Beoordelingen VARI B.V.

9,2
466 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 466 beoordelingen

diana uit vlaardingen

14-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: de auto van mijn zoon was gestrand kapot reed niet meer, ik ging toen direct naar vari en gevraagt of ze mij konden helpen, en dat kon ze gingen gelijk alles regelen en hielpen ons heel goed ik ben heel erg tevrede met hoe ze alles oplossen etc,.. nog nooit zo goeie service gehad bij een garage!! echt toppie!


Ja, ik beveel dit aan

V uit Rotterdam

14-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service, vakkundige en zeer vriendelijke mensen!

Na jaren tevreden mijn Suzuki Ignis te hebben gereden was het tijd voor wat anders.De tussenliggende periode zonder eigen auto heb ik kosteloos vervangend vervoer gekregen van de heren. Fijn geholpen met het zoeken naar een nieuwe auto waarmee ik ook zeker bij Vari Vlaardingen zal blijven komen.

Bedankt Michel Rombout!!


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Kapelle

25-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren ben ik klant van VARI en ik kan de vorige beoordeling die overigens niet nader beschreven is, echt niet plaatsen.
Ik heb ervaring met onderhoud, nieuwe auto kopen en occaission kopen. Nooit enig probleem gehad. Ik rijd erg veel kilometers dus kom geregeld voor een beurt bij VARI. Alles wordt naar wens geregeld. Extra werkzaamheden worden overlegd en als er tussendoor iets is, wordt het opgelost. Maandag heeft mijn auto een grote beurt gehad. Dinsdag houdt een LED lamp er mee op. Deze had ik anderhalf jaar geleden gekocht met een jaar garantie. Een LED lamp is duur en moet veel langer mee gaan dan anderhalf jaar. Zonder enige vorm van discussie heeft VARI de lamp gratis vervangen want ook zij stellen dan een dergelijke lamp langer mee moet gaan.
Ik wil hier me aangeven dat er bij VARI altijd een oplossing is waar ik in ieder geval erg tevreden over ben. Misschien wil die meneer of mevrouw uit Maassluis die zeer ontevreden is wat meer informatie geven. Zonder motivatie een 1 geven met de mededeling “zeer slechte ervaring”, vind ik wel apart. En ik werk niet bij VARI en heb geen aandelen................


Ja, ik beveel dit aan

C uit Maassluis

11-04-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele slechte ervaring!!


Christi uit Rozenburg

30-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanmorgen mijn auto opgehaald na de keuring en reparaties. Zoals altijd weer fantastisch door Hans gemaakt. De deskungheid en vriendelijkheid en service van de medewerkers van Vari Ridderkerk zijn top.
En de koffie is erg lekker!


Ja, ik beveel dit aan

Christi en Frank uit Rozenburg

29-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Leuk bedrijf als je binnenkomt voel je meteen thuis. Goede service, klantvriendelijk goede adviezen dus toppie. Komen uit Rozenburg om onze auto in Ridderkerk te laten onderhouden. Moet toch wel goed zijn dan.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Spijkenisse

05-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: kundig, snel en meedenkend!


Ja, ik beveel dit aan

Irene uit Ridderkerk

19-01-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: donderdag 1630uur problemen met de accu, vrijdag 1300 uur is de auto thuis opgehaald en om 1500 uur klaar met nieuwe accu. Geweldige service en zeer vriendelijke en deskundige mensen!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Hendrik-Ido-Ambacht

10-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze oude Suzuki Ignis kon niet meer gerepareerd worden, juist als je een auto niet kunt missen. Bij Vari Ridderkerk een andere uitgekozen die binnen twee dagen rijklaar stond. Eerder dan verwacht. Zoals altijd prima service, duidelijke uitleg en vervolgens goed meegedacht en geanticipeerd op onze situatie. Dit alles in een prettige no-nonsens sfeer. Wij zijn zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Will uit Poortugaal

02-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Schade aan mijn auto perfect hersteld. Kon de auto al na 2 dagen weer ophalen.
VARI bedankt voor de snelle en goede service.


Ja, ik beveel dit aan