
Eenmaal terug nog een praatje of ik misschien op nog een andere motor wilde rijden om het te vergelijken zodat ik zeker wist wat ik wilde.

Ik vind het een top zaak en kom zeker nog terug!!!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Capelle aan den Ijssel

23-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Goede service, relaxte sfeer, open en eerlijke handel.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Alphen aan den Rijn

09-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Bij binnenkomst krijg je direct een persoonlijk en vertrouwd gevoel, met het daarbij horende kopje koffie. Na de aanschaf van mijn motor nog terug geweest en erg coulant geholpen, top service!


Ja, ik beveel dit aan

mariska uit rotterdam

31-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: aardige, goed en vakkundige zaak.


Ja, ik beveel dit aan