Beoordelingen Van Oorschot Auto's

8,7
47 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Harrie uit Den Bosch

23-10-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tot op heden zeer goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Eindhoven

17-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig geholpen bij aanschaf van nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Tilburg

01-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een volkswagen golf uot 2013 gekocht bij van oorschot auto's, na een week rijden met de golf bleek een ruitenwisserblad niet goed te zijn , na even bellen kon ik meteen een nieuwe ruitenwisser ophalen en deze werd zelfs nog voor mij gemonteerd !

Super goede service & een eerlijk auto bedrijf !

Ik zal hier in de toekomst zeker nog terug komen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-08-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Breda

20-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en komt afspraken prima na.


Ja, ik beveel dit aan

Easen

18-08-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Potentiële klant zeer slecht behandeld door een verkoper van Oorschot auto’s te Liempde.

Ik was een tijdje opzoek naar een auto. Via marktplaats 2 occasions gevonden. Hetzelfde merk, bouwjaar, opties. Alleen de tellerstand was verschillend.

1. 90km van mijn woonplaats, prijs 16k, 114.000km ( voorkeur ) https://www.vanoorschotautos.nl/
2. 300km van mijn woonplaats, prijs 13k, 140.000km.

Besloten om naar occasion 1 te gaan proefrijden en kopen.

Naar de garage gebeld om te vragen of de occasion nog beschikbaar was. Gelukkig was de occasion nog daar. Na 1,5 rijden aangekomen bij de garage. Een verkoper kwam mij te woord staan. Ik mocht naar de auto kijken terwijl hij de groene platen ging halen.

De auto beviel me wel. Om nog iets van de prijs af te dingen heb ik de andere occasion laten zien. Hij ging het checken op het internet en zei dat ik het niet kreeg voor die prijs. Ik vroeg het ook niet voor die prijs. Ik liet hem dat zien als referentie. De andere auto had iets meer op de teller.
De verkoper deed een bod, ik deed een tegen bod en wou een definitieve bod doen na de proefrit. Bijna 90% rond dacht ik. Als de proefrit goed ging was ik zelfs bereid om het bod te accepteren en de auto te kopen.

Opeens zei de verkoper dat ik niet mocht proefrijden. Ik moest maar eens naar de andere garage gaan kijken. Als ik het zeker wist dat ik bij hem de auto ging kopen kon ik terugkomen. Ik wist niet wat ik hoorde. Ik heb niet gezegd dat ik naar de andere auto ging kijken en ik was ook niet van plan vanwege de hogere tellerstand en de afstand.
Ik vertelde de verkopen dat ik 1.5 uur hierheen heb gereden en dat ik serieuze interesses heb in de auto. Hij regeerde “Zal wel… ik ga niet voor iedereen de auto buiten zetten, heb er geen tijd ervoor.” Er waren geen andere klanten aanwezig.

Voor niets 3 uur in de auto gezeten. Ik kan me nog steeds niet geloven waarom de verkoper mij zo respectloos heeft behandeld.


Marcel

08-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima ervaring, prima service en uitstekend en vriendelijk behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

J.A.M. uit OOSTERHOUT NB

22-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jorn uit Bunde

22-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitermate prettige ervaring met dit bedrijf. Flexibiliteit en klantgerichtheid bij maken van afspraak. Beloften nagekomen. Heel correct en vriendelijk contact.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Veghel

16-03-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan