Beoordelingen Van der Slik Caravan Centrum Zoetermeer

8,3
375 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 375 beoordelingen

Els en Teus uit Warfstermolen

17-07-2018
9,0

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Wij hebben een caravan gehuurd en ervaarde v/d Slik als een vriendelijk, duidelijk en klantgericht bedrijf.
De caravan was netjes, compleet. Voor de service een 10 met name door de klantgerichte houding van Kevin.


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Zoetermeer

13-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit Nieuwerkerk aan den IJssel

08-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Zeer vakkundig en vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Den Hoorn

06-07-2018
7,0

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Capelle aan de ijssel

06-07-2018
8,3

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Prima service en advies van begin tot na de vakantie


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Houten

06-07-2018
9,0

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Voor 3 weken in voorseizoen caravan gehuurd. Prima aflevering en inname. Tevreden over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Zoetermeer

05-07-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-07-2018
8,0

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Het meegegeven materiaal was uitstekend! De administratieve organisatie kan zeker beter, maar dat doet niets af aan een goed gevoel overall


Ja, ik beveel dit aan

B uit Uithoorn

04-07-2018
6,3

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Goed... alleen niet helemaal blij met de afhandeling van een probleem.Bij onze huur aravan miste een onderdeel en hebben jier 5 dagen op moeten wachren...bus 5 dagen geen gebruik kunnen maken van het watersysteem....dit werd afgedaan met ...is dat zo belangrijk??
Ja dit is belangrijk als je een nieuwe caravan huurt voor 20 dagen!!


Ja, ik beveel dit aan

Jozefine uit Den Haag

04-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan