Beoordelingen Van Leeuwen Auto

9,0
35 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

R uit Wedde

10-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e hands beetle gekocht. Binnen 1 dag alles geregeld. Keurige ontvangst, komen gemaakte afspraken na. Klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Nordin uit Bergen op zoom

25-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden heb auto uit gekocht golf diesel perfect, moest 300 km rijden om daar te zijn,maar ik vind dat een van de beste garage.zeker de moeite waard.in oude pekela zijn oplichters garage,s.ik zal maar geen naam noemen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit zwanenburg

06-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: keurig netjes geholpen door laurens qua service niets op aan te merken met dank aan jan de technicus van vestiging veenendaal


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Mariënheem

16-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hetgeen Adriaan over zijn strategie schrijft en vertelt, klopt.Een maand terug onze 2e bedrijfsauto bij hem gekocht. Een jaar met de eerste voldeed zo goed, dat ik hem om een 2e auto heb gevraagd, zwarte Ford Custom. Had zelf een standaard gekozen, waarna hij mij een andere, luxere adviseerde. Hij heeft gelijk gekregen, nu na 6 wkn alleen maar trots en plezier met die auto,
Zal hem tzt ook benaderen voor de volgende auto s die we nog eens nodig zijn. Dus hoge kwaliteit voor bodemprijzen, zoals ik het ervaar. Daarom vol vertrouwen de autos gekocht zonder de garantie-opcenten. PRIMA, gr. P.B.


Ja, ik beveel dit aan

trouw uit leystad

31-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Drachten

29-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiterst tevreden. Erg vriendelijk ontvangen. Absoluut geen druk om snel te kopen. Kreeg alle tijd om een heel lange proefrit te maken. Uiteindelijk koop gesloten en de auto werd supernetjes afgeleverd. EEn aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Ter Apel

14-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Alle uit Roden

07-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer goed ontvangen er werd mij direct een kop koffie aangeboden..de auto die gekocht werd is van AtotZ deskundig uitgelegd!!


Ja, ik beveel dit aan

dick uit broek op langedijk

08-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijk , behulpzaam , deskundig en ze nemen alle tijd voor je , kortom , een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verkoper neemt ruim de tijd voor uitleg en tip over de aankoop een auto.


Ja, ik beveel dit aan