Beoordelingen VARI B.V.

9,2
479 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 479 beoordelingen

Willem uit Rotterdam

06-06-2019
5,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer Slegte ervaring met vari ivm kapotte airco auto was 3jaar en anderhalve maand dus anderhalve maand uit de garantie. totaal geen coulance kan het laten repareren voor bijna 600.00 euro. Dus nogmaals zeer Slegte ervaring


Albert uit Maasland

29-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eind van de ochtend startte mijn Mazda CX5 niet (beetje dom, binnenlampje enkele dagen laten branden). Een belletje naar Vari Vlaardingen en binnen een uur was een monteur ter plaatste om accu op te laden! Helemaal toppie!
Vriendelijk en geweldig snel geholpen! Geen nota gezien!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Vlaardingen

07-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heb al enige jaren ervaring met dit bedrijf ivm onderhoud auto van mijn echtgenote.
Nu met mijn auto, afwijkend merk, werkzaamheden, sevicebeurt en APK zeer goed uitgevoerd. Er wordt meegedacht en geen onzinnige werkzaamheden uitgevoerd. Betrouwbaare en vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Rotterdam

20-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag in eerste instantie gekomen voor een micra en weggegaan met een citroen c3. Ik als auto leek (laatste keer dat ik reed was zeer lang geleden) ben zeer goed geholpen door koen.

Dank je wel voor het bericht beantwoorden van m'n vele domme vragen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit HAARLEM

23-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na diverse auto s te hebben gezien uiteindelijk bij VARI terecht gekomen. Wat een verademing. Keurig bedrijf en had er direct bij binnenkomst een goed gevoel bij.
Met de heer Rombouts onderhandeld over de inruil prijs van mijn huidige auto en daarna proefrit gemaakt met de gekozen auto die net zo reed als die er uitzag. Na nog wat wensen van mij besproken te hebben de koop rond gemaakt. De auto anderhalve week daarna opgehaald. Alles was naar wens uitgevoerd. Kortom een prima autobedrijf waar je gerust een gebruikte auto kan kopen.

Peter


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Vlaardingen

19-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Als ik mijn beoordeling van vanmiddag terug lees zou je je af kunnen vragen wat er dan nog beter kan. Nou, niets, dus ik verhoog mijn cijfer alsnog naar een 10.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Vlaardingen

19-12-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vanmiddag even een koplamp van mijn Opel wisselen. Kreeg de lamp er wel uit maar nooit meer in. Met schaamrood op de kaken naar Vari voor dat de werkplaats sluit. Heeft de monteur een half uur gekost omdat de luchtfilter unit er voor uitgebouwd moest worden. En wat dacht je; geen factuur maar een lach en een kop koffie gekregen!
Dik tevreden over de service en vakbekwaamheid in de 4 jaar dat ik nu klant ben!


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Maasland

14-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jurjen en Cindy uit Delft

29-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na Opel drama en in de kou te staan bij opel

ik dag koopt weer een Suzuki
werd goed geholpen bij Vari en daar was fam. bakker blij mee en heb een Suzuki Baleno gekocht
en goed geholpen als klant naar ons wens
en bij Vari is iedereen gelijk en koffie en thee en drinken voor me dochter
Top Bedrijf Vari


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Vlaardingen

19-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto moest voor APK en manlief belt om half 12 dat het niet meevalt maar gewoon heel erg tegen.
Conclusie was, langs gaan en kijken wat de beste keus zou zijn:
- inruilen
- laten maken
- of alleen de APK laten doen

We kregen een eerlijk verhaal in ons gevoel.
Een prettig gesprek en zeker niet het gevoel dat ik een auto moest gaan kopen.

Uiteindelijke de keuze gemaakt hem te laten maken en kregen hele fijne service en ruimte om na te denken door mensen mensen!
Michel & Tom bedankt!


Ja, ik beveel dit aan