Beoordelingen Van Vliet Autobedrijf

8,4
101 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 101 beoordelingen

Danny uit Leiderdorp

02-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al meer dan 10 jaar een tevreden klant voor de aanschaf van een nieuwe Volvo en de onderhoud ervan. Ook dit keer prima service bij de levering van de nieuwe XC60. Top!


Ja, ik beveel dit aan

J.M. uit Voorschoten

25-02-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al ruim 18 jaar tot volle tevredenheid klant bij Van Vliet.
Op basis van de laatste ervaring (reparatie kleine schades; daders uiteraard op het kerkhof) weer ervaren dat de service meer dan prima is.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Wassenaar

21-02-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top ! Zit al jaren bij van Vliet en vorig jaar nieuwe XC60 bij hen gekocht. Klantgericht, goede en volledige informatie met kennis van zaken/Volvo op alle niveaus. Faire prijsstelling. Snelle reparatie indien vereist. Doen wat ze beloven, meetsal meer. Deskundig en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-11-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk zijn ze wel. Helaas was de directeur niet te bereiken toen naar hem vroeg.
Bedrijf geeft indruk niet met de tijd mee te willen gaan.
Lokatie is een drempel


Ja, ik beveel dit aan

E uit Den Haag

01-05-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantgericht, goede en volledige informatie met kennis van zaken/Volvo. Vriendelijke medewerkers op alle niveaus. Faire prijsstelling. Snelle reparatie indien vereist. Doen wat ze beloven en soms wat meer.


Ja, ik beveel dit aan

Natascha uit Voorschoten

17-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan

koos uit Voorburg

13-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: nieuwe auto gekocht, prima service en zeer goed advies


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Wateringen

13-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en service gericht


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Wassenaar

13-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoud V70


Ja, ik beveel dit aan

Bert-Jan uit Voorburg

13-10-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend. Professioneel en dienstverlenend!


Ja, ik beveel dit aan