Beoordelingen Van Essen auto's

9,3
50 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

Miralda uit De Kwakel

12-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Superblij met mijn auto gekocht bij Van Essen auto's. Super service. Er was een storing in de line assist Laten repareren bij een Seat dealer in de buurt, en viel onder de garantie bij Van essen auto's. Super tevereden!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Hilversum

10-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wederom weer goede service en kwaliteit! En niet geheel onbelangrijk, wat een aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

eric uit leiderdorp

30-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het lampje van motormanagement ging branden en ik kon gelijk terecht om uit te laten lezen en verhelpen.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Putten

11-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Finsterwolde

01-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topbedrijf! Onlangs onze tweede auto hier gekocht. Zeer persoonlijk en professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Hattemerbroek

20-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na jarenlang bij een officiële Bmw dealer auto’s hebben gekocht, zijn we nu terecht gekomen bij van Essen auto’s zeer mooie auto gekocht met veel opties ( Bmw 320 d station) goed behandeld en zeer goede service!! Zelfs na de garantie.....


Ja, ik beveel dit aan

Gosse uit Ijsselmuiden

04-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb 1,5 jaar geleden een Opel Mokka bij van Essen gekocht. De auto had toen ca. 19000 km gelopen. Nu hoorde ik na er 55000 km zelf mee gereden te hebben een rare rammel rechts voor. Dit bleek een stabilisatorstang met speling te zijn. Werd onder garantie vervangen. Prima geregeld. Super service.


Ja, ik beveel dit aan

R

03-12-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn en service-gericht autobedrijf met oog voor detail! Deskundig advies over het onderhoud van onze BMW 5-serie touring. De auto werd tot op detail nagekeken en onderhouden. Kregen een prettige leenauto mee gedurende het onderhoud. Een aanrader voor eenieder met onderhoud aan een mooie auto!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Nunspeet

24-10-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

L.G. uit Nunspeet

25-09-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en betrouwbare garage. Er is altijd even tijd “tussendoor”. Er word meegedacht. Zulke service is zeldzaam onder autobedrijven tegenwoordig!


Ja, ik beveel dit aan