Beoordelingen Veenauto.nl

8,6
88 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

Jan uit Spijkenisse

12-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende ervaring. Prima geadviseerd bij de aanschaf van een gebruikte wagen en bijzonder plezierig contact. Prettig familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Lukas

09-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Veenauto is een familiebedrijf dat bestaat uit echte autoliefhebbers met liefde voor het vak. Het aankoopproces verliep daardoor erg aangenaam. De auto die we uiteindelijk hebben gekocht, werd onder meer voorzien van een professionele poetsbeurt en garantie. Als kers op de taart, werd een ietwat afgesleten sleutel - zonder dat daar voorafgaand iets over is gezegd - gerestaureerd. Een meer dan prettige bijkomstigheid. Ik wil de broers en in het bijzonder Sven dan ook bedanken voor de prettige service!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Hardinxveld-Giessendam

22-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijke mensen. Familie bedrijf. Vader en zijn 3 zonen.
Mam om mam woord om woord. Ik raad iedereen aan die een nieuwe auto, gebruikte auto of als 2de auto erbij wil aanschaffen bij van veenauto te gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Den Haag

05-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief. Goede ontspannen sfeer, geen poespas of gladde (verkoop)praatjes. Eerlijk no-nonsense bedrijf dat vertrouwen wekt. Heldere info over de gezochte auto, de garantie en de (helaas geringe) inruilwaarde van mijn trouwe Peugeot 306 break van bijna 20 jaar oud.


Ja, ik beveel dit aan

Marielle uit Den Haag

15-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Occasion gekocht.
Familiebedrijf.
Vriendelijke persoonlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Poeldijk

12-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vooral te maken met Sven, leuke vent die je sowieso de indruk geeft je te snappen en het beste met je voor te hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Ignace uit Berkel en Rodenrijs

12-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Den Haag

03-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ontvangst, geen loze verkooppraatjes.
Duidelijke afspraken.
Alles naar wens.


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Dordrecht

03-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Veenauto is uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan