Beoordelingen Van Vliet Autogroep

9
551 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 551 beoordelingen

Alanna uit Didam

18-09-2018
8,0

Ervaring: Snelle service klantvriendelijk. Betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Benschop

17-09-2018
6,7

Roos uit Strijen

14-09-2018
10

Ervaring: Prettig. Klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Annemieke uit Hollandsche Rading

13-09-2018
7,7

Ervaring: Vriendelijke verkoper. Auto rijdt naar tevredenheid. Alleen de vlekken die uit de bekleding gehaald zouden worden zijn niet helemaal weg.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Amsterdam

13-09-2018
9,0

Ervaring: Via internet in contact gekomen met Autowinkel B.V.
Jeep Renegade gekocht bij een vriendelijke niet opdringerige autoverkoper die mij ook een goede inruilprijs bood.
Ik kan u dit bedrijf van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Bodegraven

13-09-2018
10

Ervaring: Zeer goede service. Denken met de klant mee.


Ja, ik beveel dit aan

Caspar uit Purmerend

13-09-2018
8,0

Ervaring: Vlotte en corecte afwikkeling van offerte per email en daarna de intuil en de aflevering van de nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Leidschendam

13-09-2018
9,0

Ervaring: Zeer vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Maarssenbroek

25-08-2018
7,3

Ervaring: In Ysseltein in 2016 Fiat gekocht uit 2006. Uiterlijk keurig afgeleverd. Met APK 2017 een onberispelijk rapport meegekregen. Apk 2018 bleek er van alles te mankeren en moest ik rekenen op zo'n € 900 onkosten. Met reeds gemaakte weinig kilometers komt dat vreemd voor. Dus ingeruild tegen 81JPL7
met bijbetaling van 1250, Euro. De verzorging etc
bij aflevering was uitstekend te noemen. Maar het blijft een vreemde ervaring. De gevraagde cijfers doelen dan ook uitsluitend op de aflevering etc van de 81JPL7.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Waddinxveen

24-08-2018
10
Ja, ik beveel dit aan