Beoordelingen Van Dijk Automotive

8,9
42 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Wim uit Oss

13-03-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over de manier en snelheid waarop wij geholpen zijn door Renier Nederend van Van Dijk Automotive, bij het zoeken van een jong gebruikte auto. Voor Renier was niets te veel gevraagd en heeft op alle vragen een antwoord kunnen geven en en zelfs op zondag terug komen voor een proefrit voor ons was geen probleem


Ja, ik beveel dit aan

A+A uit Puttershoek

27-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn goed en vriendelijk ontvangen bij dit bedrijf, en hebben er een leuke wagen kunnen kopen. Wij zijn trouwens "die andere mensen die aan tafel zaten bij de familie B uit Rhenen." Jammer dat zulke zure mensen een review plaatsen voor dit bedrijf. Ze waren zelf slecht ingelicht en dachten wel even een hoop van de prijs af te kunnen krijgen , maar zo werkt het tegenwoordig niet meer in de autobranche. Bert, trek het je niet aan, wij hebben fijn zaken gedaan !!


Ja, ik beveel dit aan

Milli uit Rotterdam

26-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen door Chantal! een auto kopen is toch altijd een heel gedoe, met veel gladde kerels die niet te vertrouwen zijn, heel leuk om nu geholpen te worden door een uiterst vriendelijke vrouw! Ze kon mij veel over de auto vertellen en ook de prijs was heel schappelijk, In vergelijk met gelijkwaardige auto's op internet zijn ze hier scherp geprijsd. Ze deed vervolgens totaal niet moeilijk bij de 'onderhandelingen' hier kwamen we samen goed uit.
De aflevering verliep ook zonder problemen, er werd de tijd genomen om alles nog even uit te leggen,
helemaal top. Ik ben blij met mijn aankoop, Chantal bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

B uit Rhenen

25-02-2018
2,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Slechte ontvangst. Onze vragen over een auto moesten nagevraagd of nagekeken worden. En de onderhandelingen waren te droevig voor woorden.
De onderhandelingen werden in het midden van de showroom aan de grote tafel gedaan waar ook andere mensen aan zaten. Bizar en vreemd! Slechte ervaring met dit bedrijf.


Frank uit Achterveld

23-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind 2016 een auto bij Van Dijk Automotive gekocht. Keurig ontvangen en goed begeleid bij de keuze voor een andere auto. Een prima inruilvoorstel gekregen en uiteindelijk besloten de auto te kopen.
Vorige week (januari 2018) hadden we nog een vraag over de auto. Opnieuw contact opgenomen met Van Dijk Automotive; opnieuw prima geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

..... uit Houten

20-01-2018
4,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vreemd dat een auto vol heftige vocht schimmel zo naief wordt aangeboden. Of echt niet geweten of doen of je neus bloed. Dank geen interesse uiteraard. Service vooraf goed.


Rob uit Heerlen

13-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurige zaak zonder "snelle jongens". Gebruikte BMW gekocht waar na aankoop toch nog een probleem mee was. Dit kon ik gewoon bij mijn plaatselijke dealer laten herstellen op kosten van Van Dijk. Chapeau Bert Splint.


Ja, ik beveel dit aan

mary en aad uit nootdorp

27-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in een woord geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Amsterdam

30-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een verademing in een landschap waar snelle en gladde jongens de toon zetten. Goede service en nog betere verkopers. Vooral te maken gehad met Bert Splint. Loop daar binnen en de aanschaf komt wel goed. Echt keurig.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Abbekerk

05-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed geholpen. Staan je keurig te woord en komen hun afspraken na. Zelfs na een aanpassing voor de trekhaak hoefde ik niet nogmaals naar Woerden af te reizen, maar mocht op hun kosten bij de plaatselijke garage verholpen worden.


Ja, ik beveel dit aan