Beoordelingen Van Remmen-Gademan B.V.

9,6
98 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

Frank uit Elspeet

17-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie nette schone garage eignaar en verkoper Rick is vrienndelijk en deskundig ze verkopen mooie auto’s en Remmen en Gadenman en personeel denken met de klant mee


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Tolkamer

14-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week mijn inmiddels 10e auto gekocht bij van Remmen. Ben hier al ruim 20 jaar klant en nog steeds super tevreden. In het verleden altijd contact met vader Frans en inmiddels al enkele jaren met Rick. Afspraken worden altijd na gekomen, service is uitstekend en er staat een geweldig team mensen paraat om jouw als klant tevreden te stellen. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

frans uit s-heerenberg

29-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaringen met de eigenaar Rick van Remmen.
Rick heeft passie voor zijn werk.
De service is optimaal, Het wordt gelijk aangepakt.
Alle gemaakte afspraken zijn tot in alle kleine details na gekomen.
Hier kan je geen mis koop doen.
Wij zijn nog nooit zo tevreden geweest bij een koop van een auto, bij deze Rick en de medewerkers bedankt en wij komen graag terug voor de onderhoud van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Schipborg

09-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, ontspannen.
Goede service.
Prettig zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan

ron uit 's-Gravenzande

04-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Pepijn uit Veenendaal

23-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met ons bedrijf meerdere auto's bij Rick gekocht. We kunnen altijd rekenen op een snelle afhandeling en fijn contact. Wat wij vooral op prijs stellen is de gemoedelijke en transparante sfeer binnen het autobedrijf. Zeker aan te raden om hier je auto te kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Doetinchem

23-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn contact met De eigenaar en personeel.
Onder de indruk van de auto’s in voorraad en de professionele werkplaats. In augustus 2018 kocht ik een c200 amg line. Zeer tevreden over de gang van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Bennie uit Hoogeveen

31-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende beoordelingen op diverse sites gezien, bijna te mooi om waar te zijn,dacht ik, maar na mijn ervaring met dit bedrijf ben ik zwaar onder de indruk van de manier waarop ik zaken kon doen met dit bedrijf, vriendelijk, deskundig,en vooral open en eerlijk in onderhandeling over de inruilwaarde van mijn vorige auto, ik kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben, helaas woon ik te ver weg om voor onderhoud van mijn CLA bij dit bedrijf te blijven, maar ik zal de volgende keer zeker het eerst naar dit keurige bedrijf gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Biezenmortel

25-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Oosterwolde

19-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastische service. Kregen de auto direct mee na een proefrit vanwege de reisaftstand terwijl de financiering vanuit onze kant nog niet voldaan was. verdere afhandeling nadat bleek dat de airco niet naar behoren werkte eveneens perfect afgehandeld door het bedrijf.
Ik zou zeker weer een auto aanschaffen bij Remmen-Gademan.


Ja, ik beveel dit aan