Beoordelingen Van Vlastuin Auto's B.V.

8,3
299 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 299 beoordelingen

Wouter uit Woudenberg

20-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: vanaf het moment dat wij de showroom binnenstapte was er een open en gastvrij ontvangst

afhandeling was prima, we konden/mochten oude auto inruilen of zelf verkopen.


Ja, ik beveel dit aan

piet uit lemmer

20-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ontvangst op fijne manier geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Ashley uit Maarheeze

19-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Theum uit beetgumermolen

19-03-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een mooie Nissan qasqhai gekocht en ben zeer tevreden over de aankoop en de afhandeling van alles, een prima ervaring bij Vlastuin.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goede ervaring met dit bedrijf. snelle en goede hulp bij het zoeken naar de auto die je wilt.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Spijkenisse

07-02-2019
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer waardeloze ervaring, Tijdens de deal mooi weer en gelikte verkooppraat maar daarna wordt je behandeld als een misdadiger. Afspraken worden niet nagekomen en worden dan anders geïnterpreteerd dan afgesproken. Nee, wij kochten een fiat 500 en een X5M5.0D in 1 koop dus lijkt mii een redelijke klant te zijn maar dat maakt niets uit. Eerste en laatste keer geweest.


Anoniem

12-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Breda

10-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer tevreden over de gehele service, van eerste telefonisch contact tot aan het wegrijden met de gekochte auto bij Vlastuin auto's.

Geert Stam
Breda


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Ede

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Aalsmeer

07-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke medewerkers. Scherpe prijs van de auto, maar ook een behoorlijke kras werd binnen de prijs gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan