Beoordelingen Van Dijk Automotive

8,9
56 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Bart uit De Meern

10-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We wilden een tweede auto kopen en kwamen bij Van Dijk uit voor een Ford Fiesta 1.0 ecoboost. Vanaf het eerste moment zeer vriendelijk geholpen door Renier Nederend. Ook het contact met zijn collega's was prettig. Na afhalen bleek er een muffe lucht uit de airco te komen. Na een belletje kon dit dezelfde dag nog opgelost worden. Kortom: ik kan dit bedrijf zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Rotterdam

21-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen door Bert en Renier bij de aanschaf van mijn mini. De auto was in nieuwstraat die hadden zij goed voor mij gevonden. Ik zocht iets speciaals en ben nogal kritisch, heb goed rond gekeken maar hier hadden ze de beste nieuwste voor de scherpste prijs. Heel blij ben ik er mee. Geen gladde praatjes open en eerlijk, ze stellen je op je gemak en namen de tijd voor me.
Aanrader dus, niks op aan te merken.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Doornenburg

20-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 2 weken terug een auto gekocht bij van Dijk. Ze namen alle tijd om mij te woord te staan en gaven me prima advies over de mogelijk aan te kopen auto en de inruil.
Na aankoop van de auto was de service prima ze doen er echt alles aan om je te helpen met je vragen. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Schalkwijk

04-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn goed ontvangen, prima voorgelicht. Met een goed gevoel hebben wij onderhandeld. De aflevering is naar volle tevredenheid afgewikkeld. Wij hebben later nog een telefoontje gekregen of alles naar tevredenheid was verlopen. Mijn conclusie was dat wij prettig samengewerkt hebben.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Haarlem

25-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet bij Van Dijk terecht gekomen voor de aanschaf van een VW Golf Variant. Echter bleek na enkele weken dat er wat technische mankementen waren die ervoor zorgde dat het olieverbruik zeer hoog werd. Van Dijk schakelde hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in om de auto alsnog goed af te leveren. De reparatie duurde een week maar konden deze periode een leen auto krijgen totdat de auto gemaakt was. Tot slot was onze auto (nogmaals) schoongemaakt. Goede service en uitstekende afwikkeling!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Genemuiden

20-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: als medewerker van stichting HOE (www.hulpoosteuropa.nl) zocht ik voor Julia Tehuis in Oradea (Roemenië) een goede tweedehands bus voor een schappelijke prijs. Via Autotrack vond ik die haast onmogelijke combinatie bij Van Dijk Automotive Harmelen die een Mercedes Sprinter (omgebouwd voor rolstoelvervoer) met relatief weinig kilometers voor een aanvaardbare prijs aanbood. Samen met een Hongaars-hervormde predikant bezocht ik de zaak en in goede verstandhouding met de verkoper konden wij naar alle tevredenheid de Sprinter kopen. De verkoper uit welwillendheid en gevoel voor de nieuwe charitatieve bestemming van de bus, liet er nog zonder kosten een nieuwe accu van hoge kwaliteit in zetten en regelde soepel de exportpapieren zonder daarvoor iets te rekenen. Kortom: goede en fijne ervaringen met Van Dijk Automotive in Harmelen.


Ja, ik beveel dit aan

Nills

05-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn via internet bij Van Dijk terecht gekomen en hebben na een proefrit vorige week woensdag 31 okt. 2018 onze nieuwe tweedehandse VW Passat opgehaald. Mijn vrouw en ik voelde ons vanaf het 1e gesprek zeer vertrouwd en op ons gemak. Het is met recht een familie bedrijf die zijn naam hoog wil houden en waar ze je eerlijk en oprecht behandelen.


Ja, ik beveel dit aan

Mk uit Nootdorp

29-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer netjes en correct geholpen. Na
het ernstige ongeluk van mijn man hadden we geen auto meer. Van Dijk kwam met het idee om de auto waar wij interesse in hadden thuis te laten zien en bij aankoop ook af te leveren. Zoek de verschillen met andere garages want deze service kom je nergens tegen. Van Dijk is een top bedrijf. (De taart is onderweg)


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Barendrecht

26-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afspraak gemaakt voor een proefrit met een Audi A5 cabrio.
Wij werden vriendelijk ontvangen door Chantal. Auto zag er keurig netjes gepoetst uit en na een proefrit besloten deze auto te kopen.
Auto was scherp geprijsd in vergelijking met andere autobedrijven voor een vergelijkbare auto.
Na 2 dagen de auto opgehaald en tussendoor nog telefonisch contact gehad met Chantal ivm certificaat alarm.
Alles prima geregeld en kundig geholpen.
Een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Barendrecht

24-07-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slecht! Afspraak gemaakt om te kijken. Auto zou klaar staan60km gereden is er iemand anders een proefrit maken. Wordt zeer slecht geholpen zonder excuus👎