Beoordelingen Van Leeuwen Auto

9,0
33 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
11 t/m 20 van 33 beoordelingen

marcel uit Schoonebeek

03-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig contact!
rustig, geen gehaast.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Kootwijkerbroek

28-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We kwamen in eerste instantie voor een andere auto kijken. Maar deze voldeed niet aan onze verwachting. Er werd verder niks op gedrongen, maar we hebben samen verder gekeken naar een andere auto. Uit eindelijk is het een ander busje geworden. Helemaal naar tevredenheid, goed begeleid. Goede kennis van technische en financiele zaken!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Annen

20-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Laag drempelig, vertrouwd gevoel. Gezellige open gesprekken.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Soesterberg

20-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen, prima bus. Zeer gastvrije ontvangst !


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Sint pancras

06-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: goede en nette service.
Lekker open ook begrip vol naar de klant.
Of te wel top.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit Hoogvliet

24-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: van te voren bijzonder goed van informatie voorzien vriendelijk geholpen, werd uitgebreid de tijd genomen en gaan vol vertrouwen met onze nieuwe bedrijfsbus op stap


Ja, ik beveel dit aan

tjeerd uit de bosk 4d

31-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

michael uit ter apel

31-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een hele goed service. Goed op de hoogte gehouden met de vorderingen van de auto. Plus veel extra dingen erbij gekregen


Ja, ik beveel dit aan

Harold

05-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijke en plezierige communicatie, correcte afhandeling, goede uitleg, uitgebreid de tijd om alles goed door te nemen. Veel kennis van de verkochte occasion en het merk.
Betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen!


Ja, ik beveel dit aan

peter uit groningen

09-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb het als heel erg prettig ervaren hoe de verkoop werd afgehandeld. In mijn ogen een zeer betrouwbaar bedrijf die ruim de tijd neemt en het hele koop traject prima begeleid.


Ja, ik beveel dit aan