Beoordelingen Van Helden Auto's

8,9
19 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Elly uit Heerlen

18-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet met bedrijf in aanraking gekomen.
Hadden meteen een goed gevoel toen wij kennis maakte en weg gingen die avond.
Ook de verdere afspraken waren heel erg prettig.
Meteen een wederzijds vertrouwen.
Klant staat Koning.
Super!


Ja, ik beveel dit aan

J.

16-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn correct en deskundig geholpen. Op basis van vertrouwen en heldere afspraken zijn we tot de aanschaf gekomen van een goede occasion. Wij kunnen Van Helden Auto's aanbevelen als een betrouwbare leverancier.


Ja, ik beveel dit aan

Antonie uit Wijk en Aalburg

08-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Sjef uit Den bosch

14-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Matthieu

24-01-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: auto gekocht en later kleine reparatie onder garantie. Beide ervaringen positief, Theo is heel vriendelijk en doet wat hij belooft.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rotterdam

10-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijn bedrijf. Betrouwbaar en vriendelijk! Zeer goed geholpen door Theo.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Arie uit Schaik

18-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bas

14-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De aanschaf van een gebruikte VW prima verlopen!


Ja, ik beveel dit aan

Robert

30-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij dit bedrijf een gebruikte Vw Caddy benzine aangeschaft.
Ik heb diverse opties erbij gekocht, waaronder bumpers, spiegelkappen en handgrepen laten spuiten, cruisecontrole, mistlampen en multifunctioneel stuurwiel.
Allemaal zeer netjes ingebouwd.
Ook waren er diverse butsen en krassen in de auto, maar deze zijn 99% verholpen. Paar zeer kleine plekjes zijn ervan over, maar voor alsnog boven verwachting hersteld!! ( ik ben hier erg precies en zeikerig in!)

Auto opgehaald, bleek de kachelweerstand kapot te zijn.
De beste man stuurt zonder gedoe me de kachelweerstand toe, omdat ik aangegeven heb deze zelf te kunnen vervangen.

Kortom, een zeer net bedrijf met service hoog in het vaandel!

Ik zou hierom een ieder dit bedrijf van Theo aan willen raden !


Ja, ik beveel dit aan

Inge

13-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb recent naar grote tevredenheid bij Van Helden Auto's een bestelauto gekocht.

De door mij gewenste aanpassingen voor levering van de auto waren geen probleem.

En ook de aftersales is prima geregeld! Je kunt altijd met vragen terecht. En ook als er na aankoop nog dingetjes zijn, dan wordt je geadviseerd en/of geholpen.

Mijn volgende auto schaf ik hier zeker weer aan!
Bedankt Theo!


Ja, ik beveel dit aan