Beoordelingen Van Vliet Autogroep

9
571 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 571 beoordelingen

Arend uit Langerak

12-05-2019
10

Ervaring: Een auto kopen is een feest bij Autowinkel Woerden. Goed advies en suggesties gekregen bij het kopen van mijn Jeep Renegade. Bij het afleverklaar maken net iets meer aandacht voor het perfecte plaatje. Het ontvangst nemen van de Jeep Renegade was een feest!


Ja, ik beveel dit aan

Sharon uit Maarssen

12-05-2019
10

Ervaring: Klantvriendelijk, klantgericht en servicegericht


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Zeist

11-05-2019
10

Ervaring: Zeer net en professioneel ontvangen en geholpen door Mark Bouter. Leverde mijn moeder, die op zoek was naar een nieuwe, wat kleinere auto, een uiterst nette inruilprijs en nam daarnaast ook de tijd om alle functies van de nieuwe auto uit te keggen. Bovendien zeer vriendelijk en zeer service-/ klantgericht. Zo hoort het!


Ja, ik beveel dit aan

Anke uit Nieuwerkerk aan den IJssel

11-05-2019
9,7

Ervaring: Al eerder goede ervaring met de service van dit autocentrum opgedaan. Daarom heb ik besloten om hier te gaan kijken voor de aanschaf van een nieuwe auto.
Vanaf het begin bijzonder kundig en klantvriendelijk tegemoet getreden door verkoopmedewerker Otto van der Kraan. Hij heeft met veel geduld en enthousiasme alle aspecten van diverse modellen toegelicht zodat ik tot een weloverwogen keuze kon komen!
De aflevering en de aandacht die Otto hieraan gegeven heeft, maakte de aanschaf van mijn nieuwe Opel Corsa tot een feest! Hiervoor mijn hartelijke dank!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit De Cocksdorpt

08-05-2019
8,3

Ervaring: Aankoop nieuwe auto. Nog geen ervaring met onderhoud.
Prettige en vriendelijk verkoop.


Ja, ik beveel dit aan

Ben en Monique uit Lexmond

03-05-2019
10

Ervaring: Super service, naar al je wensen wordt geluisterd en evt mankementen worden keurig opgelost.
Een Super team van van vliet Bodegraven . Bedankt voor alle service


Ja, ik beveel dit aan

Lida uit Maarssen

03-05-2019
8,0

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Berkel en Rodenrijs

03-05-2019
8,7

Ervaring: Vriendelijke verkoper, mooie showroom


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Alphen aan den rijn

30-04-2019
8,0

Ervaring: We werden goed geholpen we zijn tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Alphen aan den Rijn

30-04-2019
10

Ervaring: Wij zijn al jaren klant en uiterst tevreden met de service.


Ja, ik beveel dit aan