Beoordelingen Van Dijk Automotive

9,0
62 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 62 beoordelingen

Bob uit Sint Jansteen

05-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn bij van Dijk Automotive terecht gekomen toen we een uiterst scherp geprijsde auto op internet tegenkwamen.
Na een rit door half Nederland werden we op een ontspannen manier ontvangen door Bert Splint die ons vertrouwen in de auto en het bedrijf gaf.
Met een eerlijke inruilprijs voor ons oude auto was de koop zo gesloten.
Het vertrouwen in het bedrijf en verkoper werd op de terugreis al op de proef gesteld toen we een schade ontdekten die we daarvoor niet opgemerkt hadden.
Alles keurig opgelost want Bert wilde niet dat we met een wrange nasmaak terug thuis zouden komen.
Daarna nog een paar keer op een fijne manier contact gehad zelfs nadat de schade al gerepareerd was.
Dikke pluim voor het bedrijf en Bert en als deze auto aan vervanging toe is zullen we zeker weer eerst op hun website kijken.


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Rockanje

31-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zochten een auto voor een klein budget. Bij dit bedrijf word je allerhartelijkst ontvangen.Verkoper Bert Splint gaf ons voldoende ruimte om de auto uit te proberen en zelfs na enige dagen opnieuw dit te doen. Aanbod, service en garantiepakket liggen op goede hoogte. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Aanrader is het volledige servicepakket te nemen. Kennis van zaken en deskundigheid erg goed, en er wordt met de klant meegedacht om binnen het beschikbare budget tot tevredenheid te komen. Nazorg bij eventuele problemen verloopt in goed overleg. Contacten blijven vriendelijk.
Zeer aan te bevelen !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Amersfoort

18-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs mijn auto weer ingeruild bij van Dijk Automotive. Ik heb hier al meerdere auto's gekocht, omdat je hier altijd hartelijk wordt ontvangen en de medewerkers kennis van zaken hebben. Service en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel. Inmiddels heb ik met verkoper Bert Splint een goede en prettige relatie, wat er voor zorgt dat ik hier weer graag terug kom.


Ja, ik beveel dit aan

Brahim uit Etten-leur

27-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn superblij dat we hier terecht zijn gekomen voor onze aankoop!! Zowel uitleg/advies en tijd wordt hier uitmuntend besteed aan de klant!! Ik weet waar ik ga als we weer een auto nodig hebben!! Dank u wel voor de mooie VW TouranšŸ¤


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Metslawier

24-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze autojacht eindigt in midden Nederland. Na diverse vergelijkingen van auto's qua uiterlijk en prestaties is door ons de keus gemaakt .
Door deskundig advies en klantvriendelijke behandeling door Bert Splint hebben wij het wauw gevoel bij onze aangeschafte auto.
Dus van harte aanbevolen!


Ja, ik beveel dit aan

Veronique uit Utrecht

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg aardig geholpen denk door de zoon van de eigenaar, met een vrolijke benadering vlot en meedenkend hier een gave Peugeot gekocht!! Helemaal blij mee en tot mijn verbazing werd ik door hem opgebeld,... Na een maandje hoe me auto beviel!! Haha dat heb ik nog nooit meegemaakt super leuk en zelfs door de telefoon hoorde de glimlach op zijn toet. Raad deze garage aan met een dikke 10!! Ben je naam ontschoten maar je bent een kanjer dank je wel voor meer jaren rijplezier met me autootje groeten veronique


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit De Meern

10-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We wilden een tweede auto kopen en kwamen bij Van Dijk uit voor een Ford Fiesta 1.0 ecoboost. Vanaf het eerste moment zeer vriendelijk geholpen door Renier Nederend. Ook het contact met zijn collega's was prettig. Na afhalen bleek er een muffe lucht uit de airco te komen. Na een belletje kon dit dezelfde dag nog opgelost worden. Kortom: ik kan dit bedrijf zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Rotterdam

21-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen door Bert en Renier bij de aanschaf van mijn mini. De auto was in nieuwstraat die hadden zij goed voor mij gevonden. Ik zocht iets speciaals en ben nogal kritisch, heb goed rond gekeken maar hier hadden ze de beste nieuwste voor de scherpste prijs. Heel blij ben ik er mee. Geen gladde praatjes open en eerlijk, ze stellen je op je gemak en namen de tijd voor me.
Aanrader dus, niks op aan te merken.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Doornenburg

20-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 2 weken terug een auto gekocht bij van Dijk. Ze namen alle tijd om mij te woord te staan en gaven me prima advies over de mogelijk aan te kopen auto en de inruil.
Na aankoop van de auto was de service prima ze doen er echt alles aan om je te helpen met je vragen. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Schalkwijk

04-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn goed ontvangen, prima voorgelicht. Met een goed gevoel hebben wij onderhandeld. De aflevering is naar volle tevredenheid afgewikkeld. Wij hebben later nog een telefoontje gekregen of alles naar tevredenheid was verlopen. Mijn conclusie was dat wij prettig samengewerkt hebben.


Ja, ik beveel dit aan