Beoordelingen Van der Sluijs Auto's B.V.

8,4
196 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 196 beoordelingen

Anoniem

06-11-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Driebergen

19-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als nieuwe inwoner van Driebergen is t altijd lastig om een betrouwbare nieuwe garage te vinden.
Het is gelukt bij Van der Sluijs. Ervaren, vriendelijke medewerkers. Dank je wel voor de goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Zeist

19-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat fijn dat mijn auto snel gemaakt kon worden. Nette leenauto mee, helemaal top.
Weer netjes geholpen, heel tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

C

17-10-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onkunde of oplichting?
Deze garage beoordeelde een storing in auto op € 2.650,00 reparatiekosten. Een seconde upinion bij een andere garage gedaan....wat bleek, er was niets defect enkel wat vocht bij de zekeringen! Schandalig?
Ik ben zo boos dat ik deze recensie op alle mogelijke sites ga plaatsen


Peter uit Maarn

11-10-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Daniël uit Utrecht

06-10-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed, vooral de laatste keer.


Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Zeist

01-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ervaring, heel klantvriendelijk, werd duidelijk op de hoogte gehouden van de vorderingen van de reparatie


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Weesp

25-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onberispelijk. Ze denken met je mee, proberen voorrang te geven als je haast hebt en zijn coulant met de rekening. Mijn auto staat op 400.000 km. en rijdt nog precies als toen ik hem kocht. Chapeau.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Driebergen

01-08-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan