Beoordelingen van Rijckevorsel van Kessel Automobielen

9,0
32 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Luud

02-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Twee autos bij Rijckevorsel ingeruild op een jonge tweedehands auto. Zeer correcte en goede service. Afspraak is afspraak en Marius maakt echt het verschil.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Bergen op Zoom

24-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk ontvangen door Marius.Na een uitgebreide proefrit met duidelijke uitleg over het interieur en opties van de auto ,heb ik de occasion gekocht. Ik rij er nu een maand in , met veel plezier!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Harderwijk

16-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen en goed ontvangen fijne auto gekocht zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Barendrecht

28-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben hier gekomen voor een mooie occasion die ik zag.
Ik werd erg vriendelijk geholpen, er werd goed tijd voor me genomen en er was totaal geen opdringerige verkooppraat.
Ik heb de auto dan ook genomen en ben er super blij mee.
Communicatie en afhandeling na de koop zijn gewoon dik in orde.
Ik raad dit bedrijf dan ook van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een gebruikte auto bij Marius gekocht. De auto is keurig afgeleverd. Er mankeerde later twee hele kleine dingen aan die zonder problemen zijn verholpen. Het was alleen jammer dat een onderdeeltje niet op voorraad was waardoor we nog een keer extra terug moesten komen (we wonen niet om de hoek). Wij hebben zeker geen spijt van onze aankoop en bevelen Marius zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Breda

04-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Topbedrijf. Vriendelijk, deskundig, duidelijk. Vorige maand hier een auto gekocht en huidige auto ingeruild. Ook prettige aftersales. Marius neemt uitgebreid de tijd voor je. Daarnaast de mogelijkheid om de auto in onderhoud te voorzien. Ga ik zeker doen. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Theo, Miranda en karima uit Dodewaard

01-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een verkoper die met zijn hart werkt. Hij stelde zich flexibel op in openingstijden. Er was ruimte voor onderhandeling. We werden keurig op de hoogte gehouden en voorgelicht over de stand van zaken.
23 oktober reden we weg in de BMW X1, die tot heden zeer betrouwbaar is gebleken.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Zevenbergen

01-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaringen. Meedenkend, gastvrij en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Marcus uit Rotterdam

24-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Zevenbergen

20-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk ontvangen door deskundige verkoop medewerker Marius.


Ja, ik beveel dit aan