Beoordelingen Veenhuizen Bedrijfsauto's B.V.

8,4
115 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 115 beoordelingen

Daan uit scheemda

10-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

dirk uit wieringerwerf

14-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hanna en collega`s, Technisch zijn we heel goed voorgelicht door Hanna zij is een vakvrouw en we vonden het heel verfrissend hele goede aanwinst voor het mooie bedrijf van jullie. We zochten een zeer goedkope auto en zijn heel tevreden over jullie klantvriendelijkheid. groet.


Ja, ik beveel dit aan

Said uit hoofddorp

05-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben hier onze bestelwagen gekocht en zijn zeer tevreden. Zowel de service, de vriendelijke mensen en de prijs/kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Emmeloord

23-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed bedrijf, netjes gezellig en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Rasquert

17-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief.


Ja, ik beveel dit aan

Hisse uit Leeuwarden

25-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een Opel Vivaro gekocht. Hierin is een dubbele cabine gebouwd. Het ziet er perfect uit. De auto is supernetjes opgeleverd. Pluim voor de klantvriendelijkheid en de service bij Veenhuizen b.v.


Ja, ik beveel dit aan

Handels Onderneming Rooda uit Middelstum

24-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Grote keus en goed advies en prima afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

G uit Groningen

17-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed geholpen. Geen opdringerige verkopers.
In alle rust kan je alles bekijken en heel open allemaal.
Ben Zeer tevreden.
En mijn volgende bedrijfsauto haal ik dan ook echt weer bij Veenhuizen.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Den Haag

16-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bedrijf is ruim opgezet met goed uitgeruste werkplaats en efficiƫnte verkopers waarbij de ruime keuze uit meerdere merken opvalt. Vragen worden duidelijk beantwoord en er wordt indien gewenst meegedacht over het juiste model auto passend bij onze wens.


Ja, ik beveel dit aan

Jess uit Nieuw Scheemda

14-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze hebben een uitgebreid aanbod en zeer interessante bedrijfswagens staan. Zeker een bezoekje waard.


Ja, ik beveel dit aan