Beoordelingen Van Remmen-Gademan B.V.

9,6
103 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 103 beoordelingen

Harry uit Honselersdijk

15-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Rick is iemand met een grote passie voor auto's en daardoor een enthousiaste verkoper. Ik ben prima door hem geadviseerd.


Ja, ik beveel dit aan

André uit VOORTHUIZEN

23-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: positief, vrolijk ontvangst.
kregen, omdat we even op de af te leveren auto moesten wachten zelfs een uitsmijter aangeboden.


Ja, ik beveel dit aan

Daphne

04-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn eerste auto bij Rick gekocht :-) Uiteraard een speciaal moment, en dat gevoel heeft Rick mij ook echt gegeven. Erg ongedwongen fijne sfeer!




Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Huissen

03-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tsja wat moet je zeggen als je de revieuwd doorleest.
Weinig aan toe toevoegen.kernwoorden.
Passie
Netheid
Service gerichtheid waar menig bedrijf een puntje aan kan zuigen.
Eerlijk
Recht voor zijn raap.
Buiten de geijkte tijden ook bereikbaar.
Kortom 10 met griffel


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Soest

02-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor mij de eerste keer dat ik met dit bedrijf in contact kwam. Na eerst op internet de auto gevonden te hebben zijn we vorige week woensdag naar Zeddam gereden. Dat leek veel verder weg dan het is. We hadden geen afspraak gemaakt.

Toen we aankwamen stond de auto al buiten te pronken en feitelijk was ik al verkocht. Eerst maar eens naar binnen en wij werden in contact gebracht met Rick. Wat een bijzonder en kundige man. Je gooit er een kwartje in en hij raakt niet uitgepraat. Wat een vakkennis en wat een liefde voor zijn vak !

Rick toverde de sleutel te voorschijn en wij werden in de auto gezet met de woorden: "Ik kan het wel vertellen maar ga hem eerst maar eens ervaren."

Terug gekomen van de proefrit waren we er snel uit. Een eerlijk advies, een goede prijs en wat een prima ervaring met dit bedrijf.

Gisteren (maandagavond) heb ik de auto opgehaald. Keurig netjes gepoetst en voorzien van een navigatie update. Alles tot in de puntjes verzorgd. Heel even de snelweg opgereden, Duitsland in, om te kijken wat de prestaties van de auto waren. Bij Kleve gedraaid en toen met een lach van oor tot oor terug naar Soest.

Ik beveel dit bedrijf van harte aan. Rick is een topvent met een geweldige passie voor wat hij doet. Wel heel mooie verhalen over auto's maar lekker to the point als het gaat om advies en het kopen van de auto. Werkplaats ziet er brandschoon uit en het bedrijf voelt goed.

Oh ja, ik heb een Mercedes SLK350 gekocht vanuit 2014. Bijzonder mooie uitvoering en helemaal compleet.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Elspeet

17-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie nette schone garage eignaar en verkoper Rick is vrienndelijk en deskundig ze verkopen mooie auto’s en Remmen en Gadenman en personeel denken met de klant mee


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Tolkamer

14-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week mijn inmiddels 10e auto gekocht bij van Remmen. Ben hier al ruim 20 jaar klant en nog steeds super tevreden. In het verleden altijd contact met vader Frans en inmiddels al enkele jaren met Rick. Afspraken worden altijd na gekomen, service is uitstekend en er staat een geweldig team mensen paraat om jouw als klant tevreden te stellen. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

frans uit s-heerenberg

29-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaringen met de eigenaar Rick van Remmen.
Rick heeft passie voor zijn werk.
De service is optimaal, Het wordt gelijk aangepakt.
Alle gemaakte afspraken zijn tot in alle kleine details na gekomen.
Hier kan je geen mis koop doen.
Wij zijn nog nooit zo tevreden geweest bij een koop van een auto, bij deze Rick en de medewerkers bedankt en wij komen graag terug voor de onderhoud van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Schipborg

09-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, ontspannen.
Goede service.
Prettig zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan

ron uit 's-Gravenzande

04-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan