Beoordelingen van Rijckevorsel van Kessel Automobielen

9,0
28 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Anoniem

18-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een gebruikte auto bij Marius gekocht. De auto is keurig afgeleverd. Er mankeerde later twee hele kleine dingen aan die zonder problemen zijn verholpen. Het was alleen jammer dat een onderdeeltje niet op voorraad was waardoor we nog een keer extra terug moesten komen (we wonen niet om de hoek). Wij hebben zeker geen spijt van onze aankoop en bevelen Marius zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Breda

04-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Topbedrijf. Vriendelijk, deskundig, duidelijk. Vorige maand hier een auto gekocht en huidige auto ingeruild. Ook prettige aftersales. Marius neemt uitgebreid de tijd voor je. Daarnaast de mogelijkheid om de auto in onderhoud te voorzien. Ga ik zeker doen. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Theo, Miranda en karima uit Dodewaard

01-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een verkoper die met zijn hart werkt. Hij stelde zich flexibel op in openingstijden. Er was ruimte voor onderhandeling. We werden keurig op de hoogte gehouden en voorgelicht over de stand van zaken.
23 oktober reden we weg in de BMW X1, die tot heden zeer betrouwbaar is gebleken.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Zevenbergen

01-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaringen. Meedenkend, gastvrij en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Marcus uit Rotterdam

24-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Zevenbergen

20-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk ontvangen door deskundige verkoop medewerker Marius.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit 's-Gravendeel

04-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, professioneel en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Oss

24-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantenservice wordt hier met een hoofdletter K geschreven !! Kennis van zaken , prettige sfeer , afspraak=afspraak !! Klein puntje van aandacht is het overschrijven van de gekochte auto in het dorp !!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Vught

27-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze nieuwe auto opgehaald bij Marius! In één woord SUPER! Zeer vriendelijke en betrouwbare hulp, er wordt echt de tijd genomen om je te helpen en adviseren. Dit waarderen wij enorm en we hopen nog vaker bij dit bedrijf terug te mogen keren!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-10-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan