Beoordelingen Varamo Breskens

8,4
12 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Daniel uit Maastricht

03-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tijdens korte vakantie aan zee een steentje tussen de remschijf en remklauw gekregen met een hoog snerpend piep-geluid tot gevolg. Tijdens de rit naar Varamo is het er waarschijnlijk uitgevallen net 200m voor de garage. Toch even gevraagd of ernaar gekeken kon worden. Zeer vriendelijke monteur heeft alle 4 wielen nagekeken en getest; 15min werk. Toen ik vroeg wat ik verschuldigd was zei hij dat het zo goed was en wenste me een fijne vakantie verder... waar vindt je nog zo'n vriendelijkheid? Zeer aangenaam verrast! Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Raamsdonk

22-07-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Terecht gekomen via de ANWB, pech geval, kapotte versnellingsbak.
Personeel en eigenaar hebben ons super vriendelijk ontvangen en geholpen, jammer dat de ANWB in eerste instantie zelf niet zo behulpzaam was, maar mede door de werknemers(ster) is alles goed opgelost


Ja, ik beveel dit aan

gerard uit oostburg

17-06-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: go ed betrouwbaar bedrijf snelle sevice redelijke prijzen


Ja, ik beveel dit aan

R.A.M. uit Breskens

07-12-2011
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Er wordt snel gereageerd op mankementen en overige verzoeken. De service is goed en er worden zeker geen onnodige zaken doorberekend.


Ja, ik beveel dit aan

herman uit eede

29-11-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ina uit Breskens

19-10-2011
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

johan uit hoofdplaat

05-09-2011
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima geholpen


Ja, ik beveel dit aan

connie uit Baarn

16-08-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: onderhoud van de auto was zeer goed
snel geholpen bij lekke band


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Breskens

09-08-2011
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afspraak gemaakt met Varamo ivm waterlekkage in koelsysteem van BMW316 touring uit 2004. De volgende dag de auto al kunnen brengen (in de vakantie periode!) en netjes gerepareerd volgens afspraak en voor een zeer eerlijke prijs. Prima.


Ja, ik beveel dit aan

Therese uit Breskens

04-07-2011
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vorige week onze auto gebracht i.v.m. koelproblemen. Thermostaathuis vervangen, zo'n beetje ieder jaar moet deze vervangen worden. Rekening gehad van 162.67 euro. Dat is niet gering. Ook staat er 5 liter koelvloeistof + Milieu/kl.materiaal op. Dit is niet normaal, er zat voldoende koelvloeistof in.
Ook is belooft te bellen wat het probleem zou zijn en wat de kosten zouden zijn, dit is niet gedaan. Ook heeft de auto er een week gestaan.
Dit al de tweede keer dat jullie niet goed hebben gehandeld. Tijdens vorige reparatie, het vervangen van een wiellager en keuring zijn zomaar zonder overleg remschijven en blokken vervangen. Sorry, maar we voelen ons dit keer weer goed beetgenomen.