Beoordelingen van Rijckevorsel van Kessel Automobielen

8,9
22 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Frank uit 's-Gravendeel

04-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, professioneel en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Oss

24-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantenservice wordt hier met een hoofdletter K geschreven !! Kennis van zaken , prettige sfeer , afspraak=afspraak !! Klein puntje van aandacht is het overschrijven van de gekochte auto in het dorp !!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Vught

27-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze nieuwe auto opgehaald bij Marius! In één woord SUPER! Zeer vriendelijke en betrouwbare hulp, er wordt echt de tijd genomen om je te helpen en adviseren. Dit waarderen wij enorm en we hopen nog vaker bij dit bedrijf terug te mogen keren!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-10-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

edwin uit zevenbergen

24-10-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service , kon nergens terecht op een bepaalde dag voor een APK , ik belde naar dit bedrijf en er werd mijn verteld " meneer bring u auto maar we doen het er wel effe tussen door" mijn auto gebracht en mooi op dezelfde dag klaar , op de dag van keuring was het aan het slecht weer , er werd mij aangeboden of iemand mij naar huis moest brengen ....dit is nog eens klant gericht ..geweldig ...klant vriendelijk ...mooie autos in de zaak .


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Zevenbergen

29-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit hellevoetsluis

05-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na schade aan onze oude auto zijn wij op zoek gegaan naar een andere.
Via internet zijn we hier terecht gekomen. Aangezien de auto uit Belgie ingevoerd was waren we voorzichtig met de beslissing. Na advies van Marius en alle documenten te hebben opgevraagd bleek alles in orde te zijn. Aangezien wij naar Parijs zouden gaan en dit niet met de leenwagen kon heeft Marius ons erg geholpen met een fantastische bus die we konden gebruiken. Aangezien we toch 10 dagen moesten wachten op ons nieuwe kenteken. Echt een super service!!!! Alle afspraken werden zelfs eerder nagekomen en wij zijn nu eigenaar van een fantastische auto die ons de aankomende jaren zeker veel veilige kilometers zullen brengen. Wij hebben ook zeker het gevoel dat als er iets zou zijn wij gelijk geholpen zullen worden. Zeker met de vakmannen in deze garage!!!
Dikke 10 voor het complete avontuur. Nogmaals bedankt. En zeker tot ziens.


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Tilburg

03-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kleine 4 weken geleden bij van Rijckevorsel van Kessel Automobielen een "nieuwe" occasion gekocht. Hierbij bijgestaan en geadviseerd door Marius, een nette, jonge en enthousiaste verkoper met een hart voor auto’s en klantvriendelijkheid.

Ivm persoonlijke omstandigheden auto tegen meeneemprijs gekocht. Marius verzekerde ons dat als er onverhoopt toch problemen zouden zijn met de auto dat we er samen wel uit zouden komen. Na 4 weken gaf de accu, van mijn nieuwe trots, de geest. Ik had mondeling met de verkoper afgesproken dat als er een probleem was met de auto dat ik even zou bellen.

Vanmiddag gebeld en ik werd onmiddellijk uitgenodigd om langs te komen. Gezien ik toch vrij was maar meteen langs gegaan.

Ik werd hartelijk ontvangen en er werd zonder blikken of blozen, door de monteur, onmiddellijk een nieuwe accu in mijn auto gezet. Toe ik vroeg wat het koste zei Marius “dit hadden we toch afgesproken, geen probleem”.

Super vriendelijk en wat een goede service!!!!Mannen bij van Rijckevorsel van Kessel bedankt!

Ik ben dus uitermate tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Amsterdam

09-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens de aankoop van mijn auto ben ik geholpen door Marius. Een jonge gepassioneerde verkoper die van mooie auto's houdt. Vriendelijk en toegankelijk. Niet het standaard type autoverkoper waar je liever zo ver mogelijk vandaan blijft!

De auto is netjes afgeleverd zoals afgesproken en ben netjes op de hoogte gehouden wanneer ik hem kon afhalen. Ophalen vanaf het station was zelfs een optie als ik met de trein zou komen!

Enigste puntje van verbetering zou overschrijven op locatie zijn.
Nu moest ik zelf naar het postkantoor zelf 9 euro betalen. Geen ramp, maar voor zo'n groot bedrag mag dat wel inbegrepen zijn.

3 maanden BOVAG garantie. Dus tot nu toe zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Bryan uit Prinsenbeek

07-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: afgelopen week mijn auto laten keuren, hieruit bleek dat er enkele gebreken waren. Dit werd meteen verholpen, zo werden er onderanderen nieuwe banden, verlichting en kentekenplaat verlichting vervangen. De snelle service, klankvriendelijkheid en kennis zijn mij in het oog gesprongen. Vakmannen!


Ja, ik beveel dit aan