Beoordelingen VARI B.V.

9,2
454 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 454 beoordelingen

Ewoud uit Vlaardingen

16-10-2017
5,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze auto in oktober 2016 gekocht en vanaf dag 1al een aantal klachten waaronder vermogen verlies het idee een slippende koppeling en nog wat kleinigheden. Op het vermogen verlies kregen we antwoord dit kan niet nooit van gehoord totdat het drie weken geleden weer gebeurden en ik zonder vermogen op de stationaire de auto naar vari liet rollen. Idd meneer u heeft gelijk het best toch bleek dat de nok-as sensor en de kruk-as sensor beide defect waren. Eerst de discussie wie gaat dat betalen want u heeft de auto al even. Klopt maar probleem heb ik ook al even. Nu vandaag de auto gebracht voor gelijk een service beurt wat die was nodig en het herstellen van beide sensoren deze netjes onder garantie. Ik heb gevraagd of er eventueel een leen auto ter beschikking was geen probleem alstublieft. Was alleen niet gezegd bij voorbaat dat daar een extra rekening voor was. Dan krijg ik uiteindelijk de rekening van de beurt staat er 14€ op voor het vervangen van de batterij uit mijn sleutel. Beetje vreemd sleutel werkte perfect en ook niet om gevraagd. Het antwoord hierop de monteur zal het nodig gevonden hebben. Nu met de auto rijdend blijkt dat ook het slippende geluid van de koppeling weg is en mijn rijgedrag echt niet veranderd. Zou het ook met de sensoren te maken hebben. Al met al het is niet altijd even postief. En soms het gevoel hebben dat je niet serieus genomen wordt.


Jurjen uit Delft

02-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Annelies uit Vlaardingen

02-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vrijdagmiddag kreeg ik een lekke band, vlak voor ik naar Belgie zou vertrekken voor een weekendje. Help! Kwikfit gebeld, zij konden niet helpen. Omdat ik een Suzuki heb probeerde ik het dan als laatste poging bij Vari om half 5 's middags. Ik werd meteen geholpen en kreeg een tijdelijke winterband om toch naar Belgie te kunnen rijden. Joehoe! De week erop is mijn lekke band direct vervangen door hen. Super service.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit spijkenisse

20-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze week mijn haast nieuwe(kmst.3.700) Suzuki alto opgehaald bij Vari Vlaardingen, ondanks dat het met de financien even fout ging heeft Michel Rombouts ons toch het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen, ik ben heel erg tevreden over de service ,ook de snelle afhandeling voor het ophalen van onze oude (sloopauto)was goed geregeld ! Dit bedrijf verdient gewoon een 10 !Michel en alle andere medewerkers bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Albert

03-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor het eerst mijn Mazda een beurt laten geven door Suzuki dealer......helemaal toppie! Geweldige service!
Zelfs van binnen en buiten schoongemaakt!


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Vlaardingen

21-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn heel enthousiast en sympathiek te woord gestaan. Vorige week de auto opgehaald, er werd een klein feestje van gemaakt. Bij Vari zitten geen "computerverkopers" die hun standaardprogramma afdraaien!
Wij zijn erg blij voor Vari te hebben gekozen!! En ook met onze rode Suzuki Ignis. Diverse mensen uit de straat kwamen hem bewonderen :-)). Wij geven nooit een tien maar nu ontkomen wij er niet aan.


Ja, ik beveel dit aan

Jeannette uit Barendrecht

16-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Maren-Kessel

05-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Net weer onze Mini een grote beurt laten geven. Keurig geholpen door VARi Ridderkerk. Bij elk klein extra, hoe klein ook, keurig vooraf op de hoogte gesteld. De auto is achteraf door Charissa nog netjes gewassen ook. Super, blijft een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Daam uit Vlaardingen

03-06-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zo als gewoonlijk weer fantastisch geholpen met een kapotte radiateur van de week hulde werkplaats zelfs op zaterdag en Michel bedankt voor het lenen van je auto!!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Vlaardingen

02-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: na drie keer een nieuwe Suzuki Swift gekocht te hebben en nu een Suzuki Swift via mijn baas moet ik zeggen dat ik nog nergens zo goed geholpen ben dan bij de Vari in Vlaardingen. Michel Rombout was telkens "mijn" verkoper, maar iedereen is altijd heel vriendelijk en ze weten ook wie je bent. Dus je bent zeker geen nummer!


Ja, ik beveel dit aan