Beoordelingen Van Vliet Autobedrijf

8,4
97 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 97 beoordelingen

E uit Den Haag

01-05-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantgericht, goede en volledige informatie met kennis van zaken/Volvo. Vriendelijke medewerkers op alle niveaus. Faire prijsstelling. Snelle reparatie indien vereist. Doen wat ze beloven en soms wat meer.


Ja, ik beveel dit aan

Natascha uit Voorschoten

17-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan

koos uit Voorburg

13-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: nieuwe auto gekocht, prima service en zeer goed advies


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Wateringen

13-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en service gericht


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Wassenaar

13-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoud V70


Ja, ik beveel dit aan

Bert-Jan uit Voorburg

13-10-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend. Professioneel en dienstverlenend!


Ja, ik beveel dit aan

Tekke uit Den haag

13-10-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed
Klantgericht en vakkundig


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Den Haag

13-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Patrice uit Voorburg

15-02-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We beoordelen op basis van twee beurten en spontane hulp toen we met een lege accu letterlijk in de kou stilstonden.

We komen van een officiƫle merkdealer waar we niet tevreden waren met de service. We waren in de veronderstelling dat dat altijd beter was. Wat waren we verkeerd ingelicht. We hadden veel eerder moeten overstappen.
Alle mensen bij van Vliet denken mee, zijn vriendelijk en heel flexibel. Prijs/kwaliteit is meer dan goed, zeer tevreden met het werk, maar met name de Service met hoofdletter S.
Dat werd nog eens bevestigd toen we letterlijk stil stonden in de kou. Meneer van Vliet kwam persoonlijk en binnen no time waren we weer op weg. Wat een klasse. Wij kunnen iedereen Van Vliet Autobedrijf van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Leidschendam

09-11-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een perfect bedrijf. Advies gevraagd wegens een storing aan de motor. Langer doorrijden met de auto is niet verstandig, een onderdeel moest worden vervangen. Een afspraak was snel gemaakt. Twee dagen later was de auto al gemaakt voor een redelijke prijs.
Vriendelijke mensen. Balie personeel neemt de tijd voor gevraagde informatie.


Ja, ik beveel dit aan