Beoordelingen Van Doorn Auto's B.V.

8,7
118 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 118 beoordelingen

Jaap uit Nieuwlande

25-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben vriendelijk behandeld.
Alleen jammer dat de auto niet helemaal was zoals in het advertentie was beschreven.
Maar het zij zo.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-05-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een prima koop gedaan, goede afstemming over de overdracht, ruim de tijd genomen om uitleg te geven, en een all-in prijs >afleverkosten/rijklaarkosten bij de prijs in.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Hoogvliet Rotterdam

21-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Vlaardingen

20-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij vonden, wat ons leek, DE occasion online en reden dezelfde dag nog naar Woerden alwaar we een heel leuk gesprek hadden met de eigenaar van Van Doorn auto’s.
Ohh ook nog maar even een proefrit maken en de deal rondgemaakt.
Zoals mij nu duidelijk is geworden is het niet nodig om honderden euro’s meer uit te geven aan een zelfde auto omdat ie OF (nog) beter gepoetst is of een hele luxe dealer is, hier koop je een perfecte occasion bij een dealer welke staat voor goede kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Amsterdam

20-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit PIJNACKER

11-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig nette auto gekocht, met goede prijs en km-stand. De goedkoopste op autoscout qua prijs en km-stand,toppie.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

08-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In december 2018 een Toyota Auris gekocht bij Van Doorn auto's. Zeer tevreden over het deskundige advies waardoor je met een goed gevoel een auto koopt. Ook door de snelle service (onderhoudsbeurt, rijklaar maken) kon de auto zeer snel geleverd worden.

Helaas ontstond enkele maanden na aankoop een technisch mankement. Ook hier heeft Van Doorn auto's professioneel en servicegericht gehandeld door de auto snel op te halen voor onderzoek in de werkplaats en binnen enkele dagen weer rijklaar te hebben. Ondanks dat het formeel buiten de garantietermijn viel is alles onder de noemer van garantie opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

28-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij dit bedrijf een nieuwe auto aangeschaft. Er wordt de tijd voor je genomen en met de overdracht wordt de werking van de auto goed uitgelegd. De ervaring met van Doorn auto's is erg positief en met een volgende auto zal ik zeker even kijken of hier iets staat waar we dan naar op zoek zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Utrecht

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer goede ervaring gehad met Henk. Ik kwam samen met een monteur en konden rustig op ons gemak de auto de auto doorkijken. Efficiënt en effectief. Was prettig zaken doen en ik heb een fijne auto.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Woerden

17-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan