Beoordelingen Van Essen auto's

9,3
55 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Michiel uit Nunspeet

28-01-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Net bedrijf goede service
Vrolijk personeel ik mag er graag komen 😊


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Warmenhuizen

01-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Omdat mijn oude garage het turboprobleem in mijn Mini niet kon oplossen, heb ik bij de mannen van Van Essen aangeklopt. Zij hebben mijn Mini weer als nieuw gemaakt! Superblij! Bedankt mannen!


Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit Nunspeet

24-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en deskundig onderhoud
Mensen met verstand van auto’s
Beter dan de officiële dealer


Ja, ik beveel dit aan

Dick G. uit Noordwijk ZH

18-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: BMW 530I 2008. Remschijven vernieuwd, algehele beurt (incl.APK) voor- en achterbumpers gespoten, nieuwe voor-lichtunits (meesturende koplampen). Auto ziet er weer als nieuw uit. Belangrijk: afspraak = afspraak. Keurig!!


Ja, ik beveel dit aan

Noël uit Nunspeet

15-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Met onze oude 2e hands Volvo van 25 jaar oud worden wij altijd uiterst vriendelijk en zeer goed geholpen.
Het 'je bent welkom' en het plezier om je te helpen, straalt er vanaf. Zelfs voor zo'n oude auto doen ze hun uiterste best. Fantastische service voor een uitstekende prijs!
Kleine reparaties worden vaak meteen gedaan en moet de auto in de garage blijven dan word je zelfs even thuis gebracht en weer opgehaald als de auto klaar is: een unieke service!!


Ja, ik beveel dit aan

Miralda uit De Kwakel

12-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Superblij met mijn auto gekocht bij Van Essen auto's. Super service. Er was een storing in de line assist Laten repareren bij een Seat dealer in de buurt, en viel onder de garantie bij Van essen auto's. Super tevereden!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Hilversum

10-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wederom weer goede service en kwaliteit! En niet geheel onbelangrijk, wat een aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

eric uit leiderdorp

30-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het lampje van motormanagement ging branden en ik kon gelijk terecht om uit te laten lezen en verhelpen.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Putten

11-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Finsterwolde

01-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topbedrijf! Onlangs onze tweede auto hier gekocht. Zeer persoonlijk en professioneel.


Ja, ik beveel dit aan