Beoordelingen Van Vlastuin Auto's B.V.

8,4
293 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 293 beoordelingen

Anoniem

12-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Breda

10-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer tevreden over de gehele service, van eerste telefonisch contact tot aan het wegrijden met de gekochte auto bij Vlastuin auto's.

Geert Stam
Breda


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Ede

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Aalsmeer

07-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke medewerkers. Scherpe prijs van de auto, maar ook een behoorlijke kras werd binnen de prijs gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan

Samir uit Etten-Leur

08-12-2018
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vlastuin auto,

Op 27-07-2018 heb ik een Mercedes S-klasse met kentekent ( 47 -GHG-9 )gekocht met het bouwjaar 2008. Voor deze auto heb ik 15000 euro betaald. De verkoper heeft bij de verkoop aangegeven dat er geen garantie op de auto zit. Dit omdat de auto niet van onze bedrijf ,maar van een eigenaar die overleden is. Waarom verkoop je dan de auto als je niet eens de garantie durft te geven! De dag na de verkoop heb ik all filters en olie vervangen van de auto! Waarna 3 dagen het lampje gaat branden in het dashboard!! Bij de garage meldt men dat de nieuwe turbo en turboslang vergaan is deze moest dus ook vervangen worden. Hierdoor is alles opnieuw ververst en vervangen inclusief de uitlaatsensoren Lambada. Nu uiteindelijk verbruikt de auto 1 liter olie op 1000km. Daarom de verkoper van de auto was helemaal niet eerlijk! En verkocht me een slechte en uiteindelijk duurdere auto! ‘slechte wagen’
Ishanzada


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit GEFFEN

01-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, Helder en duidelijk en afspraak is afspraak


Ja, ik beveel dit aan

Nancy uit Huissen

27-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk personeel,netjes behandeld maar wel even een teleurstelling om twee schades te ontdekken die niet verteld waren.
Wel even een domper omdat er een beschadiging op de deur bij bestuurdersstoel zat en later op de dag bleek er een stukje uit een stijl te zijn die dicht gemaakt was met kit.we hadden duidelijk gevraagd of er dingen waren en zou alleen de steenslag zijn en putjes in raam maar bleek dus meer te zijn dat was wel even een domper


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Woudenberg

27-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende, persoonlijke en snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit ROZENBURG ZH

27-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen en met een fijn gevoel weg gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Dreumel

27-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In één woord, zeer positief. Netjes geholpen en met een goed gevoel mijn Mercedes gekocht. TOP!!


Ja, ik beveel dit aan