Beoordelingen Veenhuizen Bedrijfsauto's B.V.

8,3
118 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 118 beoordelingen

Anoniem

11-01-2019
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Transporter van 2013 met 140.000 km gevonden via Marktplaats, gebeld en gevraagd of dit een nette bus was. Volgens Marcel een nette bus, natuurlijk wel wat gebruikerssporen want het is een gebruikte auto. Dat lijkt me logisch, ik koop geen nieuwe.

Aangekomen blijkt de bus een opgelapte schadebus, rondom bijgespoten, accu leeg, en bovendien zeer slordig gespoten. Sommige delen (achterdeuren) half gespoten, wat duidelijk te zien is. Op een aantal plaatsen zelfs alweer blaasjes onder de verse lak.

Ik weet niet wat bij Veenhuizen een 'nette bus' is, maar bij een bus van 5 jaar oud met 140.000km heb ik een andere definitie van netjes.

Waarom dit niet even vooral vermeld? Wees gewoon eerlijk, dat kost niets. Nu reis ik voor niets 2x70 km, en waarschijnlijk was dit de eerste en laatste reis naar Boerakker.


jeroen uit groningen

13-12-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij hebben een goede ervaring met de aanschaf en de garantie van onze auto bij dit bedrijf.
alleen was de deskundigheid van de auto verkoper niet al te best maar dit werd goedgemaakt door Jeroen.


Ja, ik beveel dit aan

Cons uit Lettelbert

20-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben inmiddels meerdere auto's bij Veenhuizen gekocht, en ervaren altijd weer dat we op een goede en prettige manier geholpen worden. Ook erg lastige problemen (bv een computerstoring) worden vakkundig opgelost.
We komen hier graag weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit scheemda

10-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

dirk uit wieringerwerf

14-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hanna en collega`s, Technisch zijn we heel goed voorgelicht door Hanna zij is een vakvrouw en we vonden het heel verfrissend hele goede aanwinst voor het mooie bedrijf van jullie. We zochten een zeer goedkope auto en zijn heel tevreden over jullie klantvriendelijkheid. groet.


Ja, ik beveel dit aan

Said uit hoofddorp

05-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben hier onze bestelwagen gekocht en zijn zeer tevreden. Zowel de service, de vriendelijke mensen en de prijs/kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Emmeloord

23-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed bedrijf, netjes gezellig en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Rasquert

17-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief.


Ja, ik beveel dit aan

Hisse uit Leeuwarden

25-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een Opel Vivaro gekocht. Hierin is een dubbele cabine gebouwd. Het ziet er perfect uit. De auto is supernetjes opgeleverd. Pluim voor de klantvriendelijkheid en de service bij Veenhuizen b.v.


Ja, ik beveel dit aan

Handels Onderneming Rooda uit Middelstum

24-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Grote keus en goed advies en prima afhandeling


Ja, ik beveel dit aan