Beoordelingen Van Helden Auto's

8,9
14 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Peter uit Rotterdam

10-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijn bedrijf. Betrouwbaar en vriendelijk! Zeer goed geholpen door Theo.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Arie uit Schaik

18-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bas

14-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De aanschaf van een gebruikte VW prima verlopen!


Ja, ik beveel dit aan

Robert

30-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij dit bedrijf een gebruikte Vw Caddy benzine aangeschaft.
Ik heb diverse opties erbij gekocht, waaronder bumpers, spiegelkappen en handgrepen laten spuiten, cruisecontrole, mistlampen en multifunctioneel stuurwiel.
Allemaal zeer netjes ingebouwd.
Ook waren er diverse butsen en krassen in de auto, maar deze zijn 99% verholpen. Paar zeer kleine plekjes zijn ervan over, maar voor alsnog boven verwachting hersteld!! ( ik ben hier erg precies en zeikerig in!)

Auto opgehaald, bleek de kachelweerstand kapot te zijn.
De beste man stuurt zonder gedoe me de kachelweerstand toe, omdat ik aangegeven heb deze zelf te kunnen vervangen.

Kortom, een zeer net bedrijf met service hoog in het vaandel!

Ik zou hierom een ieder dit bedrijf van Theo aan willen raden !


Ja, ik beveel dit aan

Inge

13-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb recent naar grote tevredenheid bij Van Helden Auto's een bestelauto gekocht.

De door mij gewenste aanpassingen voor levering van de auto waren geen probleem.

En ook de aftersales is prima geregeld! Je kunt altijd met vragen terecht. En ook als er na aankoop nog dingetjes zijn, dan wordt je geadviseerd en/of geholpen.

Mijn volgende auto schaf ik hier zeker weer aan!
Bedankt Theo!


Ja, ik beveel dit aan

Kees en Mirjam uit Maasbree

02-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede inruilprijs gekregen! en ook de kentekenplaat voor trekhaak naderhand opgestuurd kortom ze komen de afspraken na wat zeker belangrijk is!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Alblasserdam

02-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Allemaal Prima Verlopen bij Aanschaf Camperđź‘Ť


Ja, ik beveel dit aan

sivan uit Woudrichem

18-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: heel goede bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Rotterdam

18-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf waar afspraken worden nageleefd en waar ik een goede gebruikte auto heb aangeschaft


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Poederoijen

17-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van Helden Auto's is een perfect bedrijf


Ja, ik beveel dit aan