Beoordelingen Van Vliet Autogroep

9
520 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 520 beoordelingen

Gert uit Rotterdam

16-07-2018
9,0

Ervaring: Onlangs een Kia Stonic aangeschaft en afgeleverd gekregen. de eerste ontvangst was uitstekend, vriendelijk en voelde mij welkom. John van Laar heeft ons fantastisch geholpen. uitstekend service!! De auto rijdt fantastisch!


Ja, ik beveel dit aan

Marlien uit Woerden

13-07-2018
8,3

Ervaring: Goed! Ben erg blij met mijn aankoop!


Ja, ik beveel dit aan

Sytze uit Leusden

12-07-2018
9,5

Ervaring: Deskundig en vriendelijk personeel.
Service gaat heel ver.Ik was niet in de gelegenheid om de auto naar deze garage te brengen voor een reparatie onder garantie,waarna de auto thuis in Leusden werd opgehaald en weer na reparatie werd thuisgebracht,en dit alles kosteloos!Nog niet eerder meegemaakt!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Waddinxveen

11-07-2018
8,0

Ervaring: Goede ervaring. Prettig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Bodegraven

11-07-2018
8,3

Ervaring: Heb een fijne ervaring met autowinkel in woerden. Kwam langs voor informatie en ging 3 weken later met een prachtige Alfa Romeo Mito Naar huis toe. John was erg behulpzaam en regelde alles van begin tot eind perfect. Beveel autowinkel zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Cpby uit Bergambacht

11-07-2018
8,7

Ervaring: Wij hebben ontzettende fijne ervaring opgedaan met dit bedrijf!
Wij zijn door Bastiaan geholpen in de begeleiding tot leasen van de Jeep Compas!
Alle tijd en geduld en meedenken werd getoond!
De Jeep Compas is een geweldige auto en je word dus ontzettend goed geholpen.
C.Bins uit Bergambacht


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Woerden

03-07-2018
8,3

Ervaring: Wij hebben het contact heel prettig, professioneel en klantvriendelijk ervaren. Echt heel fijn! Van ons contactpersoon en de andere medewerkers, ze stonden stuk voor stuk voor ons klaar. Snelle communicatie binnen en buiten kantooruren. Top!


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Vleuten

02-07-2018
8,3

Ervaring: Wij hebben een hele goede ervaring tot nu met auto winkel. Wij hebben twee weken geleden een fiat500 aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-07-2018
8,7

Ervaring: Zeer positief. Verkoper weet waar hij het over heeft. Bij deze verkoop onduidelijkheid omtrent afspraken Pro ceed. Hierdoor iets minder tav communicatie en deskundigheid. Verder goed.


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Spaarndam

02-07-2018
9,0

Ervaring: Na een tijdje rondkijken op het internet en bij andere bedrijfswagen dealers wist ik welk type bedrijfsauto ik wilde hebben en zodoende kwam ik in contact met Autocentrum van Vliet. Het contact met verkoper Yannick was erg prettig en na een proefrit heb ik meteen een nieuwe bestelwagen gekocht. Leuk bedrijf met zeer professionele & vriendelijke mensen die met je meedenken en alles voor de klant over hebben! Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan