Beoordelingen Van Dijk Automotive

8,9
60 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Rolf uit Amersfoort

18-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs mijn auto weer ingeruild bij van Dijk Automotive. Ik heb hier al meerdere auto's gekocht, omdat je hier altijd hartelijk wordt ontvangen en de medewerkers kennis van zaken hebben. Service en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel. Inmiddels heb ik met verkoper Bert Splint een goede en prettige relatie, wat er voor zorgt dat ik hier weer graag terug kom.


Ja, ik beveel dit aan

Brahim uit Etten-leur

27-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn superblij dat we hier terecht zijn gekomen voor onze aankoop!! Zowel uitleg/advies en tijd wordt hier uitmuntend besteed aan de klant!! Ik weet waar ik ga als we weer een auto nodig hebben!! Dank u wel voor de mooie VW Touran­čĄŁ


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Metslawier

24-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze autojacht eindigt in midden Nederland. Na diverse vergelijkingen van auto's qua uiterlijk en prestaties is door ons de keus gemaakt .
Door deskundig advies en klantvriendelijke behandeling door Bert Splint hebben wij het wauw gevoel bij onze aangeschafte auto.
Dus van harte aanbevolen!


Ja, ik beveel dit aan

Veronique uit Utrecht

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg aardig geholpen denk door de zoon van de eigenaar, met een vrolijke benadering vlot en meedenkend hier een gave Peugeot gekocht!! Helemaal blij mee en tot mijn verbazing werd ik door hem opgebeld,... Na een maandje hoe me auto beviel!! Haha dat heb ik nog nooit meegemaakt super leuk en zelfs door de telefoon hoorde de glimlach op zijn toet. Raad deze garage aan met een dikke 10!! Ben je naam ontschoten maar je bent een kanjer dank je wel voor meer jaren rijplezier met me autootje groeten veronique


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit De Meern

10-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We wilden een tweede auto kopen en kwamen bij Van Dijk uit voor een Ford Fiesta 1.0 ecoboost. Vanaf het eerste moment zeer vriendelijk geholpen door Renier Nederend. Ook het contact met zijn collega's was prettig. Na afhalen bleek er een muffe lucht uit de airco te komen. Na een belletje kon dit dezelfde dag nog opgelost worden. Kortom: ik kan dit bedrijf zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Rotterdam

21-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen door Bert en Renier bij de aanschaf van mijn mini. De auto was in nieuwstraat die hadden zij goed voor mij gevonden. Ik zocht iets speciaals en ben nogal kritisch, heb goed rond gekeken maar hier hadden ze de beste nieuwste voor de scherpste prijs. Heel blij ben ik er mee. Geen gladde praatjes open en eerlijk, ze stellen je op je gemak en namen de tijd voor me.
Aanrader dus, niks op aan te merken.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Doornenburg

20-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 2 weken terug een auto gekocht bij van Dijk. Ze namen alle tijd om mij te woord te staan en gaven me prima advies over de mogelijk aan te kopen auto en de inruil.
Na aankoop van de auto was de service prima ze doen er echt alles aan om je te helpen met je vragen. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Schalkwijk

04-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn goed ontvangen, prima voorgelicht. Met een goed gevoel hebben wij onderhandeld. De aflevering is naar volle tevredenheid afgewikkeld. Wij hebben later nog een telefoontje gekregen of alles naar tevredenheid was verlopen. Mijn conclusie was dat wij prettig samengewerkt hebben.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Haarlem

25-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet bij Van Dijk terecht gekomen voor de aanschaf van een VW Golf Variant. Echter bleek na enkele weken dat er wat technische mankementen waren die ervoor zorgde dat het olieverbruik zeer hoog werd. Van Dijk schakelde hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in om de auto alsnog goed af te leveren. De reparatie duurde een week maar konden deze periode een leen auto krijgen totdat de auto gemaakt was. Tot slot was onze auto (nogmaals) schoongemaakt. Goede service en uitstekende afwikkeling!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Genemuiden

20-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: als medewerker van stichting HOE (www.hulpoosteuropa.nl) zocht ik voor Julia Tehuis in Oradea (Roemeni├ź) een goede tweedehands bus voor een schappelijke prijs. Via Autotrack vond ik die haast onmogelijke combinatie bij Van Dijk Automotive Harmelen die een Mercedes Sprinter (omgebouwd voor rolstoelvervoer) met relatief weinig kilometers voor een aanvaardbare prijs aanbood. Samen met een Hongaars-hervormde predikant bezocht ik de zaak en in goede verstandhouding met de verkoper konden wij naar alle tevredenheid de Sprinter kopen. De verkoper uit welwillendheid en gevoel voor de nieuwe charitatieve bestemming van de bus, liet er nog zonder kosten een nieuwe accu van hoge kwaliteit in zetten en regelde soepel de exportpapieren zonder daarvoor iets te rekenen. Kortom: goede en fijne ervaringen met Van Dijk Automotive in Harmelen.


Ja, ik beveel dit aan