Beoordelingen VARI B.V.

9,2
472 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 472 beoordelingen

S. uit Maasland

14-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jurjen en Cindy uit Delft

29-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na Opel drama en in de kou te staan bij opel

ik dag koopt weer een Suzuki
werd goed geholpen bij Vari en daar was fam. bakker blij mee en heb een Suzuki Baleno gekocht
en goed geholpen als klant naar ons wens
en bij Vari is iedereen gelijk en koffie en thee en drinken voor me dochter
Top Bedrijf Vari


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Vlaardingen

19-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto moest voor APK en manlief belt om half 12 dat het niet meevalt maar gewoon heel erg tegen.
Conclusie was, langs gaan en kijken wat de beste keus zou zijn:
- inruilen
- laten maken
- of alleen de APK laten doen

We kregen een eerlijk verhaal in ons gevoel.
Een prettig gesprek en zeker niet het gevoel dat ik een auto moest gaan kopen.

Uiteindelijke de keuze gemaakt hem te laten maken en kregen hele fijne service en ruimte om na te denken door mensen mensen!
Michel & Tom bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

J en C uit Delft

17-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Vlaardingen

12-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: heel vreemd geluid in rechter voorwiel, lastig te vinden wat nu de oorzaak was, uiteindelijk bleek er een stukje rubber los te zitten achter de rechter spiegel. al gauw een half uur bezig geweest en met een vriendelijke glimlach zonder factuur mocht ik mijn auto weer meenemen, helemaal geweldig, wat een goede service!


Ja, ik beveel dit aan

D uit Krimpen a/d IJssel

17-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig ontvangst. Goed geholpen met de aanschaf van mijn auto.

Fijn dat er getankt wordt. Nieuwe apk.


Ja, ik beveel dit aan

diana uit vlaardingen

14-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: de auto van mijn zoon was gestrand kapot reed niet meer, ik ging toen direct naar vari en gevraagt of ze mij konden helpen, en dat kon ze gingen gelijk alles regelen en hielpen ons heel goed ik ben heel erg tevrede met hoe ze alles oplossen etc,.. nog nooit zo goeie service gehad bij een garage!! echt toppie!


Ja, ik beveel dit aan

V uit Rotterdam

14-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service, vakkundige en zeer vriendelijke mensen!

Na jaren tevreden mijn Suzuki Ignis te hebben gereden was het tijd voor wat anders.De tussenliggende periode zonder eigen auto heb ik kosteloos vervangend vervoer gekregen van de heren. Fijn geholpen met het zoeken naar een nieuwe auto waarmee ik ook zeker bij Vari Vlaardingen zal blijven komen.

Bedankt Michel Rombout!!


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Kapelle

25-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren ben ik klant van VARI en ik kan de vorige beoordeling die overigens niet nader beschreven is, echt niet plaatsen.
Ik heb ervaring met onderhoud, nieuwe auto kopen en occaission kopen. Nooit enig probleem gehad. Ik rijd erg veel kilometers dus kom geregeld voor een beurt bij VARI. Alles wordt naar wens geregeld. Extra werkzaamheden worden overlegd en als er tussendoor iets is, wordt het opgelost. Maandag heeft mijn auto een grote beurt gehad. Dinsdag houdt een LED lamp er mee op. Deze had ik anderhalf jaar geleden gekocht met een jaar garantie. Een LED lamp is duur en moet veel langer mee gaan dan anderhalf jaar. Zonder enige vorm van discussie heeft VARI de lamp gratis vervangen want ook zij stellen dan een dergelijke lamp langer mee moet gaan.
Ik wil hier me aangeven dat er bij VARI altijd een oplossing is waar ik in ieder geval erg tevreden over ben. Misschien wil die meneer of mevrouw uit Maassluis die zeer ontevreden is wat meer informatie geven. Zonder motivatie een 1 geven met de mededeling “zeer slechte ervaring”, vind ik wel apart. En ik werk niet bij VARI en heb geen aandelen................


Ja, ik beveel dit aan

C uit Maassluis

11-04-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele slechte ervaring!!