Beoordelingen Van der Tang Auto's B.V.

9,1
18 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Ralph uit Rijnsburg

18-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervraring is ontzettend goed met Van der Tang.
Ik heb een jaar geleden een Kia Sportage bij ze gekocht en ben nog steeds super blij met mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

D.J. uit Haarlem

28-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een onverwacht plezierig en zeer eerlijk en open bedrijf. Net er een auto gekocht en nog nooit zo oprecht behandeld. Een auto van 3400 euro met drie maanden garantie op bak en motor, waarbij de auto ook nog eens een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis heeft. Een zeer aanbevelenswaardig bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Den Haag

09-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meer dan tevreden over dit bedrijf. We komen hier al meer dan 20 jaar. Aankoop van de diverse auto's tot alle tevredenheid. Bij onderhoud/reparatie wordt meegedacht, overlegd en niet zomaar voor de hoofdprijs gerepareerd. Top service, vriendelijke medewerkers, aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

arna uit Nieuwegein

10-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een geweldige auto te hebben gekocht in september 2017 .
Nu helaas door vandalisme mijn mooie auto verbrand ,maar wat een top service van Simon Verschoor van van de der Tang auto 's .
Door Simon Verschoor een prachtige auto weer gevonden te hebben .
Nu heerlijk mijn auto weer ophalen .

Wil je een goede auto en eerlijk geholpen worden moet je bij van de Tang zijn .
Dit is een bedrijf zoals het hoort !!!!!!!!!!

Een dikke tien en een hele warme douche voor deze mensen .


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Amsterdam

13-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zoekopdracht gegeven naar een specifieke auto, leeftijd opties etc. Binnen paar weken kreeg ik een paar suggesties waar ook de auto naar mijn smaak tussen zat.


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Amsterdam

23-01-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In november heb ik een Mercedes E320 bij V.d. Tang gekocht . Omdat ik 2jr. Mercedes garantie wilde heeft de garage dit bij Rogam geregeld. Bij afhandeling bleek Rogam toch maar 1 jaar garantie te willen geven. De heer Van der Tang heeft toen direct aangeboden zelf voor de 2jaar garantie in te staan en mij het geld wat ik reeds voor Rogam garantie betaald had terug betaald.
Als oudere man heb ik al veel auto's gekocht maar dit is de prettigste garage die ik tot nu toe ben tegengekomen.
Ik wil iedereen die een auto zoek aanraden zeker hier eens langs te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Rotterdam

18-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 3 Maanden geleden een gebruikte auto gekocht [Fiat Stilo multi wagon]wat kleine probleempjes zijn snel en probleemloos opgelost.Ik kan een ieder die op zoek is naar een gebruikte auto aanraden om bij van der Tang langs te gaan.Wij zijn er vriendelijk en uitstekend geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Arnhem

05-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zomer een Volvo S80 gekocht bij van der Tang. De occassion was goed geprijsd en omdat ik al naar andere occassions was wezen kijken was ik een beetje bang dat de auto wellicht in het echt wat minder mooi was en veel gebruikssporen zou hebben. Niets was minder waar; de auto was zeer netjes en in een nog betere staat dan andere occassions die ruim 10% duurder waren. Ik zou bijna zeggen too good to be true.

Zonder problemen een proefrit kunnen maken die goed beviel. Ik werd uitstekend te woord gestaan er wordt echt tijd voor je genomen. Niks opdringerigs, gewoon semi-amicaal gepraat en tot een goede prijs gekomen. De onderhandeling was erg transparant en open wat ik erg kan waarderen. Er werd niet moeilijk gedaan over de herkomst van de auto en dat soort dingen.

Ik heb speciaal gewacht met het schrijven van deze review tot de garantieperiode voorbij was maar de auto rijdt nog steeds uitstekend. Ik heb er al duizenden kilomters mee gereden (o.a. vakantie) zonder problemen.

Het is dat Arnhem een beetje ver van Delft af ligt maar anders zou ik er vaker komen. Ik kan iedereen Van Der Tang aanraden, eerlijke mensen die gewoon goed werk leveren voor een scherpe prijs. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Den haag

06-01-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundig. Verstand van zaken. Klantvriendelijk.
Hoge service. Ik ben zelfs van huis opgehaald voor afhalen auto in Delft. Kosten nihil.


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Delft

04-04-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: na een hoge offerte van de merkdealer heb ik Van der Tang gemaild met een vraag voor een prijsopgave. De volgende ochtend werd ik direct gebeld en binnen drie dagen was de reparatie uitgevoerd. Erg vriendelijke service


Ja, ik beveel dit aan