Beoordelingen Van der Plaats Motorenhandel

8,9
58 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
11 t/m 20 van 58 beoordelingen

Peter uit Capelle aan den IJssel

11-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Goede en uitgebreide service voor mijn motor. Er wordt precies verteld wat er gedaan moet worden en dat wordt dan ook gedaan, niets meer, niet minder. Geschatte prijs was keuring in de buurt van de uiteindelijke onderhoudsprijs. Volgend jaar weer.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Velserbroek

02-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Klein bedrijf met oog voor de klant. Ron is een relaxte jongen en in een informele sfeer maak je een keuze. Super V-strom gekocht van de week en een goeie inruilprijs gekregen voor mijn oude motor. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Rotterdam

08-05-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Perfect, alles duidelijk verteld en pas vervangen als het moet


Ja, ik beveel dit aan

Rina uit Benthuizen

15-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Via een kennis hoorde ik van het bedrijf!
Goede hulp service en gezelligheid!!!!!!
Ron heeft mijn eerste motor geregeld! Superrrrrrr
Zelfs aan huis afgeleverd!
Ik hoop natuurlijk dat mijn motor niet vaak naar de garage moet!!!!!! Maar voor een praatje en bakkie koffie altijd welkom!!
TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Nootdorp

19-02-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik heb een goede ervaring met Ron het repareren van mijn shadow vt1100c uit 1988 de prijs was goed die we hadden afgesproken ik ben heel blij dat er zoo bedrijf bestaat ik raad ook iedereen aan om eens kijkje te gaan nemen m.v.g Henk


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Benthuizen

02-02-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben super tevreden heeft mijn Suzuki intruder 1400 aangepast nieuw stuur en richtingaanwijzers gemonteerd de bedrading is super netje in het stuur aangebracht.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Nieuwersluis

12-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Super nette winkel en werkplaats.
Zeer goede service , loont de moeite zeker om even een kijkje te nemen.
En VESPA service top!!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit M

21-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: In één woord, fantastisch. Ik zelf heb heel veel ervaring met de verschillende motorbedrijven in de regio. De arrogantie straalt er er vanaf bij sommige. Ook weet ik ik uit eigen ervaring dat je heel vaak "misleid" wordt. maar dit terzijde. Toevalligerwijs kwam ik in aanraking van Ron. Wat een fantastische gozer, kan nog steeds mijn naam niet onthouden maar dat mag de pret niet drukken. De service, professionaliteit zijn werkelijk subliem. Precies zoals het hoort, geen gezeik maar doen.
Het bedrijf en de mensen denken met je mee, leveren de juiste onderdelen en zijn erg creatief.
Je kan altijd binnenlopen voor een bakkie waarbij je altijd door de mensen wordt opgevangen.
En waar haalt die al die schitterende motoren vandaag??? zeer goede gebruikte motorfietsen in top kwaliteit. Is dat niet het geval doet vd Plaats het wel.
Mannen, ga zo door maar blijf wel heerlijk sociaal.


Ja, ik beveel dit aan

Crijno uit Aalsmeer

23-07-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Goede klantvriendelijk ontvangst. Duidelijke en eerlijk overkomende informatie. Snel tot een deal komend.
Nooit eerder geweest maar alles straalt vertrouwen uit en je voelt je er zo thuis. Top, ga zo door!!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Moordrecht

14-07-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag kreeg ik onverwachts pech met mijn Suzuki vstrom. Ron gebeld om een diagnose te stellen (garantie andere motorzaak). Kon direct terecht en bleek een zekering te zijn die gesprongen was. Hulde voor de snelle service en klantgerichtheid. zeer zeker een bedrijf wat ik wil aanbevelen en waar ik naar toe zal gaan! Ron en collega bedankt en tot een volgende keer! Grt Chris


Ja, ik beveel dit aan