Beoordelingen VARI B.V.

9,2
463 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 463 beoordelingen

C uit Maassluis

11-04-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele slechte ervaring!!


Christi uit Rozenburg

30-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanmorgen mijn auto opgehaald na de keuring en reparaties. Zoals altijd weer fantastisch door Hans gemaakt. De deskungheid en vriendelijkheid en service van de medewerkers van Vari Ridderkerk zijn top.
En de koffie is erg lekker!


Ja, ik beveel dit aan

Christi en Frank uit Rozenburg

29-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Leuk bedrijf als je binnenkomt voel je meteen thuis. Goede service, klantvriendelijk goede adviezen dus toppie. Komen uit Rozenburg om onze auto in Ridderkerk te laten onderhouden. Moet toch wel goed zijn dan.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Spijkenisse

05-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: kundig, snel en meedenkend!


Ja, ik beveel dit aan

Irene uit Ridderkerk

19-01-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: donderdag 1630uur problemen met de accu, vrijdag 1300 uur is de auto thuis opgehaald en om 1500 uur klaar met nieuwe accu. Geweldige service en zeer vriendelijke en deskundige mensen!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Hendrik-Ido-Ambacht

10-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze oude Suzuki Ignis kon niet meer gerepareerd worden, juist als je een auto niet kunt missen. Bij Vari Ridderkerk een andere uitgekozen die binnen twee dagen rijklaar stond. Eerder dan verwacht. Zoals altijd prima service, duidelijke uitleg en vervolgens goed meegedacht en geanticipeerd op onze situatie. Dit alles in een prettige no-nonsens sfeer. Wij zijn zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Will uit Poortugaal

02-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Schade aan mijn auto perfect hersteld. Kon de auto al na 2 dagen weer ophalen.
VARI bedankt voor de snelle en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Schiedam

31-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vrijdag 27 oktober mijn 5e nieuwe suzuki bij Vari opgehaald. Als 15 jaar kom ik hier graag.
Fijne service en kwaliteit. Vriendelijke mensen.
Too!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Vlaardingen

27-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na 10 jaar afscheid moeten nemen van de SX4 . Omdat ik tevreden was over toen mijn eerste Suzuki .
Besloten om ook nu weer een Suzuki te nemen. Omdat in de familie het Ignis virus is toegeslagen ben ik ook overstag gegaan. Keuze is mede bepaald door de dealer waar je op dat moment komt Vari Vlaardingen dus.
Door de jaren heen prettig geholpen. Deskundig personeel. Tevreden klant dus.


Ja, ik beveel dit aan

Ewoud uit Vlaardingen

16-10-2017
5,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze auto in oktober 2016 gekocht en vanaf dag 1al een aantal klachten waaronder vermogen verlies het idee een slippende koppeling en nog wat kleinigheden. Op het vermogen verlies kregen we antwoord dit kan niet nooit van gehoord totdat het drie weken geleden weer gebeurden en ik zonder vermogen op de stationaire de auto naar vari liet rollen. Idd meneer u heeft gelijk het best toch bleek dat de nok-as sensor en de kruk-as sensor beide defect waren. Eerst de discussie wie gaat dat betalen want u heeft de auto al even. Klopt maar probleem heb ik ook al even. Nu vandaag de auto gebracht voor gelijk een service beurt wat die was nodig en het herstellen van beide sensoren deze netjes onder garantie. Ik heb gevraagd of er eventueel een leen auto ter beschikking was geen probleem alstublieft. Was alleen niet gezegd bij voorbaat dat daar een extra rekening voor was. Dan krijg ik uiteindelijk de rekening van de beurt staat er 14€ op voor het vervangen van de batterij uit mijn sleutel. Beetje vreemd sleutel werkte perfect en ook niet om gevraagd. Het antwoord hierop de monteur zal het nodig gevonden hebben. Nu met de auto rijdend blijkt dat ook het slippende geluid van de koppeling weg is en mijn rijgedrag echt niet veranderd. Zou het ook met de sensoren te maken hebben. Al met al het is niet altijd even postief. En soms het gevoel hebben dat je niet serieus genomen wordt.