Beoordelingen VDV Automotive

9,0
90 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
61 t/m 70 van 90 beoordelingen

John uit Genemuiden

29-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nette garage met veel kennis en kunde, voor een goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Jort uit dronten

21-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Werkelijk een hele enthousiaste man die Siggo met een hwel veel verstand en gevoel voor auto's. Een service waar nog vele andere bedrijven iets van kunnen leren. Wij hebben een pracht auto gekocht en zijn meer dan tevreden. Wij komen voor service en onderhoud van de auto zeker bij VDV Automotive. Siggo bedankt👍


Ja, ik beveel dit aan

M.N. uit Nijmegen

17-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een prachtige Audi A3 gekocht bij VDV Automotive, Sikko de verkoper heeft werkelijk hart voor de zaak, ikzelf heb nog nooit zo’n vriendelijke en oprechte verkoper meegemaakt, er waren wat kleine puntjes aan de auto die we na een proefrit verbeterd wilden zien, uitgelegd aan Sikko, “geen probleem!” was zijn antwoord, zonder extra kosten gaan ze ermee aan de slag, en ook nog eens GRATIS z.g.a.n. leenauto meegekregen, wat een service! Ik kan dit bedrijf nu al iedereen aanraden, en dan hebben we nog niet eens onze nieuwe Audi, De eigenaar kan trots zijn op Sikko en de rest van het team! Hier komen we zeker vaker terug! :-) m.v.g. Matthias en Cristina


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit IJsselmuiden

09-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nemen tijd voor de klant en nemen de klant serieus. No nonsense. Komen betrouwbaar over: 'het komt goed'. Wat ze beloven dat doen ze ook. Persoonlijk en eerlijk. Je hebt er het voordeel van de kleinschaligheid.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Zwartsluis

01-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Bonice uit Urk

27-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: mijn ervaring met dit bedrijf is goed! Ik heb hier een maand geleden mijn auto gekocht en deze bevalt me goed.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Zwolle

27-02-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed. Vriendelijk, maar wat ik belangrijk vindt bij dit bedrijf zijn 2 zaken: eerlijkheid en deskundigheid.
Dat ervaar ik zeker bij dit bedrijf. Je weet waar je aan toe bent. Service en kwaliteit staan bovenaan.


Ja, ik beveel dit aan

Henriette uit Genemuiden

23-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fantastische goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Erika uit Wilhelminaoord

13-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag gekeken naar een andere auto , aardige mensen die je meteen helpen. Had er gelijk alle vertrouwen in. Maandag weer geweest om de auto op te halen. Service was weer super.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf zeer goed in omgang met klant.
Communicatie is zeer goed.


Ja, ik beveel dit aan