Beoordelingen Van der Slik Caravan Centrum Zoetermeer

8,3
317 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 317 beoordelingen

ronald uit zoetermeer

21-04-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: zeer prettig in de omgang en we werden goed geinformeerd


Ja, ik beveel dit aan

Pet uit 2271 GC Voorburg

19-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

G uit Zoetermeer

19-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nieuwe Jeagerstekker nodig op zeer korte termijn. Door dit bedrijf onmiddellijk en adequaat geholpen. Geweldige service!


Ja, ik beveel dit aan

E uit Westzaan

11-04-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Rotterdam

08-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Nieuwe caravan gekocht bij dit caravan centrum....
famile vd Slik ....omdat de familie leden mij een helpende hand hebben geboden (nu ik er alleen voor sta om dit te doen) met warmte, aandacht en veel GEDULD
Ieder heeft zijn eigen onderdeel, zodat je weet bij wie je moet zijn voor de verkoop, voortent, werkplaats enzo
maar ook weten ze allemaal wie je bent:
al van begin af aan op de beurs ....na eerste tel gesprek ...als je binnenkomt en ad telefoon
Een gevoel van ...een warme familie
Helmert Jan, Bram, Lisette, Bert... Bedankt



Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Kampen

03-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Onze ervaring is een zeer vriendelijk bedrijf vooral het personeel, het voelde alsof wij elkaar al jaren kende. Heel gezellig maar vooral professioneel en de gemaakte afspraken helemaal nakomen. Voor ons een dikke pluim.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Leidschendam

03-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Dirk van uit Katwijk

29-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Goed en fijn geholpen. Duidelijke uitleg van aangeschafte vouwwagen en prima service. We blijven graag terugkomen.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

26-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Erg prettige ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Tjeerd uit Alphen Aan Den Rijn

22-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Prima ervaring. Vriendelijk en deskundig personeel. Goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan