Beoordelingen van Rijen Autoservice

9,2
376 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 376 beoordelingen

andre uit tilburg

29-06-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dionne uit Tilburg

27-06-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig contact, doen hun best om kosten te besparen waar mogelijk door bijv 2e hand onderdeel te gebruiken


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Boxtel

27-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een erg prettig bedrijf om mee samen te werken. Een betere service kunnen we ons niet wensen!
Toen we onze bedrijfswagen op kwamen halen was deze zelfs een keer door de wasstraat gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Julia uit Udenhout

24-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-06-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service. Bellen altijd voordat ze iets doen aan de auto met wat er mis is en wat de kosten zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Tilburg

20-06-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Alleen maar positieve ervaring en ze hebben een luisterde oor en denken mee voor de best mogelijke oplossing ook in mijn geval op financieel gebied.


Ja, ik beveel dit aan

Adriaan uit Tilburg

16-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prettige ervaringen, kom er al meerdere jaren, staan altijd voor me klaar. Goede contacten, service e.d. Toppie.


Ja, ik beveel dit aan

Sjef uit Oisterwijk

03-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service en correcte behandeling. Afspraken worden goed nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Tilburg

02-05-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Karla uit Tilburg

16-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan