Beoordelingen Van der Slik Caravan Centrum Zoetermeer

8,3
429 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 429 beoordelingen

J. uit Hattem

17-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

F.J uit Vlaardingen

16-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Caravan voor Servië beurt naar van der Slik. Caravan door hun opgehaald en teruggebracht naar de stalling. Netjes gebeld over vervangen onderdelen. Alles keurig verzorgd en afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Sliedrecht

13-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Mooie caravan gekocht. Zijn we blij mee. Goede uitleg gehad. Caravan ziet er netjes uit. Niet alles was schoongemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Loosdrecht

21-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Goed geadviseerd door de verkoper. Bij afhalen van de vouwwagen een uitgebreide opzetinstructie door de broer van de verkoper. Sympathiek familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Oostzaan

21-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Persoonlijk, degelijk, bekwaam, integer, nuchter, benaderbaar en straight.
Fijn!
(Voor de volledigheid: Aanschaf vouwwagen)


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit BERKEL EN RODENRIJS

18-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Heel vriendelijk, ze nemen echt de tijd voor je met het uitzoeken van voor ons dan de nieuwe vouwwagen.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Pijnacker

01-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

dennis uit bergschenhoek

17-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: enthousiast vakkundig team staat je te woord. dit heb ik als leek qua kamperen erg prettig gevonden. service is dus goed en heb hier met plezier zaken gedaan.


Ja, ik beveel dit aan