Beoordelingen Veenhuizen Bedrijfsauto's B.V.

8,3
124 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 124 beoordelingen

Joop Motoren uit 's-Gravenpolder

19-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Indrukwekkend en zeer goed georganiseerd bedrijf met uiterst correcte afhandeling van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas Geert uit Blijham

19-02-2019
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slecht. Zoon heeft auto gekocht in goed vertrouwen. Tijdens rit naar huis viel auto stil. Bleek diesel op te zijn. Bij navraag was bekend dat brandstof meting niet werkte. Had gelijk doorgegeven, nu moet systeem ontlucht worden door plaatselijke garage.
Ook bleek olievuldop te ontbreken, zat een spuitbusdop op. Olie er meest uit en blok verontreinigd. Ruilde dezelfde type auto in, had overgezet kunnen worden. Desnoods met bijbetaling van een tientje of zo, nu meer schade.
Wel een jonge vent een auto verkopen en betaald gekregen, maar gebreken van kleine aard "vergeten" te melden bij navraag. Jammer dat je bedrijf staande moet houden met dit soort misstanden.


George uit Leek

11-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, kundig personeel en snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Kronenberg

28-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief, transparant en helder.
Gehandeld volgens afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

frans uit leek

22-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf.
Vriendelijk, persoonlijk, snel, kundig, afspraak is afspraak, en betaalbaar.
Ik ben al bijna 20 jaar een zeer tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Leek

22-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al bijna 20 jaar een tevreden klant.Afspraak is afspraak
Betaalbaar, zeer goede service , kundig en vrien delijk .
Kortom wat wil je nog meer.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-01-2019
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Transporter van 2013 met 140.000 km gevonden via Marktplaats, gebeld en gevraagd of dit een nette bus was. Volgens Marcel een nette bus, natuurlijk wel wat gebruikerssporen want het is een gebruikte auto. Dat lijkt me logisch, ik koop geen nieuwe.

Aangekomen blijkt de bus een opgelapte schadebus, rondom bijgespoten, accu leeg, en bovendien zeer slordig gespoten. Sommige delen (achterdeuren) half gespoten, wat duidelijk te zien is. Op een aantal plaatsen zelfs alweer blaasjes onder de verse lak.

Ik weet niet wat bij Veenhuizen een 'nette bus' is, maar bij een bus van 5 jaar oud met 140.000km heb ik een andere definitie van netjes.

Waarom dit niet even vooral vermeld? Wees gewoon eerlijk, dat kost niets. Nu reis ik voor niets 2x70 km, en waarschijnlijk was dit de eerste en laatste reis naar Boerakker.


jeroen uit groningen

13-12-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij hebben een goede ervaring met de aanschaf en de garantie van onze auto bij dit bedrijf.
alleen was de deskundigheid van de auto verkoper niet al te best maar dit werd goedgemaakt door Jeroen.


Ja, ik beveel dit aan

Cons uit Lettelbert

20-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben inmiddels meerdere auto's bij Veenhuizen gekocht, en ervaren altijd weer dat we op een goede en prettige manier geholpen worden. Ook erg lastige problemen (bv een computerstoring) worden vakkundig opgelost.
We komen hier graag weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit scheemda

10-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan