Beoordelingen Van Dijk Automotive

8,8
50 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

Nills

05-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn via internet bij Van Dijk terecht gekomen en hebben na een proefrit vorige week woensdag 31 okt. 2018 onze nieuwe tweedehandse VW Passat opgehaald. Mijn vrouw en ik voelde ons vanaf het 1e gesprek zeer vertrouwd en op ons gemak. Het is met recht een familie bedrijf die zijn naam hoog wil houden en waar ze je eerlijk en oprecht behandelen.


Ja, ik beveel dit aan

Mk uit Nootdorp

29-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer netjes en correct geholpen. Na
het ernstige ongeluk van mijn man hadden we geen auto meer. Van Dijk kwam met het idee om de auto waar wij interesse in hadden thuis te laten zien en bij aankoop ook af te leveren. Zoek de verschillen met andere garages want deze service kom je nergens tegen. Van Dijk is een top bedrijf. (De taart is onderweg)


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Barendrecht

26-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afspraak gemaakt voor een proefrit met een Audi A5 cabrio.
Wij werden vriendelijk ontvangen door Chantal. Auto zag er keurig netjes gepoetst uit en na een proefrit besloten deze auto te kopen.
Auto was scherp geprijsd in vergelijking met andere autobedrijven voor een vergelijkbare auto.
Na 2 dagen de auto opgehaald en tussendoor nog telefonisch contact gehad met Chantal ivm certificaat alarm.
Alles prima geregeld en kundig geholpen.
Een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Barendrecht

24-07-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slecht! Afspraak gemaakt om te kijken. Auto zou klaar staan60km gereden is er iemand anders een proefrit maken. Wordt zeer slecht geholpen zonder excuus👎


wiljan uit ijsselmuiden

21-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: heb een tijdje geleden een nieuwe crafter gekocht bij roy werd super behandeld en alles volgens afspraak nagekomen toppie alles goed geregeld
wikjan van deb belt ijsselmuiden


Ja, ik beveel dit aan

Serge uit WIJK EN AALBURG

23-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professionele afhandeling en scherpe prijs! Heb een half jaar oude MINI gekocht. Alles snel netjes en volgens afspraak geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Sint-Oedenrode

13-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie zaak, goede ontvangst en goede behandeling.
De prijzen zijn scherp, dus niet veel onderhandelingsruimte, daar zijn ze ook open over.
De Golf 7 TDI Bluemotion, welke we gekocht hebben, ziet er nagenoeg perfect uit en rijdt als een zomerzonnetje.
We hebben er alweer 5000 km plezier van gehad en er gaan er nog veel volgen.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Giessenburg

22-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijn bedrijf. Direct warm en vertrouwd gevoel. Renier neemt ruim de tijd en was erg behulpzaam en meedenkend, en snapte mijn vragen. Twee proefritjes waren geen probleem en men is niet opdringerig. Erg transparant over herkomst van de auto en bij de verkoop wat aanvullende checks kunnen afspreken. Chapeau!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Oss

13-03-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over de manier en snelheid waarop wij geholpen zijn door Renier Nederend van Van Dijk Automotive, bij het zoeken van een jong gebruikte auto. Voor Renier was niets te veel gevraagd en heeft op alle vragen een antwoord kunnen geven en en zelfs op zondag terug komen voor een proefrit voor ons was geen probleem


Ja, ik beveel dit aan

A+A uit Puttershoek

27-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn goed en vriendelijk ontvangen bij dit bedrijf, en hebben er een leuke wagen kunnen kopen. Wij zijn trouwens "die andere mensen die aan tafel zaten bij de familie B uit Rhenen." Jammer dat zulke zure mensen een review plaatsen voor dit bedrijf. Ze waren zelf slecht ingelicht en dachten wel even een hoop van de prijs af te kunnen krijgen , maar zo werkt het tegenwoordig niet meer in de autobranche. Bert, trek het je niet aan, wij hebben fijn zaken gedaan !!


Ja, ik beveel dit aan