Beoordelingen Van Dijk Automotive

8,9
39 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

B uit Rhenen

25-02-2018
2,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Slechte ontvangst. Onze vragen over een auto moesten nagevraagd of nagekeken worden. En de onderhandelingen waren te droevig voor woorden.
De onderhandelingen werden in het midden van de showroom aan de grote tafel gedaan waar ook andere mensen aan zaten. Bizar en vreemd! Slechte ervaring met dit bedrijf.


Frank uit Achterveld

23-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind 2016 een auto bij Van Dijk Automotive gekocht. Keurig ontvangen en goed begeleid bij de keuze voor een andere auto. Een prima inruilvoorstel gekregen en uiteindelijk besloten de auto te kopen.
Vorige week (januari 2018) hadden we nog een vraag over de auto. Opnieuw contact opgenomen met Van Dijk Automotive; opnieuw prima geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

..... uit Houten

20-01-2018
4,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vreemd dat een auto vol heftige vocht schimmel zo naief wordt aangeboden. Of echt niet geweten of doen of je neus bloed. Dank geen interesse uiteraard. Service vooraf goed.


Rob uit Heerlen

13-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurige zaak zonder "snelle jongens". Gebruikte BMW gekocht waar na aankoop toch nog een probleem mee was. Dit kon ik gewoon bij mijn plaatselijke dealer laten herstellen op kosten van Van Dijk. Chapeau Bert Splint.


Ja, ik beveel dit aan

mary en aad uit nootdorp

27-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in een woord geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Amsterdam

30-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een verademing in een landschap waar snelle en gladde jongens de toon zetten. Goede service en nog betere verkopers. Vooral te maken gehad met Bert Splint. Loop daar binnen en de aanschaf komt wel goed. Echt keurig.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Abbekerk

05-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed geholpen. Staan je keurig te woord en komen hun afspraken na. Zelfs na een aanpassing voor de trekhaak hoefde ik niet nogmaals naar Woerden af te reizen, maar mocht op hun kosten bij de plaatselijke garage verholpen worden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar mijn eerste auto na zoeken kwam ik dit bedrijf op marktplaats tegen. Afspraak gemaakt en langs gegaan, mocht gelijk een proefrit gaan maken. Auto reed goed en aangekocht. Pascal en Renier bedankt voor de top service!


Ja, ik beveel dit aan

Eerke uit Oosterhout

24-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer recent heb ik bij Van Dijk Automotive een Volvo V60 plug in hybrid gekocht. Ik ben daar zeer goed geholpen en we hebben een goede afspraak kunnen maken met de inruil van mijn bestaande auto. Na aankoop beek al snel dat er iets mis was met de airco. Dit is zonder ook maar enig gedoe door Bert meteen opgelost. Ik ben erg onder de indruk van de after service. Ik kan Van Dijk automotive en Bert dan ook zeer aanbevelen. Wat een fijn adres.


Ja, ik beveel dit aan

G.J. uit Zwolle

24-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar en net bedrijf. Duidelijke communicatie en reƫle afspraken. Persoonlijk. Goede service. Waar voor je geld.


Ja, ik beveel dit aan