Beoordelingen Veenhuizen Bedrijfsauto's B.V.

8,4
129 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 129 beoordelingen

Diana

17-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige behandeling en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Bovensmilde

15-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben sinds een week de trotse eigenaar van een Kia Picanto gekocht bij Autobedrijf Veenhuizen.
Ik kan niet anders zeggen prima service en een heel vriendelijke bediening, ik zou hier zeker weer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Wiebe uit Marum

07-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: VW Transporter gekocht netjes volgens afspraak afgeleverd, zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Leek

14-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al vele jaren ontzettend tevreden over de service en werkzaamheden van Veenhuizen Bedrijfsauto’s. Zowel voor de aanschaf van nieuwe auto’s als voor het onderhoud van onze auto’s zijn zij onze garage! Veenhuizen bedrijfsauto’s is als olympisch goud🥇


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Nijmegen

05-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Veenhuizen is gewoon een prima bedrijf met goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Joop Motoren uit 's-Gravenpolder

19-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Indrukwekkend en zeer goed georganiseerd bedrijf met uiterst correcte afhandeling van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas Geert uit Blijham

19-02-2019
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slecht. Zoon heeft auto gekocht in goed vertrouwen. Tijdens rit naar huis viel auto stil. Bleek diesel op te zijn. Bij navraag was bekend dat brandstof meting niet werkte. Had gelijk doorgegeven, nu moet systeem ontlucht worden door plaatselijke garage.
Ook bleek olievuldop te ontbreken, zat een spuitbusdop op. Olie er meest uit en blok verontreinigd. Ruilde dezelfde type auto in, had overgezet kunnen worden. Desnoods met bijbetaling van een tientje of zo, nu meer schade.
Wel een jonge vent een auto verkopen en betaald gekregen, maar gebreken van kleine aard "vergeten" te melden bij navraag. Jammer dat je bedrijf staande moet houden met dit soort misstanden.


George uit Leek

11-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, kundig personeel en snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Kronenberg

28-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief, transparant en helder.
Gehandeld volgens afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

frans uit leek

22-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf.
Vriendelijk, persoonlijk, snel, kundig, afspraak is afspraak, en betaalbaar.
Ik ben al bijna 20 jaar een zeer tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan