Beoordelingen Van der Plaats Motorenhandel

8,9
58 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
41 t/m 50 van 58 beoordelingen

Edwin uit Rotterdam

11-04-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Goede service en snel een afspraak te maken.
Ik ben al een aantal jaren klant en altijd goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jordi uit Zevenhuizen

03-04-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Waddinxveen

30-03-2014
1,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Prima, altijd een goede ervaring bij hem en al meer dan 10jr zo!

De schuitjes hier onder werken niet op iPad dus daar geen aandacht aan besteden


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Nieuwerkerk a/d IJssel

25-03-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Sinds 2002 kom ik bij Ron van der Plaats voor onderhoud voor onze beide motoren.
Ron heeft altijd tijd en zal je ook direct uitleggen wat het probleem is. Dus niet direct het onderdeel vervangen maar eerst kijken wat de mogelijkheden zijn.
Zijn motto kwaliteit is een keuze gaat zeker op voor dit bedrijf. Ook als je vragen hebt, weet hij altijd antwoord. Kortom, als klant voel ik mij serieus genomen en rijdt al vele jaren storingsvrij. Dat is voor mij de belangrijkste maatstaf of mijn motor goed wordt onderhouden. Dit bedrijf is voor mij een voorbeeld hoe andere bedrijven ook zouden moeten werken.


Ja, ik beveel dit aan

Eric

24-03-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Jan-Willem

22-03-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: In 1999 ben ik door een buurman geïntroduceerd bij Ron van der Plaats Motoren. Tot heden heb ik mijn motorfiets bij Ron van der Plaats Motoren in onderhoud. Tevens in 2008 een motorfiets bij hem aangeschaft. De deskundigheid van de monteurs is enorm groot. Bij Ron van der Plaats Motoren draait het om passie voor motorfietsen. Transparant, betrouwbaar, eerlijk en kwaliteit zijn steekwoorden die mij als eerste te binnen schieten. Daarbij altijd welkom voor een kop koffie, een gesprek of even een snelle service. Ik kan een ieder adviseren zijn/haar motorfiets hier aan te schaffen en zijn/haar motorfiets hier te laten onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Rotterdam

18-03-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Voor het eerst bij Van der Plaats geweest voor het onderhoud van mijn motor. Je wordt prettig geholpen en je merkt gewoon dat je als klant welkom bent. De motor brengen of halen na sluitingstijd was ook geen probleem, wat in mijn geval wel handig is. De werkzaamheden zijn naar behoren uitgevoerd en alles ook voor een nette prijs. Ik heb in ieder geval een adres gevonden waar ik met mijn motor terecht kan!


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Nwk ad Ijssel

11-03-2014
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Sinds 2 jaar kom ik bij Ron.Ik kan niet anders zeggen dat ik altijd prima geholpen ben tot op de dag als vandaag.
Praatje maken is altijd mogelijk, en de koffie is altijd klaar.
Kortom goed bedrijf en prima service.
Arie kriek/Nwk ad ijssel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-03-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

leo uit gouda

28-03-2012
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: mijn ervaring met dit bedrijf is prima.
als er wat kapot is kan het gemaakt worden en niet zo als bij grote bedrijven gelijk nieuw spul er in of op.
Ron neemt de tijd voor je en geeft goed advies.
ja zo kan ik nog vele dingen opnoemen kortom een prima bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan