Beoordelingen van Rijckevorsel van Kessel Automobielen

8,9
16 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Daan uit hellevoetsluis

05-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na schade aan onze oude auto zijn wij op zoek gegaan naar een andere.
Via internet zijn we hier terecht gekomen. Aangezien de auto uit Belgie ingevoerd was waren we voorzichtig met de beslissing. Na advies van Marius en alle documenten te hebben opgevraagd bleek alles in orde te zijn. Aangezien wij naar Parijs zouden gaan en dit niet met de leenwagen kon heeft Marius ons erg geholpen met een fantastische bus die we konden gebruiken. Aangezien we toch 10 dagen moesten wachten op ons nieuwe kenteken. Echt een super service!!!! Alle afspraken werden zelfs eerder nagekomen en wij zijn nu eigenaar van een fantastische auto die ons de aankomende jaren zeker veel veilige kilometers zullen brengen. Wij hebben ook zeker het gevoel dat als er iets zou zijn wij gelijk geholpen zullen worden. Zeker met de vakmannen in deze garage!!!
Dikke 10 voor het complete avontuur. Nogmaals bedankt. En zeker tot ziens.


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Tilburg

03-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kleine 4 weken geleden bij van Rijckevorsel van Kessel Automobielen een "nieuwe" occasion gekocht. Hierbij bijgestaan en geadviseerd door Marius, een nette, jonge en enthousiaste verkoper met een hart voor auto’s en klantvriendelijkheid.

Ivm persoonlijke omstandigheden auto tegen meeneemprijs gekocht. Marius verzekerde ons dat als er onverhoopt toch problemen zouden zijn met de auto dat we er samen wel uit zouden komen. Na 4 weken gaf de accu, van mijn nieuwe trots, de geest. Ik had mondeling met de verkoper afgesproken dat als er een probleem was met de auto dat ik even zou bellen.

Vanmiddag gebeld en ik werd onmiddellijk uitgenodigd om langs te komen. Gezien ik toch vrij was maar meteen langs gegaan.

Ik werd hartelijk ontvangen en er werd zonder blikken of blozen, door de monteur, onmiddellijk een nieuwe accu in mijn auto gezet. Toe ik vroeg wat het koste zei Marius “dit hadden we toch afgesproken, geen probleem”.

Super vriendelijk en wat een goede service!!!!Mannen bij van Rijckevorsel van Kessel bedankt!

Ik ben dus uitermate tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Amsterdam

09-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens de aankoop van mijn auto ben ik geholpen door Marius. Een jonge gepassioneerde verkoper die van mooie auto's houdt. Vriendelijk en toegankelijk. Niet het standaard type autoverkoper waar je liever zo ver mogelijk vandaan blijft!

De auto is netjes afgeleverd zoals afgesproken en ben netjes op de hoogte gehouden wanneer ik hem kon afhalen. Ophalen vanaf het station was zelfs een optie als ik met de trein zou komen!

Enigste puntje van verbetering zou overschrijven op locatie zijn.
Nu moest ik zelf naar het postkantoor zelf 9 euro betalen. Geen ramp, maar voor zo'n groot bedrag mag dat wel inbegrepen zijn.

3 maanden BOVAG garantie. Dus tot nu toe zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Bryan uit Prinsenbeek

07-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: afgelopen week mijn auto laten keuren, hieruit bleek dat er enkele gebreken waren. Dit werd meteen verholpen, zo werden er onderanderen nieuwe banden, verlichting en kentekenplaat verlichting vervangen. De snelle service, klankvriendelijkheid en kennis zijn mij in het oog gesprongen. Vakmannen!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Zevenbergen

28-05-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na al enige jaren de werkplaats met veel tevredenheid bezocht te hebben is hier ook mijn nieuwe auto aangeschaft.
Hierbij werd ik deskundig en vriendelijk geholpen zoals ik dat hier gewend ben.
Voor mijn volgende auto zal ik zeker weer hier terecht komen.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit breda

12-03-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: vakkundig,snel,vriendelijk.
in een woord..... TOP!!


Ja, ik beveel dit aan

rob uit breda

07-12-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: was 1 jaar lang op zoek naar een bmw m3 eindelijk gevonden bij een goede garage met goede service ook voor onderhoud blijf ik er komen ik kan deze garage echt aanbevelen aan iedereen mvg rob l


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Zevenbergen

28-01-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De klantvriendelijkheid en uitstekende service doet het bedrijf onderscheiden. Bravo en heel veel succes


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Breda

14-03-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels mijn tweede auto hier gekocht en al een jaar of vijf met mijn auto en de auto van mijn vrouw bij Van Rijckevorsel in onderhoud. Ik kan niet anders zeggen dat hier zeer nauwkeurig en vakkundig gewerkt wordt voor een bijzonder schappelijke prijs. Bij een onderhoudsbeurt krijg ik een gratis vervangende auto mee en voor een kleinigheidje kan ik altijd direct binnen rijden, zelfs op zaterdag wat voor mij handig is omdat ik in Rotterdam werk. Fijne mensen met een fijn bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Prinsenbeek

10-03-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren mijn gebruikte BMW opgehaald, ondanks dat ik de auto voor de meenmprijs gekocht had zijn er toch 2 nieuwe banden gemonteerd en kreeg de auto een afleveringsbeurt. Ik ben er super blij mee en zal de auto zeker bij dit bedrijf in onderhoud houden. Uitstekende service!!!


Ja, ik beveel dit aan