Beoordelingen van Rijen Autoservice

9,2
379 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
361 t/m 370 van 379 beoordelingen

Anoniem

29-12-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Tilburg

23-12-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Men is vriendelijk en helpen je uitstekend. De auto wordt netjes gewassen afgeleverd, dit hadden we niet verwacht. HELEMAAL SUPER.
We hebben zeker niets op/aan te merken aan de service die men biedt.

We komen zeker terug naar Rijen Autoservice.


Ja, ik beveel dit aan

Cock uit Tilburg

09-12-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Duidelijk, eerlijk en no nonsens. En een goede service en kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

R.J.H. uit Tilburg

01-12-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijke monteurs met kennis van zaken, nette prijzen en goed overleg over de reparaties.
Ben zelf jaren lang klant bij van Dorst geweest, maar daar zien ze me niet meer. Van Rijen is voortaan mijn garage!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Tilburg

24-11-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, vakkundig en betrouwbaar. Snelle reactie op vragen. Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Biezenmortel

23-11-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanaf de start van Thomas met zijn eigen bedrijf klant bij hem. Is zeer vakbekwaam en vriendelijk. Altijd tijd voor je en dat voor een redelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Franka uit Tilburg

21-11-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede en eerlijke service. Duidelijk wat er gaat gebeuren en wat het gaat kosten. Afspraken op korte termijn te plannen of indien mogelijk direct wanneer je met stukken zit.
Leenauto als extra dienst.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Goirle

19-11-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, betrouwbaar en vakkundig


Ja, ik beveel dit aan

Karla uit Tilburg

18-11-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke, behulpzame mensen !!!!! En een goed leenfiets !!!!


Ja, ik beveel dit aan

F uit Goirle

18-11-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan