Beoordelingen Van Remmen-Gademan B.V.

9,6
94 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 94 beoordelingen

ron uit 's-Gravenzande

04-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Pepijn uit Veenendaal

23-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met ons bedrijf meerdere auto's bij Rick gekocht. We kunnen altijd rekenen op een snelle afhandeling en fijn contact. Wat wij vooral op prijs stellen is de gemoedelijke en transparante sfeer binnen het autobedrijf. Zeker aan te raden om hier je auto te kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Doetinchem

23-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn contact met De eigenaar en personeel.
Onder de indruk van de auto’s in voorraad en de professionele werkplaats. In augustus 2018 kocht ik een c200 amg line. Zeer tevreden over de gang van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Bennie uit Hoogeveen

31-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende beoordelingen op diverse sites gezien, bijna te mooi om waar te zijn,dacht ik, maar na mijn ervaring met dit bedrijf ben ik zwaar onder de indruk van de manier waarop ik zaken kon doen met dit bedrijf, vriendelijk, deskundig,en vooral open en eerlijk in onderhandeling over de inruilwaarde van mijn vorige auto, ik kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben, helaas woon ik te ver weg om voor onderhoud van mijn CLA bij dit bedrijf te blijven, maar ik zal de volgende keer zeker het eerst naar dit keurige bedrijf gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Biezenmortel

25-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Oosterwolde

19-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastische service. Kregen de auto direct mee na een proefrit vanwege de reisaftstand terwijl de financiering vanuit onze kant nog niet voldaan was. verdere afhandeling nadat bleek dat de airco niet naar behoren werkte eveneens perfect afgehandeld door het bedrijf.
Ik zou zeker weer een auto aanschaffen bij Remmen-Gademan.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Oosterwolde

29-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: uitstekend eerste conatct via mail. indicatie prijsopgevan inruil gekregen en afspraak gemaakt voor bezichtiging.
keurige ontvangst en proefrit gemaakt. konden de auto direct meenemen vanwege de reisafstand. ook problemen worden zeer adequaat aangepakt en opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Evert C uit Veenendaal

20-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren en iedere keer weer een geweldige ervaring, zulks een service die keer op keer mij weer verrast. Bediening, kwaliteit en aandacht. Met plezier breng je jouw rijgazel voor onderhoud bij deze prachtige garage. Toonaangevend voor persoonlijke service!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Oosterbeek

03-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met eigenaar Rick van Remmen, zeer vriendelijk, eerlijk verhaal en prima auto gekocht. Prachtige bos bloemen als toegift. Laat mijn auto ook verder onderhouden door mooie schone garage ook al is het voor mij niet naast de deur. Kortom ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Eric-Jan uit Avenhorn

06-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring bij de aankoop van mijn auto. Zeer fijn contact, deskundig en open; en de auto is tip top afgeleverd. Super nice ;)


Ja, ik beveel dit aan