Beoordelingen Veenauto.nl

8,6
95 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 95 beoordelingen

Anoniem uit 's-Gravenzande

30-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring. Bij het ophalen de afspraken nagekomen. Ik beveel Veenauto aan.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Schipluiden

29-08-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Naar aanleiding van mijn eerdere reactie/beoordeling heeft veenauto contact op genomen en gaan we kijken naar een oplossing.
Bijdeze een rectificatie van mijn eerdere beoordeling


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Naaldwijk

02-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed ,en gewoon fijn om zaken met deze vak mensen te doen


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Numansdorp

25-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net autobedrijf
Storing gehad netjes afgehandeld


Ja, ik beveel dit aan

Djos uit Schiedam

04-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goede ervaring. Heel klantvriedelijk. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Leidschendam

15-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en netjes geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Gees

19-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service na aankoop gebruikte auto.
Na aankoop was er een probleempje onstaan, hierop werd snel gereageerd en kon de auto in de buurt bij dealer gerepareerd worden. De afhandeling van de reparatie kosten werd door Veenauto per ommegaande geregeld.
Complimenten voor dit bedrijf
Hartelijke groet uit Drenthe.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Spijkenisse

12-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende ervaring. Prima geadviseerd bij de aanschaf van een gebruikte wagen en bijzonder plezierig contact. Prettig familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Lukas

09-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Veenauto is een familiebedrijf dat bestaat uit echte autoliefhebbers met liefde voor het vak. Het aankoopproces verliep daardoor erg aangenaam. De auto die we uiteindelijk hebben gekocht, werd onder meer voorzien van een professionele poetsbeurt en garantie. Als kers op de taart, werd een ietwat afgesleten sleutel - zonder dat daar voorafgaand iets over is gezegd - gerestaureerd. Een meer dan prettige bijkomstigheid. Ik wil de broers en in het bijzonder Sven dan ook bedanken voor de prettige service!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Hardinxveld-Giessendam

22-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijke mensen. Familie bedrijf. Vader en zijn 3 zonen.
Mam om mam woord om woord. Ik raad iedereen aan die een nieuwe auto, gebruikte auto of als 2de auto erbij wil aanschaffen bij van veenauto te gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan