Beoordelingen van Lonkhuijzen Auto's

8,8
241 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 241 beoordelingen

Anoniem

30-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Tiel

20-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij leerde dit bedrijf kennen via onze zoon die er zelf naar volle tevredenheid geadviseerd en erg goed geholpen is.
Wij hebben er nu ook een auto gekocht en zijn er ook erg goed geholpen door de verkoper Van stuivenberg
Chapeau van lonkhuizen.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Oosterbeek

15-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een geweldige fijne, eerlijke en oprechte mensen. De afgelopen 15 jaar drie auto's gekocht. Alle auto's zijn prima afgeleverd en veel plezier van gehad. Geen kleine lettertjes. Ze geven altijd een goede en eerlijke prijs voor de inruilauto. De gekochte auto ziet er altijd prima uit.
Een geweldig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Arnhem

14-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf met een mooie voorraad auto’s
We zijn netjes geholpen en alle dingen die we afgesproken hebben zijn keurig uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Corine uit Herveld

12-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Barto uit ROSMALEN

27-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige communicatie en keuze van jonge occasions is groot.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Zevenaar

16-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In het begin een beetje sceptisch. De auto die we op het oog hadden was een import en nog goedkoop ook. Na een kennismaking en een proefrit de deal gesloten.

Een no nonsense bedrijf. 2 Vriendelijke verkopers zonder fratsen. Niet van die gelikte jongens in pak die je Een roestbak proberen te verkopen als nieuw.

Klein probleempje gehad met een stabilisator. Dat werd zonder morren binnen een half uur ter plekke opgelost.

De auto rijd als een zonnetje. Top auto top Service.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Utrecht

11-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

André en Trudie uit Varik

13-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf vriendelijk geholpen en lekkere koffie


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Veenendaal

13-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan